OnePlus 7T Pro kuoret

OnePlus 7T Pro puhelimelle on fiksua hankkia sopivat suojatuotteet. Sopivilla suojaamiseen liittyvillä tuotteilla, esimerkiksi suojakuorilla, puhelimesi pysyy ehjänä ja uuden veroisena pitkään. Hyöty on suuri, kun suojatuotteita käyttää puhelimessa, puhelimen jälleenmyyntiarvo on huomattavasti suurempi, kun puhelimessa ei ole naarmuja eikä kolhuja. Samoin myös näyttö pysyy ehjänä, eikä tarvitse maksaa monen sadan euron näytön vaihtoa. Suosittelemme siis hankkimaan sopivat suojakuoret, - kotelon ja panssarilasin OnePlus 7T Pro puhelimelle. Löydät meidän laajasta valikoimasta eri värisiä, paksuisia ja materiaalisia suojatuotteita puhelimellesi. Rohkeasti ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun, jossa on paras asiakaspalvelu ja hämmästyttävän nopea toimitus!

OnePlus 7T Pro

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.

     OnePlus 7T Pro tulisi suojata heti

     OnePlus 7T Pro on yksi markkinoiden suurimmista puhelimista, siinä on jopa 6,67 tuuman näyttö ja yli 97 % etu-osasta on itse tätä näyttöä. Jotta saisit hyvän ja varman otteen puhelimesta, tarvitset suojatuotteet puhelimen ympärille. Puhelin on valmistettu alumiinista ja lasista, joten puhelin on todella liukkaan tuntuinen käsissä. Suojakuoret ja – kotelot ovat usein valmistettu TPU-muovista tai keinonahkasta, joista saat varmasti tukevan otteen, eikä puhelin pääse luiskahtamaan kädestä. Löydä itsellesi sopivanlaiset suojaamiseen liittyvät tuotteet mahdollisimman nopeasti, jotta puhelimesi pysyy ehjänä ja uudenveroisena

     Puhelimien lisätarvikkeet kehittyvät jatkuvasti

     Puhelimien lisätarvikkeet ovat viime aikoina kehittyneet hurjaa vauhtia, joten vaihtoehtoja on todella paljon mistä valita. Suojausta kun etsitään puhelimiin, usein vaihtoehtoja on taka-osaan asetettava suojakuori tai kannellinen lompakkokotelo. Näissä lompakkomallisissa tuotteissa on hyvänä puolena se, että sinun ei tarvitse enää käyttää lompakkoa laisinkaan, vaan saat puhelimen mukana kuljetettua tärkeimmät kortit ja seteleitä. Jos kotelossa on kansi, se on myös huomattavasti suojaavampi, koska näyttöön kohdistuvat iskut eivät osu puhelimen herkkään lasiseen näyttöön, vaan kotelon kansi ottaa iskun vastaan.

     Monet meistä pitävät siitä, että puhelin tuntuu mahdollisimman ohuelta, joten taka-osaan asetettavat suojakuoret ovat paras mahdollinen vaihtoehto. Meiltä valikoimasta löydät jopa 0,5mm ohuita kuoria! Tällaisen kun asentaa puhelimeen, et edes huomaa sen olemassa oloa. Silti puhelimesi reunat ja taka-osa on todella hyvin suojattu!

     Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun, jossa on valon nopeat toimitukset ja ystävällisin asiakapalvelu!

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä