OnePlus Nord CE 2 5G Kuoret

Valikoimamme kuorilla OnePlus Nord CE 2 5G puhelimesi on ensinnäkin suojattu kunnollisella tavalla, mutta toisekseen niiden avulla pääset muokkaamaan upean puhelimesi ulkonäköä juuri sellaiseksi kuin haluat! Suojakuoret ovat myös hyvin käytännöllisiä, sillä ne parantavat pitoa OnePlus Nord CE 2 5G puhelimesta ja esimerkiksi osassa on 1-3 korttipaikkaa, joten virallista lompakkoa et enää tarvitse

Tuotteet

132 tuotetta

OnePlus Nord CE 2 5G kuoria moneen lähtöön

Kaikki suojakuoret eivät sovi jokaiselle OnePlus Nord CE 2 5G käyttäjälle, joten olemme pyrkineet laajentamaan valikoimaamme sen mukaan. Toisille on esimerkiksi tärkeää saada tarvittavat kortit ja esimerkiksi hieman käteistä aina mukaan, kun taas toiset haluavat säilyttää puhelimen mahdollisimman ohuena, mutta samalla suojattuna. Päädytpä sitten mihin tahansa valintaan OnePlus Nord CE 2 5G kuorien kanssa, niin voit olla varma siitä, että kallisarvoinen puhelimesi pysyy turvassa meidän tuotteillamme! Suojakuorien tärkein tehtävä on pitää OnePlus Nord CE 2 5G puhelin turvassa iskuja, kolhuja, naarmuja tai mitä tahansa muita ikäviä sattumia vastaan, mutta sen lisäksi niillä voit myös muokata puhelimesi ulkonäköä juuri sellaiseksi kuin haluat. 

Täydellinen OnePlus Nord CE 2 5G suojaus

Saadaksesi maksimaalisen suojan upealle uudelle puhelimellesi kannattaa muistaa suojata myös kuorien lisäksi puhelimen kriittisin alue, eli näyttö. Osassa valikoimamme OnePlus Nord CE 2 5G suojakuorissa reunat tulevat hieman näytön yläpuolelle, mutta kokonaisuudessaan näyttö jää hyvin haavoittuvaiseksi. Ehdottomasti paras keino OnePlus Nord CE 2 5G puhelimen näytön suojaamiseen on panssarilasi, joka ottaa kaikki mahdolliset näyttöön kohdistuvat iskut ja kolhut vastaan pitäen puhelimen näytön moitteettomassa kunnossa. Panssarilasien asentaminen on hyvin yksinkertaista ja ne sopivat OnePlus Nord CE 2 5G kuorien kanssa täydellisesti yhteen muodostaen yhdessä uskomattoman hyvän suojan. 

Yhdistele rohkeasti erilaisia pidikkeitä ja kiinnikkeitä

OnePlus Nord CE 2 5G kuoriin voit vapaasti lisäillä toinen toistaan käytännöllisempiä ja tyylikkäitä pidikkeitä. Esimerkiksi PopSocketseja, jotka helpottavat puhelimen käyttöä yhdellä kädellä. Niitä meillä on suorastaan valtaisa valikoima, joten kannattaa rohkeasti yhdistellä niitä OnePlus Nord CE 2 5G kuoriin. Pidikkeiden kiinnittäminen on helppoa ja voit vapaasti valita kohdan, johon sen OnePlus Nord CE 2 5G kuorissa kiinnität, jotta se sopii juuri sinun käteesi parhaiten. Suojakuorien ja pidikkeiden avulla saat tehtyä puhelimestasi todellakin persoonallisen, eikä toista samanlaista varmasti tule heti vastaan. Pidikkeiden lisäksi meiltä löytyy korttitaskuja ja erilaisia kiinnikkeitä, joten eikun rohkeasti tutustumaan valikoimaamme!