OnePlus kuoret

OnePlus on suomalaisille älypuhelimien käyttäjille varsin tuore tuttavuus, sillä se on ollut vasta vähän aikaa laajemmassa myynnissä Suomessa. Android käyttöjärjestelmällä toimivat OnePlus älypuhelimet ovat hinta- laatusuhteeltaan erinomaisia, sillä ne sisältävät edulliseen hintaan huippuluokan ominaisuuksia, joita voisi odottaa olevan vain kalliimman hintakategorian laitteissa. Toimitamme OnePlus lisätarviketilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

OnePlus

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     OnePlus puhelimen kuoret

     OnePlus on yksi tuoreimmista uutuuksista etenkin suomalaisilla älypuhelinmarkkinoilla, sillä se on rantautunut Suomeen vasta vain hetki sitten. OnePlus tarjoaa edulliseen hintaan ominaisuuksia, joita on totuttu näkemään vain kalliimpien laitteiden kohdalla. Kuoret ja suojakuoret parantavat tämän Android laitteen kestävyyttä, sillä laitteiden suuret näytöt ovat aina alttiita rikkoontumiselle. OnePlus kuoret ja suojakuoret asetetaan laitteen päälle, jolloin puhelimen suojatut pinnat ovat turvassa naarmuilta ja kolhuilta. OnePlus puhelinten näytöt ovat kaikista helpoiten alttiina rikkoontumiselle, minkä vuoksi kuoret ja suojakuoret, etenkin lompakko suojakotelot, on syytä olla ehkäisemässä tällaisia ikäviä tapahtumia. Kuoret ja suojakuoret ovat edullinen ja helppo tapa muuttaa kännykän ulkonäköä hetkessä askeleen persoonallisempaan suuntaan päin.

     OnePlus puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat erinomainen tapa pidentää arvokkaan laitteen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta erilaisissa arjen tilanteissa. Kaikki OnePlus puhelimen kuoret ja suojakuoret suojaavat laitetta iskuilta, kolhuilta, naarmuilta ja lialta. Parhaimmillaan saadaankin aikaan tilanne, jossa OnePlus puhelimen kuoret ja suojakuoret tekevät laitteesta täysin iskunkestävän. Parhaat OnePlus puhelimen kuoret ja suojakuoret kännykkään ovat ns. lompakko suojakoteloita, jotka asettuvat jämäkästi laitteen ympärille suojaten näppäimet, sivut, taustan sekä näytön, sen päälle asettuvan kansiläpän avulla. OnePlus puhelimen kuoret ja suojakuoret sisältävät lähes poikkeuksetta lompakolle tyypilliset ominaisuudet eli vähintäänkin yhden korttipaikan sekä setelitaskun. Lompakko suojakotelo onkin ainoa esine, jonka tarvitset taskuusi avainten lisäksi.

     OnePlus puhelimen lompakko suojakotelot on tehty useimmiten joko aidosta tai PU-nahasta ja niiden kansiläppä pysyy kiinni magneetin avulla. Silikonimaiset On

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä