OnePlus Nord N100 Kuoret

OnePlus Nord N100 puhelin kolahti postiluukusta ja alat miettimään seuraavaa siirtoasi. Mitkä olisi ensimmäisiä hankintoja joita tulisi hankkia uudelle luurille? Nehän olisi suoja- ja lisätarvikkeet! Löydät tälle OnePlussan uutuudelle erilaisia suojakuoria ja – koteloita monissa eri väreissä ja materiaaleissa laajasta valikoimastamme. OnePlus Nord N100 on kooltaan 6,52 tuumainen ja sen runko on valmistettu muovista ja lasista. Suuren koon ja liukkaiden materiaalien takia puhelimesta on vaikea saada hyvää otetta, mutta onneksi suojakuoret tai puhelimen otetta parantavat lisävarusteet korjaavat tilanteen ja saat puhelimesta tukevan otteen. Viimeistely kannattaa tehdä näytön panssarilasilla, näin puhelimesi on suojattu kauttaaltaan. Eikun ostoksille kotimaiseen verkkokauppaan, jossa on maailman parasta asiakaspalvelua ja supernopeat toimitukset! Tervetuloa tekemään helppoja ostoksia Mobiilitukusta!

Nord N100

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     OnePlus Nord N100 pysyy ehjänä suojatarvikkeiden avulla

     Jouluksi julkaistu OnePlus Nord N100 puhelimessa on upea 6,52” kokoinen tarkka LCD näyttö sekä neljä takakameraa. 4G verkkoja tukeva puhelin on todellinen huippulaite, josta kannattaa pitää hyvää huolta. Iso näyttö on altis iskuille ja kolhuille, joita puhelin valitettavasti kohtaa päivittäin. Jos haluat ehkäistä ikävät tapaturmat, niin suosittelemme valitsemaan puhelimen turvaksi tehokkaasti suojaavat suojakuoret. Näin varmistat, ettei uuteen puhelimeen pääse ilmestymään kolhuja tai naarmuja ja puhelin pysyy uudenveroisena.

     Puhelimen suojaus- ja lisätarvikkeet ovat erottava tekijä rikkonaisen ja ehjän OnePlus Nord N100 puhelimen välillä. Kuoret nimittäin ehkäisevät lähes jokaisella kerralla puhelimen rikkoontumisen sekä naarmuuntumisen. Kannattaakin hankkia suojukset mahdollisimman ennakkoon tai nopeasti laitteen ostamisen jälkeen, ettei vahinkoa pääse sattumaan. Meiltä Mobiilitukusta löytyy suuri valikoima erilaisia suojausvaihtoehtoja, jotta sinä löydät itsellesi sopivat tuotteet!

     OnePlus Nord N100 lisätarvikkeet auttavat

     Onko PopSockets-puhelinpidekkeet sinulle tuttu tuoteperhe? Näiden puhelinpidekkeiden avulla saat huomattavasti paremman otteen puhelimesta, sekä niiden kuviot ovat todella näyttävä lisä OnePlus Nord N100 kuorien kanssa! PopSocketsin ansiosta puhelinta on helpompi käyttää juuri yhdellä kädellä ja esimerkiksi kuvien ottaminen sujuu myös näppärämmin. Mikäli PopSockets -pidikkeet eivät kuitenkaan ole sinun juttusi niin ei hätää, meillä on myös erilaisia oterenkaita, pidikkeitä, korttitaskuja ja vaikka sun mitä muuta mukavaa OnePlus Nord N100 puhelimelle varastossamme! 

     Näytönsuojalla viimeistelet suojauksen

     Lisää puhelimeesi suojaksi vielä panssarilasi tai

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä