OnePlus Nord 2 5G Kuoret

Valikoimastamme löytyvillä OnePlus Nord 2 kuorilla suojaat hienon puhelimesi ja saat samalla personoitua puhelimen itsesi näköiseksi! OnePlus Nord 2 kuoria löytyy eri materiaaleissa, eri värisinä ja eri ominaisuuksilla. OnePlus Nord 2 puhelimen suojaat parhaiten sille sopivalla suojakuorella ja panssarilasilla. Saatavilla on myös lompakkokoteloita, joiden näytön päälle taitettava läppä suojaa näytön tehokkaasti ja saat samalla tilaa esimerkiksi pankkikorteillesi. Osassa malleista löytyy myös setelitasku. Tutustu OnePlus Nord 2 kuorien suureen valikoimaan ja löydä paras tapa suojata puhelimesi! Nopea toimituksemme takaa sen, että tuotteet ovat sinulla perillä 1-4 arkipäivässä tilauksesta. Mikäli tilaat tuotteita yli 15 euron edestä, saat maksuttoman toimituksen suoraan kotiisi. Tervetuloa asioimaan kotimaiseen verkkokauppaamme!

Nord 2 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Laaja valikoima OnePlus Nord 2 kuoria

     OnePlus Nord 2 julkaistiin heinäkuussa 2021 ja malli edustaa 5G-puhelimista hieman edukkaampaa tasoa verrattuna valmistajien lippulaivoihin ominaisuuksia kuitenkaan liikaa karsimatta. OnePlus Nord 2 puhelimesta löytyy kookas 6,43 tuuman näyttö, jonka suojaaminen on tärkeää, että näyttö pysyy siistinä ja käyttökelpoisena puhelimen elinkaaren ajan. Muotoilultaan OnePlus Nord 2 -puhelin edustaa samaa linjaa muiden vuonna 2021 julkaistujen OnePlus mallien kanssa. Takaa löytyy pystyasennossa oleva kaksoiskamera ja edestä vasemmasta yläkulmasta löytyvä selfieiden ottoon tarkoitettu etukamera.

     Verkkokaupastamme löydät juuri OnePlus Nord 2 puhelimelle valmistetut suojakuoret ja -lasit. Puhelimelle löytyy sekä käytännöllisiä lompakkokoteloita että ohuita, jopa huomaamattomia takakuoria. Lompakkosuojakuorista löytyy paikat 1-3 kortille ja koteloiden näytön päälle taitettava läppä suojaa näyttöä tehokkaasti. Monet ovatkin jo luopuneet perinteisestä lompakosta, kun kaikki tarvittava mahtuu puhelimen kannelliseen lompakkosuojakuoreen. Ohuet takakuoret ovat valinta niille, jotka haluavat puhelimen pysyvän ohuena kuitenkaan suojausta unohtamatta. Halusit sitten yksinkertaisen tyylikkään mustan suojakuoren tai räväkämmän vaihtoehdon OnePlus Nord 2 suojakuorille niin sopiva suojakuori löytyy varmasti meiltä!

     Juuri sinun tyyliset kuoret

     OnePlus Nord 2 suojakuorista löytyy eri materiaaleista valmistettuja suojakuoria. Pidit sitten pehmeämmästä keinonahasta valmistetusta lompakkokuoresta tai kovamuovisesta jämäkästä suojakuoresta, löydät varmasti verkkokaupastamme mieleisen tuotteen. OnePlus 2 Nord suojakuoria saa eri värisinä ja eri designeilla. Kestosuosikit ruusukulta ja musta ovat pitäneet pintansa edelleen, mutta vaihtoehdoiksi on tullut myös eri designeilla olevia kuoria muun muassa Inkit-malliston myötä. Piditpä sitten abstraktista taite

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä