OnePlus Nord CE 3 Lite 5G Kuoret

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G kuoret suojaavat puhelintasi kattavasti yllättäviltä iskuilta ja tippumisilta. Verkkokaupastamme löytyy runsaasti eri kuorimalleja eri väreillä ja materiaaleilla varustettuna.. Tule tekemään löytöjä kotimaisesta verkkokaupasta!.

Tuotteet

144 tuotetta

Uusi sukupolvi supersuositusta mallista

OnePlus Nord CE 2 Lite oli puhelimen ilmestyttyä jatkuvasti yksi kotimaan myydyimmistä puhelimista. Puhelimessa yhdistyi edullinen hinta ja hyvät ominaisuudet, joten ei ihme, että tänä keväänä myyntiin tulevalta Nord CE 3 Lite -mallilta odotetaan paljon. Uudessa mallissa on ainakin uusi suoritin, puhelimen kamera on edellismalliin verrattuna parempi ja latausnopeus on noussut 33 watista 67 wattiin, jolla lataat puhelimeesi virtaa koko päivän tarpeisiin noin 30 minuutissa. Uutukainen puhelin kannattaakin heti suojata sopivilla OnePlus Nord CE 3 Lite kuorilla, ettei puhelimesi pääse rikkoutumaan ja se säilyttää uuden ulkonäkönsä kauan.

OnePlus Nord CE 3 Lite kuoria joka tarpeeseen

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman Nord CE 3 Lite kuoria, joilla saat puhelimeesi sen tarvitsemaa suojaa ja kuorilla saat samalla tuunattua puhelimestasi myös persoonallisen näköisen. Puhelimesta on julkaistu värikkäät värivaihtoehdot, jotka saat hienosti esille valikoimamme läpinäkyvillä Nord CE 3 Lite kuorilla. Takaosan ja reunat suojaavia suojakuoria löytyy monissa eri väreissä ja materiaaleissa. Mikäli etsit hieman suojaavampaa vaihtoehtoa, voi Nord CE 3 Lite suojakotelo olla valintasi. Suojakotelon kansiläppä suojaa puhelimen näyttöä ja suojakoteloissa on useimmiten mallista riippuen 1-3 korttipaikkaa tärkeimmille korteillesi.

OnePlus Nord CE 3 Lite suojakuoria on monenlaisia ja moneen käyttötarkoitukseen, mutta suosittelemme silti aina suojaamaan myös puhelimen näytön sopivalla Nord CE 3 Lite panssarilasilla. Panssarilasi on huomaamaton näytön päällä ja puhelimen tippuessa panssarilasi voi mennä rikki, mutta puhelimen arvokas näyttö säilyy useimmiten ehjänä panssarilasin alla. Panssarilasit ovat helppoja asentaa ja näytön tuntuma säilyy samana.

Helpota puhelimesi käyttöä lisätarvikkeilla

Tutustu samalla laajaan lisätarvikevalikoimaamme, josta löydät puhelimellesi sopivat kaapelit, laturit, puhelinpidikkeet, autotelineet ja paljon muuta edulliseen hintaan. Mikäli tilaat meiltä tuotteita yli 25 eurolla, saat maksuttoman kirjetoimituksen suoraan postilaatikkoosi. Tervetuloa kotimaiseen verkkokauppaan!