OnePlus 11

OnePlus 11 on vihdoinkin julkaistu, ja niitä löytyy kauppojen hyllyistä 2023 kevään aikana. Tämä OnePlus viimeisin lippulaiva hyödyntää toisen sukupolven Snapdragon 8 - järjestelmäpiiriä, joten nopeutta ja tehoa riittää. OnePlus 11 ulkomuoto ja mitat pysyvät melko samanlaisia aikaisempiin malleihin verrattuna, mutta takakamera on on muuttunut melkoisesti. Suuri kokoinen OnePlus 11 onkin tärkeää suojata suojakuorilla taikka suojakotelolla, vaikka näytönlasi on kestävää suojalasia. Panssarilasit ja näytönsuojakalvot ovat lisäksi elintärkeitä suojatarvikkeita.  OnePlus 11 puhelinta löydät kahdessa eri värissä, mutta suojakuorilla saat helposti ja nopeasti muutettua puhelimen värimaailman sinulle mieleiseksi. Suojakuoret antavat lisäksi erinomaista suojaa. Suojakoteloiden avulla saat vielä enemmän hyötyä, koska voit kuljettaa mukana tärkeimmät korttisi. Meiltä Mobiilitukusta löydätkin laajan valikoiman OnePlus 11 mallin suojakuori, -koteloita sekä näytönsuojia. Tule tutustumaan valikoimaamme, ja me toimitamme suojatarvikkeet supernopeasti suoraan kotiisi!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    OnePlus 11 suojakuoret voi ostaa jo ennen puhelimen saapumista

    OnePlus julkaisi keväällä 2023 uuden ja odotetun Android- lippulaivapuhelimen, ja se kantaa odotettua nimeä: OnePlus 11. Toisen sukupolven Snapdragon 8 piirillä varustettu älypuhelimen jättää monet vanhemmat puhelimet nuolemaan näppejään tehokkuuden sekä nopean puolesta. Kookkaan 6,7-tuumaisen 120 hertsisen näytön omaava AMOLED-näyttö toimii erinomaisesti erilaisessa käytössä, erityisesti pelaaminen ja viihteenkuluttaminen ovat asioita, joita mielellään tekee OnePlus 11 puhelimen kanssa. OnePlus 11 puhelinta löydät kaupan hyllyltä kahdessa eri värissä; musta sekä vihreä, mutta jos haluat muuttaa puhelimen ulkonäköä, se onnistuu erittäin vaivattomasti ja nopeasti OnePlus 11 sopivilla suojakuorilla ja muilla suojatarvikkeilla. Kyseinen lippulaivapuhelin tukee jopa 100W pikalatausta, mikä on erityisen haluttu ja toivottu ominaisuus, joten muista hankkia oikeanlaiset lataustarvikkeet.

    Suojakuorilla suojaat lasisen puhelimesi

    OnePlus 11 puhelimen takakamera on aavistuksen päivittynyt ulkomuodoltaan ja mitoiltaan, mutta ruotsalainen Hasselblad-kamerabrändi on ollut taas mukana kehittämässä ja viilaamassa linssejä. OnePlus 11 mallin sivut ovat alumiinia, mutta muuten puhelin on kestävää Gorilla Glass Victus-lasia. Vaikka tämä lasi onkin erityisen kestävää, silti suosittelemme käyttämään puhelimen ympärillä suojakuoria taikka suojakoteloa. Puhelimen näyttö kannattaa myös suojata panssarilasilla tai suojakalvolla. Suojakuoret tekevät ja antavat paljon muutakin kuin suojaa, suojakuorien avulla voit muuttaa puhelimen ulkonäköä ja luoda puhelimesta persoonallisen näköisen. Valitsemalla mieleiset suojakuoret, tulet tunnistamaan puhelimesi kaikissa tilanteissa, eikä kukaan tule erehdyksissä ottamaan puhelintasi matkaan. Suosittelemmekin kaikkiin puhelimiin suojakuoria, vaikka olisitkin tarkka ja huolellinen puhelimenkäyttäjä, koska kukaan meist&aum

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä