OnePlus Nord Kuoret

OnePlus Nord kuoret suojaavat puhelimen rungon ja näytön tehokkaasti niihin kohdistuvilta iskuilta. Kaikista parhaan ja kokonavaltaisimman suojan saat käyttämällä samaan aikaan puhelimen suojakuoria sekä näytön panssarilasia. Tällä tavalla voit olla varma, että pienet tai suuretkaan osumat eivät pääse vahingoittamaan upean näköistä älypuhelintasi, vaan voit käyttää laitetta hieman huolettomammin. Löydät suuresta valikoimastamme monenlaisia OnePlus Nord kuoria, joissa osassa on myös kätevä kansiläppä. Kannellisen suojakotelon hyvänä puolena on sen 1-3 korttipaikkaa sekä setelitasku, unohtamatta näytölle tulevaa super tehokasta suojaa. Jos tarvitset apua parhaiden puhelintarvikkeiden löytämiseksi, iloinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelumme auttaa sinua aina mielellään. Tervetuloa löytämään parhaat OnePlus Nord suojat puhelimeen kotimaisesta Mobiilitukusta!

Nord

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     OnePlus Nord kuoret jokaiseen makuun

     Jokainen puhelimenkäyttäjä on erilainen ja vaatii omalta laitteeltaan erilaisia ominaisuuksia. Toiset haluavat pitää OnePlus Nord puhelimen mahdollisimman ohuena ja kevyenä, siinä missä toisille on tärkeä saada kuljettaa puhelimen kanssa samassa maksukortteja ja seteleitä. Valitset sitten millaisen suojakuoren tahansa, voit olla varma, että puhelimesi pysyy ehjänä niiden kanssa. Suojaavus on asia, josta ei ole minkään kuoren kohdalla tingitty, vaan se on ollut kaikkien tuotteiden suunnittelun tärkeimpänä lähtökohtana.

     Pidä puhelin suojassa, mutta ohuena

     OnePlus Nord puhelimeen kannattaa valita puhelimen takapuolelle asetettava suojakuori, mikäli haluat saada siihen lisää turvaa, mutta pitää laitteen samalla ohuena. Kevyttä puhelinta on mukava käsitellä myös pienemmillä käsillä. Koska OnePlus Nord puhelimen runko on liukas, tarjoaa erilaiset suojatuotteet myös huomattavasti parempaa pitoa laitteesta. Valittavanasi on esimerkiksi keinonahkaiset sekä silikoniset että tpu-muoviset suojakuoret, joista saat varmasti erittäin hyvin otteen laitteesta. Näin se ei pääse putoamaan ja rikkoontumaan. 

     Ohuiden kuorten kanssa suosittelemme käyttämään näytön päälle asetettavaa näytön suojaa: joko suojakalvoa tai näytön panssarilasia. Näistä etenkin panssarilasi on hyvä ja turvallinen valinta, sillä se suojaa näyttöä todella hyvin suorilta osumilta ja naarmuilta. Suojakalvon hyvänä puolena, että se on käytännössä huomaamaton ja suojaa OnePlus Nord:n näyttöä naarmuilta. Huonona puolena kalvoissa kuitenkin on, etteivät ne suojaa kovilta iskuilta. 

     Suojakotelo on suosittu valinta puhelimeen

     Kannellinen suojakotelo on hieman OnePlus Nord kuorta suurempi ja paksumpi, sillä tuleehan laite suojaan 360 asteen säteeltä. Paksuutta tulee kuitenkin lisää vain muut

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä