OnePlus 6 kuoret

OnePlus 6 kuoret suojaavat laitettasi iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan. OnePlus 6 kuorien valitseminen kannattaakin aloittaa miettimällä omia tarpeita materiaalin, mallin ja ominaisuuksien suhteen.. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!.

Tuotteet

75 tuotetta

OnePlus 6 kuoret – Vertailemalla tuotteita löydät itsellesi sopivimman vaihtoehdon

OnePlus 6 julkaistiin keväällä 2018 uusimmaksi tulokkaaksi OnePlus perheeseen, korvaamaan vuotta aikaisemmin julkaistu OnePlus 5. Se on varusteltu suurella lähes koko etuosan kattavalla näytöllä. On hyvin tärkeää suojata OnePlus 6 kuorilla ja tarvittavilla lisävarusteilla. OnePlus 6 kuorien valinta kannattaakin aloittaa miettimällä mitä ominaisuuksia suojalta tarvitsee. Haluatko, että kuoret ovat mahdollisimman suojaavat? Tai antavat mahdollisimman hyvän näppi tuntuman laitteeseesi? Vai haluatko, että OnePlus 6 kuoret tekevät laitteestasi tyylikkään näköisen? Mietittyäsi tarpeitasi OnePlus 6 suojauksen suhteen on helppo tutustua valikoimaan ja vertailla eri vaihtoehtoja ja niiden ominaisuuksia, jotta löydät itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

OnePlus 6 kuoret – Lompakkokotelo on kätevä vaihtoehto laitteen suojaukseen

Lompakkomalliset kotelot ovat nousseet viime aikoina suureen suosioon niiden kätevyyden takia. Kadulla kävellessä lompakkokoteloita näkee yhä enemmän ja enemmän ihmisillä puhelimien turvana. Kauppaan lähtiessä ei tarvitse aina kantaa painavaa lompakkoa, sillä lompakkomalliseen OnePlus 6 kuoreen saat sujautettua tarvitsemasi maksukortit mukaan. Lisäksi lompakkokotelon läppä suojaa laitteesi näyttöä naarmuja ja iskuja vastaan sen ollessa repussasi tai laukussasi. Yhdistä koteloon lempivärisi ja on tuotteen mieluisuus sinulle taattu.

Jos lompakkokotelot eivät ole makuusi, vaan etsit jotain ohuempaa suojaa, niin on silikonimainen ultraohut suojakuori loistava vaihtoehto. Se on lähes huomaamaton, sillä se on läpinäkyvä ja ainoastaan 0,5mm paksu. Lisäksi ultraohut suojakuori antaa loistavan näppituntuman liukkaaseen laitteeseesi ja istuu laitteesi päälle täydellisesti. Mielestämme paras OnePlus 6 kuori on juuri sinun itsesi näköinen laite.     

OnePlus 6 kuoret – Viimeistele suojaus näytön panssarilasilla

Löydettyäsi käyttöösi sopivimmat OnePlus 6 kuoret kannattaa suojaus vielä viimeistellä näytön panssarilasilla. Se suojaa laitteesi näytön iskuja ja naarmuja vastaan, joten pienet pudotukset eivät enää säikäytä sinua. Panssarilasi on helppo asentaa laitteen näytölle ja suosittelemme sen käyttöä lämpimästi kaikkien OnePlus 6 kuorien kanssa. Panssarilasilla ja kuorilla varustettuna on laitteesi suojattu kauttaaltaan. Toimitamme kaikki tilaukset supernopealla 1-2 arkipäivän toimituksella. Ja muistathan, että meillä maksat ainoastaan tilaamistasi tuotteista, joten toimituskulut ovat aina ilmaiset. Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!