OnePlus Nord CE 2 Lite 5G Kuoret

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G suojatarvikkeilla pidät puhelimesi mintissä kunnossa ja varmistat sille pitkän iän! Superlaajasta valikoimastamme löytyy valtavasti kuoria ja koteloita eri väreissä, kuvioissa ja materiaaleissa

Tuotteet

139 tuotetta

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G kuorilla turvaat puhelimesi

Olet nyt upean OnePlus Nord CE 2 Lite 5G puhelimen ylpeä omistaja, joten nyt kannattaa samalla hoitaa puhelimen suojaus kuntoon. Tätä keväällä 2022 julkaistua mallia on saatavana ajattomissa mustan ja sinisen sävyissä, mutta Mobiilitukun OnePlus Nord CE 2 Lite kuorilla tuunaat luuristasi juuri itsellesi mieluisan värisen. Oletkin jo varmaan huomannut laitteen kolme takakameraa, jotka myös kannattaa turvata panssarilasilla. Puhelimen käteen sopiva koko on 6,59 tuumaa, joten varmistathan laitteen suojauksen heti alkuun ja ryhdyt tuumasta toiseen! OnePlus Nord CE 2 Lite kuorten kaveriksi sopiikin PopSockets-puhelinpidike, joka tuplavarmistaa puhelimen kädessä pysyvyyden! Kovempaan menoon kannattaa varata kuorten kaveriksi myös muita lisätarvikkeita, kuten juoksupussi tai -kotelo.

OnePlus Nord CE 2 Lite kuoret, jotka ovat omistajansa näköiset

Mobiilitukun laajasta tuotevalikoimasta löydät varmasti tarvitsemasi OnePlus Nord CE 2 Lite kuoret, suojakotelot ja panssarilasit. Kaipaatko puhelimeesi loistokasta glitteriä vai luotatko perinteisempään yksiväriseen suojakoteloon? Trendikkäät värivaihtoehdot kuorissa ja koteloissa, kuten kulta ja ruusukulta, löytyy nimittäin molemmista! Oli valintasi OnePlus Nord CE 2 Lite laitteelle kumpi vain, muistathan myös suojata sen näytön panssarilasilla. Me mobiilitukkulaiset autamme mielellämme sinua valitsemaan tarpeitasi vastaavat puhelimen kuoren kotelon, panssarilasin ja muut lisätarvikkeet. Nopea 1–3 päivän toimitusaika kuluu leppoisasti uusia tuotteita odotellessa, ja tämän voivat vahvistaa yli 300 000 tyytyväistä asiakastamme.

Mitä tahansa voi tapahtua – ennakoi ja suojaa puhelimesi!

Olet varmaankin jo huomannut, että puhelimet eivät aina pysy halutusti kädessä tai taskussa. Ennakoi elämän vauhtia ja huumaa suojaamalla puhelimesi OnePlus Nord CE 2 Lite kuorten ja panssarilasin avulla. Laitteen 5000 mAh akku latautuu nopeasti ja tyylikkäästi värikkäillä USB-C-kaapeleilla, joista voit valita OnePlus Nord CE 2 Lite mallille sopivan pituisen ja värisen. Nappaa vaikka kodin eri laitteille eriväriset kaapelit, jotta OnePlus Nord CE 2 Lite puhelimesi lataamisesta tulee entistä helpompaa. Valikoimamme päivittyy jatkuvasti, joten OnePlus Nord CE 2 Lite luurin kuoria ja muita lisätarvikkeita kannattaa päivittää aina uusien tarpeiden mukaan.