OnePlus 7 Pro kuoret

OnePlus 7 Pro puhelimen suojakuoret on tehty turvaamaan puhelimen 6,7” näyttöä ja takapuolen kolmea kameraa rikkoontumiselta. Näin voitkin kuljettaa puhelinta mukanasi minne ikinä menetkin, eikä rikkoontumista tarvitse pelätä. Valikoimassamme on kymmeniä erilaisia suojausvaihtoehtoja, jotka tarjoavat laadukkaan suojan sekä uskomattoman tyylikkään ulkonäön. Valitse esimerkiksi kansiläpällinen lompakko suojakotelo, jossa on kaksi korttipaikkaa sekä magneetilla kiinni pysyvä kansiläppä. Tai pidä puhelin ohuena ja kompaktina taustasuojan avulla. Toimitamme kaikki suojatuotteet ja muut puhelimen lisätarvikkeet sinulle suoraan kotiin, emmekä veloita mitään ylimääräisiä kuluja. Tervetuloa tilaamaan parhaat puhelimen suojat suomalaisesta verkkokaupasta!

OnePlus 7 Pro

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Suojaa OnePlus 7 Pro puhelin parhaalla mahdollisella tavalla

     OnePlus 7 Pro puhelimessa on upea 6,7” kokoinen huipputarkalla AMOLED näyttö sekä kolme takakameraa. 5G verkkoja tukeva puhelin on todellinen huippulaite, jota tulee pitää kuin kukkaa kämmenellä. Suurikokoinen näyttö on aina alttiina rikkoontumiselle, mikäli se sattuu putoamaan kovalle maalle tai lattialle. Kannattaakin olla kaukaa viisas ja valita puhelimen turvaksi iskuilta tehokkaasti suojaavat suojakuoret. Näin voit olla varma, ettei kiiltävään puhelimeen pääse ilmestymään naarmuakaan pilaamaan viimeisteltyä ulkonäköä. 

     Puhelimen suojat ovat suurin erottava tekijä rikkonaisen ja ehjän OnePlus 7 Pro puhelimen välillä. Kuoret nimittäin ehkäisevät lähes jokaisella kerralla puhelimen rikkoontumisen sekä naarmuuntumisen. Kannattaakin hankkia suojukset mahdollisimman pikaisesti laitteen ostamisen jälkeen, ettei vahinkoa pääse sattumaan. Onneksi suojausvaihtoehtoja on useita, kuten voit kattavasta valikoimastamme huomata!

     Suojakuoret tekevät puhelimesta helpomman käyttää

     OnePlus 7 Pro on ulkoisilta mitoiltaan melko suurikokoinen, mutta paksuimmatkaan kotelot eivät tuo siihen lisää ulottuvuttaa kuin korkeintaan millin tai kaksi. Tämä pieni koon lisäys on välttämätöntä, jotta puhelimesi on varmasti turvassa ikäviltä kolhuilta. Suojaavuuden lisäksi kotelot on tehty helpottamaan laitteen jokapäiväistä käyttöä.

     On tyypillistä, että puhelimissa yhdistellään alumiinia ja lasia. Tämä tekee laitteista tyylikkäät, mutta liukkaat. Kun otat käyttöösi nahkaisen, silikonisen tai TPU-muovisen suojakotelon, voit olla varma, että tuntuma puhelimesta paranee huomattavan paljon. Suojusten materiaaleista saa nimittäin erittäin hyvän ja jämäkän otteen, eikä sen pudottamista tarvitse pelätä.

     Hyvän iskunkestävyyden lisäksi koteloilla on myös muita kä

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä