OnePlus 7 Pro kuoret

OnePlus 7 Pro puhelimen suojakuoret on tehty turvaamaan puhelimen 6,7” näyttöä ja takapuolen kolmea kameraa rikkoontumiselta. Näin voitkin kuljettaa puhelinta mukanasi minne ikinä menetkin, eikä rikkoontumista tarvitse pelätä.

Tuotteet

100 tuotetta

Suojaa OnePlus 7 Pro puhelin parhaalla mahdollisella tavalla

OnePlus 7 Pro puhelimessa on upea 6,7” kokoinen huipputarkalla AMOLED näyttö sekä kolme takakameraa. 5G verkkoja tukeva puhelin on todellinen huippulaite, jota tulee pitää kuin kukkaa kämmenellä. Suurikokoinen näyttö on aina alttiina rikkoontumiselle, mikäli se sattuu putoamaan kovalle maalle tai lattialle. Kannattaakin olla kaukaa viisas ja valita puhelimen turvaksi iskuilta tehokkaasti suojaavat suojakuoret. Näin voit olla varma, ettei kiiltävään puhelimeen pääse ilmestymään naarmuakaan pilaamaan viimeisteltyä ulkonäköä. 

Puhelimen suojat ovat suurin erottava tekijä rikkonaisen ja ehjän OnePlus 7 Pro puhelimen välillä. Kuoret nimittäin ehkäisevät lähes jokaisella kerralla puhelimen rikkoontumisen sekä naarmuuntumisen. Kannattaakin hankkia suojukset mahdollisimman pikaisesti laitteen ostamisen jälkeen, ettei vahinkoa pääse sattumaan. Onneksi suojausvaihtoehtoja on useita, kuten voit kattavasta valikoimastamme huomata!

Suojakuoret tekevät puhelimesta helpomman käyttää

OnePlus 7 Pro on ulkoisilta mitoiltaan melko suurikokoinen, mutta paksuimmatkaan kotelot eivät tuo siihen lisää ulottuvuttaa kuin korkeintaan millin tai kaksi. Tämä pieni koon lisäys on välttämätöntä, jotta puhelimesi on varmasti turvassa ikäviltä kolhuilta. Suojaavuuden lisäksi kotelot on tehty helpottamaan laitteen jokapäiväistä käyttöä.

On tyypillistä, että puhelimissa yhdistellään alumiinia ja lasia. Tämä tekee laitteista tyylikkäät, mutta liukkaat. Kun otat käyttöösi nahkaisen, silikonisen tai TPU-muovisen suojakotelon, voit olla varma, että tuntuma puhelimesta paranee huomattavan paljon. Suojusten materiaaleista saa nimittäin erittäin hyvän ja jämäkän otteen, eikä sen pudottamista tarvitse pelätä.

Hyvän iskunkestävyyden lisäksi koteloilla on myös muita käteviä ominaisuuksia: Näistä suosituimpina ovat esimerkiksi mahdollisuus eri väriseen puhelimeen, kätevä korttipaikka, setelitasku sekä katseluteline. Kannellisissa suojakoteloissa on monia käyttäjälle tärkeitä ominaisuuksia, sillä kansiläpän sisään saa laitettua useamman kortin sekä seteleitä.

Toimitamme tilaamasi puhelintarvikkeet nopeasti

Postitamme kaikki puhelimien lisätarvikkeet sinulle nopeasti. Näin saat uudet suojat, USB-C kaapelit, panssarilasit ja muut lisätarvikkeet kaikista nopeiten. Minkäänlaisia postikuluja sinun ei myöskään tarvitse maksaa, joten tervetuloa tekemään helpot ostokset Mobiilitukkuun!