OnePlus 7 kuoret

OnePlus 7 kuoret ovat puhelimen hankkimisen jälkeen ensimmäinen ja tärkein hankinta. Saat näin pidennettyä puhelimesi käyttöikää huomattavan paljon pidemmäksi, kun pienimmät kolhut eivät riko näyttöä tai kolhi runkoa.

Tuotteet

90 tuotetta

OnePlus 7 kuoret ja panssarilasi suojaavat 6.5” näytön

OnePlus 7 puhelin on valmistajan ensimmäinen julkaisu vuoden 2019 puolella. Tämä 6.5” AMOLED näytöllä varustettu Android älypuhelin on lippulaivapuhelin vailla vertaa, sillä sen kamera ja tehokkuus on parantunut merkittävästi aikaisempiin puhelinmalleihin verrattuna. Tällä kertaa OnePlus 7 puhelimen näyttö kattaa entistä suuremman osan etupaneelista (lähes 90%), jolloin laitteen suojaaminen suojakuorilla on entistä tärkeämpää ikävien vahinkojen ehkäisemiseksi. Kuorten tulisikin olla yksi ensimmäisistä asioista, joita hankit puhelimesi aisapariksi, ettei vahinkoa pääse sattumaan ja laite rikkoontumaan. Suosittelemme samaan aikaan käytettävän myös OnePlus 7 panssarilasia, sillä näin saat kattavan turvan puhelimelle niin etu- kuin takapuolellekin.

Suuri ja monipuolinen suojakuorivalikoima OnePlus 7 puhelimelle

Olemme keränneet tähän tuotekategoriaan suuren määrän erilaisia OnePlus 7 kuoria, jotta jokaiselle löytyisi omaan käyttöön sopiva tuote, joka miellyttäisi myös käyttäjänsä värisilmää. Erilaisia kuorimalleja onkin olemassa lukuisia aina ohuista ja huomaamattomista, jämäköihin ja iskuja erinomaisesti kestäviin vaihtoehtoihin. Sinun tuleekin miettiä, millainen olisi juuri sinun käyttöösi parhaiten sopiva OnePlus 7 kuori.

Mikäli OnePlus 7 puhelimen 6.5” kokoinen ulkomuoto tuntuu jo valmiiksi hieman suurelta, niin siinä tapauksessa sinun kannattaa valita käyttöösi mahdollisimman ohut suojakuori. Näin laitteen ulkomitat eivät juurikaan kasva, mutta se on silti merkittävästi paremmassa turvassa rikkoontumiselta. Ohuet OnePlus 7 kuoret on valmistettu pääasiassa joustavasta ja kestävästä TPU-muovista, mistä saa loistavan otteen. Eipähän pääse puhelin vahingossakaan lipeämään kovalle lattialle tai kivikolle.

Toinen suosittu vaihtoehto on valita OnePlus 7 suojakotelo, joka suojaa rungon lisäksi myös suurikokoisen näytön. Kaikissa suojakoteloissa on näytön päälle taittuva kansiläppä, joka on lähes poikkeuksetta varustettu jämäkällä magneettikiinnityksellä. Näin kotelon kansiläppä ei pääse avautumaan helposti edes pudotuksessa. 

Värikkäät ja kuviolliset OnePlus 7 kuoret

Suurin osa OnePlus 7 kuorista on joko mustia, läpinäkyviä tai valkoisia. Kannattaa kuitenkin tutustua myös valikoimamme värikkäämpiin ja kuviollisempiin vaihtoehtoihin. OnePlus 7 suojakuoret ovatkin helppo tapa muuttaa puhelimen ulkonäköä persoonallisemmaksi, kun voit valita kukka- tai marmorikuviolla varustettuja suojausvaihtoehtoja. Yksivärisistä vaihtoehdoista kannattaa tutustua myös pinkkeihin, punaisiin, sinisiin, kultaisiin ja hopeisiin kuoriin.