OnePlus 7T Pro kuoret

OnePlus 7T Pro puhelimelle on fiksua hankkia sopivat suojatuotteet. Sopivilla suojaamiseen liittyvillä tuotteilla, esimerkiksi suojakuorilla, puhelimesi pysyy ehjänä ja uuden veroisena pitkään.

Tuotteet

80 tuotetta

OnePlus 7T Pro tulisi suojata heti

OnePlus 7T Pro on yksi markkinoiden suurimmista puhelimista, siinä on jopa 6,67 tuuman näyttö ja yli 97 % etu-osasta on itse tätä näyttöä. Jotta saisit hyvän ja varman otteen puhelimesta, tarvitset suojatuotteet puhelimen ympärille. Puhelin on valmistettu alumiinista ja lasista, joten puhelin on todella liukkaan tuntuinen käsissä. Suojakuoret ja – kotelot ovat usein valmistettu TPU-muovista tai keinonahkasta, joista saat varmasti tukevan otteen, eikä puhelin pääse luiskahtamaan kädestä. Löydä itsellesi sopivanlaiset suojaamiseen liittyvät tuotteet mahdollisimman nopeasti, jotta puhelimesi pysyy ehjänä ja uudenveroisena

Puhelimien lisätarvikkeet kehittyvät jatkuvasti

Puhelimien lisätarvikkeet ovat viime aikoina kehittyneet hurjaa vauhtia, joten vaihtoehtoja on todella paljon mistä valita. Suojausta kun etsitään puhelimiin, usein vaihtoehtoja on taka-osaan asetettava suojakuori tai kannellinen lompakkokotelo. Näissä lompakkomallisissa tuotteissa on hyvänä puolena se, että sinun ei tarvitse enää käyttää lompakkoa laisinkaan, vaan saat puhelimen mukana kuljetettua tärkeimmät kortit ja seteleitä. Jos kotelossa on kansi, se on myös huomattavasti suojaavampi, koska näyttöön kohdistuvat iskut eivät osu puhelimen herkkään lasiseen näyttöön, vaan kotelon kansi ottaa iskun vastaan.

Monet meistä pitävät siitä, että puhelin tuntuu mahdollisimman ohuelta, joten taka-osaan asetettavat suojakuoret ovat paras mahdollinen vaihtoehto. Meiltä valikoimasta löydät jopa 0,5mm ohuita kuoria! Tällaisen kun asentaa puhelimeen, et edes huomaa sen olemassa oloa. Silti puhelimesi reunat ja taka-osa on todella hyvin suojattu!

Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun, jossa on valon nopeat toimitukset ja ystävällisin asiakapalvelu!