OnePlus 10T Kuoret

OnePlus 10T on OnePlussan viimeisin malli, joka julkaistiin loppukesästä 2022. Tämä uutukainen huokuu markkinoiden parhainta ja nopeinta teknologiaa, eikä sitä ole hinnalla pilattu. Täytyy kuitenkin muistaa suojata suurikokoinen puhelin siihen sopivilla suojatarvikkeilla. Puhelimen näyttö ja takaosa ovat valmistettu lasista, joten se on erittäin herkkä iskuilla ja kolhuille. Suojakuorilla ja suojakoteloilla luot puhelimen ympärille tehokkaan suojauksen, sekä pääset valinnoillasi luomaan puhelimesta itsesi näköisen. Muista myös suojata puhelimen näyttö siihen kuuluvilla näytönsuojilla, joita on panssarilasit ja suojakalvot. Suojakuoria että -koteloita löydät valikoimastamme useissa eri väreissä ja  materiaaleissa, joten tarkastele valikoimaamme tarkasti, ja valitse sinun käyttöösi sopivat suojakuoret ja suojakotelot. Meiltä Mobiilitukusta löydät fantastisen valikoiman myös puhelimien lisätarvikkeita, esimerkiksi kaapelit ja puhelimenpidikkeet. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

OnePlus 10T

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     OnePlus 10T puhelimen voit nyt löytää kauppojen hyllystä

     OnePlus on tuonut tuttuun tapaan syksyllä uuden puhelinmallinsa, ja tällä kertaa se kantaa nimeä OnePlus 10T. Tämä tehomylly on varustettu äärettömän tehokkailla osilla, joten nopeutta ei puhelimesta puutu. Suurehko 6.7" tuuman AMOLED-näyttö ja lasinen etu- ja takaosa tekevät puhelimestä kauniin näköisen. Kuten aikaisemmissa OnePlus malleissa, tästäkin OnePlus 10T puhelimesta löytyy haluttu 120Hz näyttö, eli käyttökokemus on silkkisen pehmeä. Kolme takakameraa ja selfiekamera takaavat onnistuneet kuvat joka kerta!

     Suojakuori taikka suojakotelo on tärkeä lisävaruste

     OnePlus 10T puhelimen kehys on valmistettu muovista, mutta takaosa, sekä näyttö ovat Gorilla 5- lasia, eli puhelin on herkkä rikkoontumaan. Onneksi tähän löytyy maailman helpoin ratkaisu: suojakuori taikka suojakotelo, sekä näytönsuoja. Näillä suojatarvikkeilla luot puhelimen ympärille tehokkaan suojamuurin, eikä enää tarvitse pelätä puhelimen putoamisia ja iskuja. OnePlus 10T mallille löytyy laajasti erilasia suojakuoria sekä suojakoteloita erilaisista materiaaleista, valmistajilta ja väreissä. Suosittelemme tutustumaan suoja- ja lisätarvike valikoimaamme, ja löydä itsellesi mieleiset tuotteet. Erilaisilla suojakuorilla voit hieman leikitellä ja luoda puhelimesta persoonallisen näköisen ja tehdä muut kateelliseksi!

     Tutustu laajan valikoimaamme

     Suojakuori on puhelimen takaosaan kiinnitettävä suojus, joka suojaa puhelimen takaosaa, kameroita sekä reunoja. Eli näyttöä suojakuori ei oikein suojaa, mutta tähänkin löytyy helppo ratkaisu: näytönsuoja. Näytönsuojia ovat panssarilasit ja suojakalvot. Näytönsuojien asentaminen on erittäin helppoa, ja meidän sivuilta löydät lisäksi asennusvideon. Suojakotelot ja lompakkokotelot ovat taas sellaisia suojia, jotka suojaavat puhelimen rungon lisäksi näytt&o

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä