OnePlus 8T kuoret

Kun OnePlus 8T puhelin on tilattu tai haettu kaupasta, ensimmäisiä hankintoja tulisi olla usein suojatarvikkeet. Löydät tälle OnePlussan uutuudelle erilaisia suojakuoria ja – koteloita monissa eri väreissä ja materiaaleissa laajasta valikoimastamme. OnePlus 8T on kooltaan 6,55 tuumainen ja sen runko on valmistettu alumiinista ja lasista. Suuren koon ja liukkaiden materiaalien takia puhelimesta on vaikea saada hyvää otetta, mutta onneksi suojakuoret korjaavat tilanteen ja saat puhelimesta tukevan otteen. Viimeinen silaus kannattaa tehdä näytön panssarilasilla, näin puhelimesi on suojattu jokaisesta kulmasta ja kohdasta. Eikun ostoksille kotimaiseen verkkokauppaan, jossa on maailman parasta asiakaspalvelua ja supernopeat toimitukset! Minkäänlaisia postikuluja sinun ei myöskään tarvitse maksaa, joten tervetuloa tekemään helpot ostokset Mobiilitukkusta!

OnePlus 8T

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Parhaat suojakuoret OnePlus 8T puhelimelle

     Kun pidät uutta OnePlus 8T puhelinta kädessäsi, mihin kiinnität ensimmäisenä huomiota? Tottakai sen mahtaviin ominaisuuksiin ja loistavaan kameraan, mutta varmasti myös miltä puhelin tuntuu kädessä tai kuoren materiaaliin. Liian suurta puhelinta on hankala käyttää ja silloin se voi olla hyvä varustaa otetta parantavilla lisätarvikkeilla esimerkiksi PopSocketsilla. PopSockets kiinnitetään tarralla kuoren takaosaan kiinni ja se on helppo nostaa ylös ja litistää alas juuri silloin kuin on tarvetta. Sen avulla puhelin pysyy jämäkästi kädessä ja voit ottaa mm. entistäkin parempia valokuvia. Toiset pitävät enemmän otenauhasta tai oterenkaasta, joka toimii yhtä hyvänä pidikkeenä. Tärkeintä on, että tuote on kiinnitetty oikealla tavalla OnePlus 8T puhelimen kuoreen, jolloin se luo sinulle entistäkin paremman käyttökokemuksen.

     Älä unohda OnePlus 8T näyttöä suojata

     Kuoren tai lompakkokotelon lisäksi tarvitset ehdottomasti panssarilasin tai kalvon suojaamaan OnePlus 8T puhelimesi näyttöä. Oikealla tavalla asennettu ja oikeanlainen lasi suojaa puhelimesi näytön iskuilta ja kolhuilta, joita puhelin joutuu kokemaan päivittäin. OnePlus 8T puhelimen näyttö on sen verran kaareva, että suosittelemme näyttöä suojaamaan kaarevan panssarilasin ja kaarevan suojakalvon.  

     Jos lasin sijasta päädyt suojakalvoon, toimii sellainen samalla lailla lompakon ja kuorien kanssa. Muista, että kalvo suojaa näyttöä naarmuilta, mutta ei kovilta iskuilta. Lompakon kansi yhdessä kalvon kanssa antaa hyvän suojan, sillä kalvo estää mm. lompakossa olevia kortteja tekemästä ikäviä naarmuja puhelimen näyttöön ja siisti näyttö on mukavampi käyttää. 

     Tilaamalla OnePlus 8T suojakuoret meilt&a

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä