OnePlus Nord CE 2 5G Kuoret

Valikoimamme kuorilla OnePlus Nord CE 2 5G puhelimesi on ensinnäkin suojattu kunnollisella tavalla, mutta toisekseen niiden avulla pääset muokkaamaan upean puhelimesi ulkonäköä juuri sellaiseksi kuin haluat! Suojakuoret ovat myös hyvin käytännöllisiä, sillä ne parantavat pitoa OnePlus Nord CE 2 5G puhelimesta ja esimerkiksi osassa on 1-3 korttipaikkaa, joten virallista lompakkoa et enää tarvitse. Valikoimastamme löytyy OnePlus Nord CE 2 5G kuorien lisäksi toinen toistaan kätevämpiä lisä- ja älykellotarvikkeita, joten eikun rohkeasti tutustumaan valikoimaan. Toimitamme kaikki tilaukset supernopeasti suoraan varastoltamme ja tilatessasi tuotteita yli 15 eurolla on toimitus myös täysin ilmainen. Lisäksi asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua vaikka sitten hieman kiperimmissäkin kysymyksissä. Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Nord CE 2 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     OnePlus Nord CE 2 5G kuoria moneen lähtöön

     Kaikki suojakuoret eivät sovi jokaiselle OnePlus Nord CE 2 5G käyttäjälle, joten olemme pyrkineet laajentamaan valikoimaamme sen mukaan. Toisille on esimerkiksi tärkeää saada tarvittavat kortit ja esimerkiksi hieman käteistä aina mukaan, kun taas toiset haluavat säilyttää puhelimen mahdollisimman ohuena, mutta samalla suojattuna. Päädytpä sitten mihin tahansa valintaan OnePlus Nord CE 2 5G kuorien kanssa, niin voit olla varma siitä, että kallisarvoinen puhelimesi pysyy turvassa meidän tuotteillamme! Suojakuorien tärkein tehtävä on pitää OnePlus Nord CE 2 5G puhelin turvassa iskuja, kolhuja, naarmuja tai mitä tahansa muita ikäviä sattumia vastaan, mutta sen lisäksi niillä voit myös muokata puhelimesi ulkonäköä juuri sellaiseksi kuin haluat. 

     Täydellinen OnePlus Nord CE 2 5G suojaus

     Saadaksesi maksimaalisen suojan upealle uudelle puhelimellesi kannattaa muistaa suojata myös kuorien lisäksi puhelimen kriittisin alue, eli näyttö. Osassa valikoimamme OnePlus Nord CE 2 5G suojakuorissa reunat tulevat hieman näytön yläpuolelle, mutta kokonaisuudessaan näyttö jää hyvin haavoittuvaiseksi. Ehdottomasti paras keino OnePlus Nord CE 2 5G puhelimen näytön suojaamiseen on panssarilasi, joka ottaa kaikki mahdolliset näyttöön kohdistuvat iskut ja kolhut vastaan pitäen puhelimen näytön moitteettomassa kunnossa. Panssarilasien asentaminen on hyvin yksinkertaista ja ne sopivat OnePlus Nord CE 2 5G kuorien kanssa täydellisesti yhteen muodostaen yhdessä uskomattoman hyvän suojan. 

     Yhdistele rohkeasti erilaisia pidikkeitä ja kiinnikkeitä

     OnePlus Nord CE 2 5G kuoriin voit vapaasti lisäillä toinen toistaan käytännöllisempiä ja tyylikkäitä pidikke

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä