OnePlus 10T kuoret

OnePlus 10T on OnePlussan viimeisin malli, joka julkaistiin loppukesästä 2022. Tämä uutukainen huokuu markkinoiden parhainta ja nopeinta teknologiaa, eikä sitä ole hinnalla pilattu.. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!.

Tuotteet

137 tuotetta

OnePlus 10T puhelimen voit nyt löytää kauppojen hyllystä

OnePlus on tuonut tuttuun tapaan syksyllä uuden puhelinmallinsa, ja tällä kertaa se kantaa nimeä OnePlus 10T. Tämä tehomylly on varustettu äärettömän tehokkailla osilla, joten nopeutta ei puhelimesta puutu. Suurehko 6.7" tuuman AMOLED-näyttö ja lasinen etu- ja takaosa tekevät puhelimestä kauniin näköisen. Kuten aikaisemmissa OnePlus malleissa, tästäkin OnePlus 10T puhelimesta löytyy haluttu 120Hz näyttö, eli käyttökokemus on silkkisen pehmeä. Kolme takakameraa ja selfiekamera takaavat onnistuneet kuvat joka kerta!

Suojakuori taikka suojakotelo on tärkeä lisävaruste

OnePlus 10T puhelimen kehys on valmistettu muovista, mutta takaosa, sekä näyttö ovat Gorilla 5- lasia, eli puhelin on herkkä rikkoontumaan. Onneksi tähän löytyy maailman helpoin ratkaisu: suojakuori taikka suojakotelo, sekä näytönsuoja. Näillä suojatarvikkeilla luot puhelimen ympärille tehokkaan suojamuurin, eikä enää tarvitse pelätä puhelimen putoamisia ja iskuja. OnePlus 10T mallille löytyy laajasti erilasia suojakuoria sekä suojakoteloita erilaisista materiaaleista, valmistajilta ja väreissä. Suosittelemme tutustumaan suoja- ja lisätarvike valikoimaamme, ja löydä itsellesi mieleiset tuotteet. Erilaisilla suojakuorilla voit hieman leikitellä ja luoda puhelimesta persoonallisen näköisen ja tehdä muut kateelliseksi!

Tutustu laajan valikoimaamme

Suojakuori on puhelimen takaosaan kiinnitettävä suojus, joka suojaa puhelimen takaosaa, kameroita sekä reunoja. Eli näyttöä suojakuori ei oikein suojaa, mutta tähänkin löytyy helppo ratkaisu: näytönsuoja. Näytönsuojia ovat panssarilasit ja suojakalvot. Näytönsuojien asentaminen on erittäin helppoa, ja meidän sivuilta löydät lisäksi asennusvideon. Suojakotelot ja lompakkokotelot ovat taas sellaisia suojia, jotka suojaavat puhelimen rungon lisäksi näyttöä. Taitettavan kannen ansioita puhelin on suojattu kauttaaltaan, mutta silti suosittelemme aina käyttämään näytönsuojaa kotelon kanssa. Suojakoteloissa ja lompakkokoteloissa on hyvänä puolena se, että voit laittaa tärkeimpiä korttejasi ja seteleitä kannan sisässä oleviin taskuihin.

Tule tutustumaan meidän OnePlus 10T suoja- ja lisätarvikevalikoimaan, ja löydä omaan käyttötarkoitukseen sopivanlaiset tarvikkeet. Toimitamme tilauksesi kotimaisesta varastostamme suoraan kotiisi supernopeasti!