OnePlus Nord N100 Kuoret

OnePlus Nord N100 puhelin kolahti postiluukusta ja alat miettimään seuraavaa siirtoasi. OnePlus Nord N100 on kooltaan 6,52 tuumainen ja sen runko on valmistettu muovista ja lasista.

Tuotteet

135 tuotetta

OnePlus Nord N100 pysyy ehjänä suojatarvikkeiden avulla

Jouluksi julkaistu OnePlus Nord N100 puhelimessa on upea 6,52” kokoinen tarkka LCD näyttö sekä neljä takakameraa. 4G verkkoja tukeva puhelin on todellinen huippulaite, josta kannattaa pitää hyvää huolta. Iso näyttö on altis iskuille ja kolhuille, joita puhelin valitettavasti kohtaa päivittäin. Jos haluat ehkäistä ikävät tapaturmat, niin suosittelemme valitsemaan puhelimen turvaksi tehokkaasti suojaavat suojakuoret. Näin varmistat, ettei uuteen puhelimeen pääse ilmestymään kolhuja tai naarmuja ja puhelin pysyy uudenveroisena.

Puhelimen suojaus- ja lisätarvikkeet ovat erottava tekijä rikkonaisen ja ehjän OnePlus Nord N100 puhelimen välillä. Kuoret nimittäin ehkäisevät lähes jokaisella kerralla puhelimen rikkoontumisen sekä naarmuuntumisen. Kannattaakin hankkia suojukset mahdollisimman ennakkoon tai nopeasti laitteen ostamisen jälkeen, ettei vahinkoa pääse sattumaan. Meiltä Mobiilitukusta löytyy suuri valikoima erilaisia suojausvaihtoehtoja, jotta sinä löydät itsellesi sopivat tuotteet!

OnePlus Nord N100 lisätarvikkeet auttavat

Onko PopSockets-puhelinpidekkeet sinulle tuttu tuoteperhe? Näiden puhelinpidekkeiden avulla saat huomattavasti paremman otteen puhelimesta, sekä niiden kuviot ovat todella näyttävä lisä OnePlus Nord N100 kuorien kanssa! PopSocketsin ansiosta puhelinta on helpompi käyttää juuri yhdellä kädellä ja esimerkiksi kuvien ottaminen sujuu myös näppärämmin. Mikäli PopSockets -pidikkeet eivät kuitenkaan ole sinun juttusi niin ei hätää, meillä on myös erilaisia oterenkaita, pidikkeitä, korttitaskuja ja vaikka sun mitä muuta mukavaa OnePlus Nord N100 puhelimelle varastossamme! 

Näytönsuojalla viimeistelet suojauksen

Lisää puhelimeesi suojaksi vielä panssarilasi tai suojakalvo ja olet suojannut puhelimesi tehokkaasti. Näytönsuojat ovat todella helppo ja nopea asentaa, ja se on on halpa vakuutus arvokkaalle OnePlus Nord N100 puhelimellesi. Suojakuoria ei tarvitse irroittaa lasin asennuksen ajaksi, vaan suosittelemmekin asentamaa kuoren kanssa. Näytönsuojan mukana saat kirjalliset asennus-ohjeet, joten mikään ei voi mennä pieleen. Quick and easy-panssarilasi sopii käytettäväksi minkä tahansa suojakuoren kanssa, sillä se jää reunoista hieman vajaaksi. 

Tilaa OnePlus Nord N100 puhelimelle sopivat tuotteet verkkokaupastamme. Saat ne nopeasti suoraan kotiisi 1-4 arkipäivän kuluessa.