OnePlus Nord CE 5G Kuoret

OnePlus Nord CE kuoret pitävät huolen siitä, että puhelimesi on suojattu pölyä, likaa ja iskuja vastaan. Valikoimastamme löytyy runsas määrä OnePlus Nord CE suojakuoria, joista löytyy varmasti jokaiselle mieleinen.

Tuotteet

150 tuotetta

OnePlus Nord CE 5G näytön suojaaminen on tärkeää useammasta syystä

OnePlus Nord CE 5G on saanut näytökseen 6,43 tuuman AMOLED-näytön Full HD+-tarkkuudella. Loistavan katselukulman ja värintoiston näyttö on käytettävissä 60 tai 90 hertsin virkistystaajudella, joten olisi harmillista jos näyttöön ilmaantuisi naarmuja tai kolhuja. Suosittelemme suojaamaan näytön panssarilasilla tai iskuja kestävällä laminointitekniikalla valmistetulla Hydrogel-suojakalvolla. Valikoimamme lompakkokuoriin saa mahtumaan useamman kortin, ja monista malleista löytyy myös setelitasku. Lompakkokuorien etuläpällä saa näyttö tarvitsemaansa suojaa, mutta suosittelemme hankkimaan vähintäänkin suojakalvon kaveriksi, koska ei ole lainkaan epätavanomaista että mukana kulkevat kortit naarmuttavat ja kuluttavat näyttöä. Näyttö on modernien älylaitteiden tärkein osa, ja esimerkiksi tässä mallissa myös sormenjälkilukija löytyy näytön alaosasta. Suojaa siis OnePlus Nord CE 5G:n näyttö fiksusti!

Suojakuorilla turvaa ja parempaa otetta puhelimeen

OnePlus Nord CE 5G:n kamerayksikkö on hyvälaatuinen 64 megapikselin pääkameralla, mutta samalla se on rungostaan ulkoneva ja voi keikkua pöydällä. Suojaamalla puhelin kuorilla, voidaan ehkäistä puhelimen keikkuminen pöydällä ja kameralinssien naarmuuntuminen. Valikoimastamme löydät omaan makuun sopivat kuoret, olivat ne mallia lompakko tai takakuori. Värivalikoimaa löytyy laidasta laitaan, ja myös materiaaleihin kannattaa kiinnittää huomiota. Esimerkiksi aidosta nahasta valmistettu lompakkokuori on taatusti kulutusta kestävä, ja valikoiman Candy-suojakuoret taas on valmistettu miellyttävästä ja joustavasta TPU-muovista, josta saa hyvän otteen. Iskunkestävyyttä voi parantaa jämäkillä ja samalla kevyillä Shockproof-suojakuorilla. OnePlus Nord CE 5G sisältää myös kuulokeliitännän, joka ei ole enää itsestäänselvyys nykyisissä puhelimissa, ja kuulokkeita löydät tietysti selaamalla valikoimaa!

Älä unohda lataustarvikkeita

Vähintäänkin erittäin hyvä 30 watin Warp Charge 30T Plus -pikalataus täyttää OnePlus Nord CE 5G:n akun noin tunnissa, ja 4500 milliampeeritunnin akku kestää tavanomaisessa käytössä jopa kaksi päivää. Käytä pikalataukseen OnePlus puhelimelle tarkoitettua laturia, ja maksimoidaksesi latausnopeuden on tärkeää käyttää OnePlussan omaa Warp Charge USB-C latauskaapelia. Valitsemalla oikeat tuotteet lataukseen voit säästää huomattavan määrän aikaa OnePlus Nord CE 5G lataamisessa! Toimitamme tilaukset parissa arkipäivässä ja yli 25€ tilaukset lähtevät matkaan veloituksetta!