OnePlus 7 kuoret

OnePlus 7 kuoret ovat puhelimen hankkimisen jälkeen ensimmäinen ja tärkein hankinta. Saat näin pidennettyä puhelimesi käyttöikää huomattavan paljon pidemmäksi, kun pienimmät kolhut eivät riko näyttöä tai kolhi runkoa. Kaikki tässä valikoimassa olevat OnePlus 7 kuoret sopivat täydellisesti kyseisen puhelimen kanssa käytettäväksi. Niitä ei tarvitse koskaan myöskään irrottaa, sillä lataaminen ja kuulokkeiden liittäminen liitinportteihin onnistuu myös kuorten kanssa. Kaikki liitännät on varustettu sopivan kokoisilla liitinaukoilla. Kun olet löytänyt mieluista suojakuoret, suosittelemme sinun tutustumaan myös OnePlus 7 panssarilaseihin. Näyttöhän se on yleisin ja herkinten rikkoontuva asia nykyaikaisissa suurinäytöllisissä älypuhelimissa. Kun olet suojannut Oneplus 7 puhelimen panssarilasilla sekä suojakuorilla, voit nauttia laitteestasi vailla huolia rikkoontumisesta. Tarjoamme ilmaiset postikulut kaikkiin tilauksiin!

OnePlus 7

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     OnePlus 7 kuoret ja panssarilasi suojaavat 6.5” näytön

     OnePlus 7 puhelin on valmistajan ensimmäinen julkaisu vuoden 2019 puolella. Tämä 6.5” AMOLED näytöllä varustettu Android älypuhelin on lippulaivapuhelin vailla vertaa, sillä sen kamera ja tehokkuus on parantunut merkittävästi aikaisempiin puhelinmalleihin verrattuna. Tällä kertaa OnePlus 7 puhelimen näyttö kattaa entistä suuremman osan etupaneelista (lähes 90%), jolloin laitteen suojaaminen suojakuorilla on entistä tärkeämpää ikävien vahinkojen ehkäisemiseksi. Kuorten tulisikin olla yksi ensimmäisistä asioista, joita hankit puhelimesi aisapariksi, ettei vahinkoa pääse sattumaan ja laite rikkoontumaan. Suosittelemme samaan aikaan käytettävän myös OnePlus 7 panssarilasia, sillä näin saat kattavan turvan puhelimelle niin etu- kuin takapuolellekin.

     Suuri ja monipuolinen suojakuorivalikoima OnePlus 7 puhelimelle

     Olemme keränneet tähän tuotekategoriaan suuren määrän erilaisia OnePlus 7 kuoria, jotta jokaiselle löytyisi omaan käyttöön sopiva tuote, joka miellyttäisi myös käyttäjänsä värisilmää. Erilaisia kuorimalleja onkin olemassa lukuisia aina ohuista ja huomaamattomista, jämäköihin ja iskuja erinomaisesti kestäviin vaihtoehtoihin. Sinun tuleekin miettiä, millainen olisi juuri sinun käyttöösi parhaiten sopiva OnePlus 7 kuori.

     Mikäli OnePlus 7 puhelimen 6.5” kokoinen ulkomuoto tuntuu jo valmiiksi hieman suurelta, niin siinä tapauksessa sinun kannattaa valita käyttöösi mahdollisimman ohut suojakuori. Näin laitteen ulkomitat eivät juurikaan kasva, mutta se on silti merkittävästi paremmassa turvassa rikkoontumiselta. Ohuet OnePlus 7 kuoret on valmistettu pääasiassa joustavasta ja kestävästä TPU-muovista, mistä saa loistavan otteen. Eipähän pää

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä