OnePlus 5T kuoret

OnePlus 5T kuoret ovat erityisen tärkeät, jos haluat nauttia puhelimestasi mahdollisimman pitkään. OnePlus 5T suojaustarvikkeet kannattaa tilata jo hyvissä ajoin ja viimeistään, kun laitteen on ostanut, jotta säästyt ikäviltä yllätyksiltä.

Tuotteet

8 tuotetta

Uuteen OnePlus 5T puhelimeen uudet kuoret

Suomessa läpilyönyt OnePlus tuoteperhe saa jälleen jatkoa ja tällä kertaa uutena tulokkaana on OnePlus 5T puhelin. OnePlus julkaisee laitteita tiuhaan tahtiin verrattuna esimerkiksi Appleen, joka julkaisee kerran vuoteen uudet mallinsa. Silti uusille OnePlus laitteille löytyy aina laaja ostajaryhmä ja tuotteet menevät kuin kuumille kiville. Niin kuin kaikki nykyajan älypuhelimet, niin myös OnePlus 5T on syytä suojata huolellisesti. Mikä olisikaan ikävämpää, kuin että uusi puhelin tipahtaisi maahan ja pian se olisikin jo entinen? Hyvän suojan saa jo pienellä rahalla verrattuna OnePlus 5T laitteen hintaan. Valitse siis sopivimmat suojakuoret, -kotelot tarpeisiisi ja näytön panssarilasi, niin puhelimesi on  hyvässä suojassa ja turvassa rikkoontumiselta.

Millaisen OnePlus 5T kuoren tarvitsen?

OnePlus 5T valikoimastamme löydät kuoria laidasta laitaan, joten mieti tarkkaan mitä ominaisuuksia etsit. Etsitkö kenties mahdollisimman huomaamatonta suojaa, joka antaa loistavan pidon puhelimeesi? Kokeile ultraohutta suojakuorta, joka on läpinäkyvä ja ainoastaan 0.5mm paksu, sekä antaa loistavan pidon puhelimeen. Jos puolestaan tykkäät kätevästi kantaa tärkeimmät korttisi puhelimesi mukana, niin suosittelemme lompakko suojakoteloa, eikä sinun tarvitse enää miettiä onko lompakko mukana vai ei, sillä tarvitsemasi kortit ovat aina mukanasi. OnePlus 5T kuoria löydät useissa eri väreissä, joten valitse sinulle mieluisin väri. Musta on aina turvallinen valinta, mutta pinkki tai sininen on piristävää vaihtelua. Valittuasi itsellesi sopivimman OnePlus 5T kuoren kannattaa muistaa, että näyttö on puhelimen herkin osa, joten muista suojata se näytön panssarilasilla. Suosittelemme näytön panssarilasia käytettäväksi myös kaikkien koteloiden kanssa, niin säästyt varmasti ikäviltä yllätyksiltä.

OnePlus 5T kuoret valittuna, mutta mites nämä lisätarvikkeet

Löydettyäsi sopivimmat OnePlus 5T suojakuoret ja panssarilasin kannattaa miettiä mitä lisävarusteita tarvitset, jotta saat laitteestasi kaiken irti. Kattavasta lisävaruste valikoimasta löydät esimerkiksi 1.8 metrin USB-C latauspiuhat, joten enää ei tarvitse miettiä yltääkö johto seinästä sohvalle asti. Lisäksi löydät OnePlus 5T yhteensopivat kuulokkeet, selfietikut, vyökotelot ja paljon muita tuotteita jotka helpottavat arkeasi. Tutustu siis OnePlus 5T kuori- ja lisätarvikevalikoimaamme ja tilaa tarvitsemasi tuotteet muutamalla klikkauksella suoraan kotiisi!