OnePlus Nord 2 5G Kuoret

Valikoimastamme löytyvillä OnePlus Nord 2 kuorilla suojaat hienon puhelimesi ja saat samalla personoitua puhelimen itsesi näköiseksi! OnePlus Nord 2 kuoria löytyy eri materiaaleissa, eri värisinä ja eri ominaisuuksilla

Tuotteet

144 tuotetta

Laaja valikoima OnePlus Nord 2 kuoria

OnePlus Nord 2 julkaistiin heinäkuussa 2021 ja malli edustaa 5G-puhelimista hieman edukkaampaa tasoa verrattuna valmistajien lippulaivoihin ominaisuuksia kuitenkaan liikaa karsimatta. OnePlus Nord 2 puhelimesta löytyy kookas 6,43 tuuman näyttö, jonka suojaaminen on tärkeää, että näyttö pysyy siistinä ja käyttökelpoisena puhelimen elinkaaren ajan. Muotoilultaan OnePlus Nord 2 -puhelin edustaa samaa linjaa muiden vuonna 2021 julkaistujen OnePlus mallien kanssa. Takaa löytyy pystyasennossa oleva kaksoiskamera ja edestä vasemmasta yläkulmasta löytyvä selfieiden ottoon tarkoitettu etukamera.

Verkkokaupastamme löydät juuri OnePlus Nord 2 puhelimelle valmistetut suojakuoret ja -lasit. Puhelimelle löytyy sekä käytännöllisiä lompakkokoteloita että ohuita, jopa huomaamattomia takakuoria. Lompakkosuojakuorista löytyy paikat 1-3 kortille ja koteloiden näytön päälle taitettava läppä suojaa näyttöä tehokkaasti. Monet ovatkin jo luopuneet perinteisestä lompakosta, kun kaikki tarvittava mahtuu puhelimen kannelliseen lompakkosuojakuoreen. Ohuet takakuoret ovat valinta niille, jotka haluavat puhelimen pysyvän ohuena kuitenkaan suojausta unohtamatta. Halusit sitten yksinkertaisen tyylikkään mustan suojakuoren tai räväkämmän vaihtoehdon OnePlus Nord 2 suojakuorille niin sopiva suojakuori löytyy varmasti meiltä!

Juuri sinun tyyliset kuoret

OnePlus Nord 2 suojakuorista löytyy eri materiaaleista valmistettuja suojakuoria. Pidit sitten pehmeämmästä keinonahasta valmistetusta lompakkokuoresta tai kovamuovisesta jämäkästä suojakuoresta, löydät varmasti verkkokaupastamme mieleisen tuotteen. OnePlus 2 Nord suojakuoria saa eri värisinä ja eri designeilla. Kestosuosikit ruusukulta ja musta ovat pitäneet pintansa edelleen, mutta vaihtoehdoiksi on tullut myös eri designeilla olevia kuoria muun muassa Inkit-malliston myötä. Piditpä sitten abstraktista taiteesta, kukista tai maisemakuvista olemme varmoja että mieluinen OnePlus Nord 2 suojakuori löytyy verkkokaupastamme.

Lisätarvikkeita unohtamatta

Puhelimille on viime aikoina tullut paljon lisätarvikkeita suojaukseen tarkoitettujen tuotteiden lisäksi. OnePlus Nord 2 suojakuorien lisäksi puhelimelle on saatavissa esimerkiksi PopSocketseja ja muita pidikkeitä, joilla voi kustomoida puhelintaan juuri oman näköiseksi. Käy tutustumassa verkkokauppamme lisätarvikevalikoimaan ja löydä mieleisesi puhelimen käyttöä helpottava lisätarvike!

Meiltä saat aina nopean ja maksuttoman toimituksen yli 15 euron tilauksiin ja 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Tervetuloa asioimaan kanssamme!