OnePlus Nord 2T 5G Kuoret

Löydät OnePlus Nord 2T 5G kuoria valikoimastamme paljonkin erilaisia, ja jokaisen kuoren ja kotelon tarkoitus on turvata puhelimesi jokapäiväisiltä iskuilta ja kolhuilta. Kuoret ja kotelot ovat erinomainen tapa suojata puhelin, sillä suojattu OnePlus Nord 2T 5G puhelin kestää huomattavasti enemmän iskuja ja osumia kuin kuoreton ja suojaamaton. Muista myös suojata puhelimen näyttö, ja se tapahtuu panssarilasilla taikka suojakalvolla, jolloin puhelimella on 360 asteisen suojan. Kuoria on saatavana OnePlus Nord 2T 5G:lle monissa eri väreissä, ja jopa monissa eri kuvioissa. Suojauksen myötä kuoret tuovat esille väriä ja persoonallisuutta puhelimeen. Sinun onkin mahdollista tehdä puhelimestasi täysin itsesinäköinen! Toimitamme kaikki tilaukset supernopeasti kotimaisesta varastostamme! 

Nord 2T 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     OnePlus Nord 2T 5G kuoret puhelimellesi

     Nyt kun olet saanut käsiisi OnePlus Nord 2T 5G laitteen, on aika tuunata siitä käyttäjänsä näköinen Mobiilitukun laajan tuotevalikoiman avulla. Tämä keväällä 2022 julkaistu puhelin ansaitsee käyttäjältään huolenpitoa, ja siinä me mobiilitukkulaiset tulemme kuvioon. Puhelinta löytyy kauniissa harmaan ja vaaleanvihreän sävyissä, mutta OnePlus Nord 2T kuorilla ja suojakoteloilla voit kätevästi tuunata laitteestasi juuri sinun silmääsi miellyttävän. Puhelimen 4500 mAh akku kestää varmasti arjen menoissasi mukana, mutta muista myös suojata se tärkein eli näyttö panssarilasilla.

     Huolehdithan OnePlus Nord 2T puhelimestasi

     Takakuoret takaavat puhelimelle napakamman otteen kädessäsi ja parhaimmillaan OnePlus Nord 2T kuorten avulla löydät luurisi nopeasti vaikka puhelinparkista! Kuorten kaveriksi löytyy kattava valikoima näytönsuojausvälineitä, kuten panssarilaseja niin näytölle kuin takakamerallekin. Tiesitkö, että laitteessasi on kolme takakameraa, jotka myös haluavat tulla suojatuksi? Turvaathan OnePlus Nord 2T luurisi näytön myös, vaikka valintasi olisikin monikäyttöinen suojakotelo.

     OnePlus Nord 2T kuoret takaavat, että luurisi huomataan

     Nyt kun järkevin osuus on takana, eli OnePlus Nord 2T laitteesi suojaus, voit keskittyä hauskanpitoon. Vaihdatko suojakuoret sesonkien mukaan vai etsitkö kenties sitä yhtä oikeaa, joka palvelee sinua ja puhelintasi vuodesta toiseen? Jos myönnät olevasi enemmän yhden kuoren kanssa vuodesta toiseen kulkevaa tyyppiä, muistathan kuitenkin päivittää kuoret aika-ajoin joko samanlaisiin uusiin tai puolestaan kokeilla rohkeasti aika ajoin jotain toista väriä. Klassiset ruskeat ja mustat kuoret ja suojakotelot o

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä