OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pro kuoret on tehty suojaamaan puhelimen 6,7” näyttöä ja takapuolen kolmea kameraa rikkoontumiselta. Suojaamisen ne tekevät mallikkaasti, joten voit huoletta kuljettaa puhelintasi, minne vain ikinä kuljetkin. Valikoimassamme on kymmeniä erilaisia OnePlus 7 Pro kuoria, jotka on tehty mahdollisimman suojaavaksi, huomaamattomaksi sekä tyylikkääksi. Valitse esimerkiksi kansiläpällinen lompakko suojakotelo, jossa on kaksi korttipaikkaa sekä magneetilla kiinni pysyvä kansiläppä. Tai pidä OnePlus 7 Pro puhelin ohuena ja hanki sen turvaksi reunoja ja sivuja suojaavat suojakuoret. Toimitamme kaikki OnePlus 7 Pro suojakuoret sinulle suoraan kotiin, emmekä veloita mitään ylimääräisiä kuluja. Saat kaiken lisäksi tilaamasi lisätarvikkeet nopeasti itsellesi, sen lupaamme. Tervetuloa tekemään tilausta suomalaisesta verkkokaupasta!

OnePlus 7 Pro

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     OnePlus 7 Pro kuoret ehkäisevät puhelimen rikkoontumisen

     OnePlus 7 Pro puhelin on varustettu upealla 6,7” kokoisella huipputarkalla AMOLED näytöllä sekä kolmella takakameralla. 5G verkkoja tukeva puhelin on huippu-uutuus, jota tulee pitää kuin kukkaa kämmenellä. Suurikokoinen näyttö on aina alttiina rikkoontumiselle, mikäli se sattuu putoamaan kovalle maalle tai lattialle. Kannattaakin olla kaukaa viisas ja valita puhelimen turvaksi iskuilta tehokkaasti suojaavat OnePlus 7 Pro suojakuoret. Näin voit olla varma, ettei kiiltävään puhelimeen pääse ilmestymään naarmuakaan pilaamaan viimeisteltyä ulkonäköä.

     Suojakuoret ovat suurin erottava tekijä rikkonaisen ja ehjän OnePlus 7 Pro puhelimen välillä. Kuoret nimittäin ehkäisevät lähes jokaisella kerralla puhelimen rikkoontumisen sekä naarmuuntumisen. Kannattaakin hankkia OnePlus 7 Pro kuoret mahdollisimman pikaisesti laitteen ostamisen jälkeen. Onneksi suojausvaihtoehtoja on useita, kuten voit kattavasta valikoimastamme huomata!

     Suojakuoret helpottavat OnePlus 7 Pron käyttöä

     OnePlus 7 Pro on ulkoisilta mitoiltaan melko suurikokoinen laite, mutta kuoret eivät tuo siihen lisää ulottuvuttaa kuin korkeintaan millin pari. Tämä pieni koon lisäys on välttämätöntä, jotta puhelimesi on varmasti turvassa ikäviltä kolhuilta. Suojaavuuden lisäksi kuoret on tehty helpottamaan laitteen jokapäiväistä käyttöä.

     OnePlus 7 Pro puhelimen pintamateriaalissa lasi yhdistyy saumattomasti alumiiniin. Tyylikäs kokonaisuus, jonka huonona puolena kuitenkin on liukkaus. Kun otat käyttöösi nahkaiset, silikoniset tai TPU-muoviset suojakuoret, voit olla varma, että tuntuma OnePlus 7 Prosta paranee eksponentiaalisesti, sillä kuorten materiaaleista saa erittäin hyvän ja jämäkän otteen. Näin sinun ei tarvitse huolestua, että puhelin liukuisi yöpöydältä lattialle itsestään.

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä