OnePlus 5T kuoret

OnePlus 5T kuoret ovat erityisen tärkeät, jos haluat nauttia puhelimestasi mahdollisimman pitkään. OnePlus 5T suojaustarvikkeet kannattaa tilata jo hyvissä ajoin ja viimeistään, kun laitteen on ostanut, jotta säästyt ikäviltä yllätyksiltä. Jo pelkillä OnePlus 5T suojakuorilla suojaat laitettasi iskuja ja yllättäviä pudotuksia vastaan. Nykyajan älypuhelimissa on erityisen tärkeää käyttää kotelon lisäksi näytön panssarilasia, joka suojaa laitteesi herkintä osaa rikkoontumiselta. Suojauksen lisäksi OnePlus 5T kuoret antavat sinulle erinomaisen näppituntuman liukkaaseen laitteeseesi. Valitse sinulle sopivin malli ja materiaali ja yhdistä siihen makuusi sopivin väri, jotta teet laitteestasi juuri sellaisen kuin itse haluat. Kaikki tilaukset toimitetaan 1-3 arkipäivässä kotimaisesta varastostamme – tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun! 

OnePlus 5T

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Uuteen OnePlus 5T puhelimeen uudet kuoret

     Suomessa läpilyönyt OnePlus tuoteperhe saa jälleen jatkoa ja tällä kertaa uutena tulokkaana on OnePlus 5T puhelin. OnePlus julkaisee laitteita tiuhaan tahtiin verrattuna esimerkiksi Appleen, joka julkaisee kerran vuoteen uudet mallinsa. Silti uusille OnePlus laitteille löytyy aina laaja ostajaryhmä ja tuotteet menevät kuin kuumille kiville. Niin kuin kaikki nykyajan älypuhelimet, niin myös OnePlus 5T on syytä suojata huolellisesti. Mikä olisikaan ikävämpää, kuin että uusi puhelin tipahtaisi maahan ja pian se olisikin jo entinen? Hyvän suojan saa jo pienellä rahalla verrattuna OnePlus 5T laitteen hintaan. Valitse siis sopivimmat suojakuoret, -kotelot tarpeisiisi ja näytön panssarilasi, niin puhelimesi on  hyvässä suojassa ja turvassa rikkoontumiselta.

     Millaisen OnePlus 5T kuoren tarvitsen?

     OnePlus 5T valikoimastamme löydät kuoria laidasta laitaan, joten mieti tarkkaan mitä ominaisuuksia etsit. Etsitkö kenties mahdollisimman huomaamatonta suojaa, joka antaa loistavan pidon puhelimeesi? Kokeile ultraohutta suojakuorta, joka on läpinäkyvä ja ainoastaan 0.5mm paksu, sekä antaa loistavan pidon puhelimeen. Jos puolestaan tykkäät kätevästi kantaa tärkeimmät korttisi puhelimesi mukana, niin suosittelemme lompakko suojakoteloa, eikä sinun tarvitse enää miettiä onko lompakko mukana vai ei, sillä tarvitsemasi kortit ovat aina mukanasi. OnePlus 5T kuoria löydät useissa eri väreissä, joten valitse sinulle mieluisin väri. Musta on aina turvallinen valinta, mutta pinkki tai sininen on piristävää vaihtelua. Valittuasi itsellesi sopivimman OnePlus 5T kuoren kannattaa muistaa, että näyttö on puhelimen herkin osa, joten muista suojata se näytön panssarilasil

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä