OnePlus kuoret

OnePlus on suomalaisille älypuhelimien käyttäjille varsin tuore tuttavuus, sillä se on ollut vasta vähän aikaa laajemmassa myynnissä Suomessa. Toimitamme OnePlus lisätarviketilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!.

Tuotteet

3314 tuotetta

OnePlus puhelimen kuoret

OnePlus on yksi tuoreimmista uutuuksista etenkin suomalaisilla älypuhelinmarkkinoilla, sillä se on rantautunut Suomeen vasta vain hetki sitten. OnePlus tarjoaa edulliseen hintaan ominaisuuksia, joita on totuttu näkemään vain kalliimpien laitteiden kohdalla. Kuoret ja suojakuoret parantavat tämän Android laitteen kestävyyttä, sillä laitteiden suuret näytöt ovat aina alttiita rikkoontumiselle. OnePlus kuoret ja suojakuoret asetetaan laitteen päälle, jolloin puhelimen suojatut pinnat ovat turvassa naarmuilta ja kolhuilta. OnePlus puhelinten näytöt ovat kaikista helpoiten alttiina rikkoontumiselle, minkä vuoksi kuoret ja suojakuoret, etenkin lompakko suojakotelot, on syytä olla ehkäisemässä tällaisia ikäviä tapahtumia. Kuoret ja suojakuoret ovat edullinen ja helppo tapa muuttaa kännykän ulkonäköä hetkessä askeleen persoonallisempaan suuntaan päin.

OnePlus puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat erinomainen tapa pidentää arvokkaan laitteen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta erilaisissa arjen tilanteissa. Kaikki OnePlus puhelimen kuoret ja suojakuoret suojaavat laitetta iskuilta, kolhuilta, naarmuilta ja lialta. Parhaimmillaan saadaankin aikaan tilanne, jossa OnePlus puhelimen kuoret ja suojakuoret tekevät laitteesta täysin iskunkestävän. Parhaat OnePlus puhelimen kuoret ja suojakuoret kännykkään ovat ns. lompakko suojakoteloita, jotka asettuvat jämäkästi laitteen ympärille suojaten näppäimet, sivut, taustan sekä näytön, sen päälle asettuvan kansiläpän avulla. OnePlus puhelimen kuoret ja suojakuoret sisältävät lähes poikkeuksetta lompakolle tyypilliset ominaisuudet eli vähintäänkin yhden korttipaikan sekä setelitaskun. Lompakko suojakotelo onkin ainoa esine, jonka tarvitset taskuusi avainten lisäksi.

OnePlus puhelimen lompakko suojakotelot on tehty useimmiten joko aidosta tai PU-nahasta ja niiden kansiläppä pysyy kiinni magneetin avulla. Silikonimaiset OnePlus puhelimen S-Line suojakuoret ovat varma valinta jokaiselle älypuhelimelle, koska niiden avulla laitteesta saa hyvän otteen ja siihen tulee tyylikäs värimaailma. OnePlus puhelimen S-Line kuoret ja suojakuoret nousevat hieman näytön yläpuolelle, joten putoamistilanteessa näyttö ei ole ensimmäinen kohde, johon isku kohdistuu. OnePlus puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat hyvä tapa suojata arvokas laite, mutta sen lisäksi suosittelemme myös iskunkestävää näytön suojalasia tai edes naarmuja ehkäisevää näytön suojakalvoa käytettäväksi kännykässä. OnePlus puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat helppo tapa muuttaa sen värimaailmaa hetkessä joko yksiväriseksi tai kuvioiduksi.

OnePlus kuoret ja suojakuoret ovat siis tapa viestiä omaa persoonaa, minkä vuoksi tarjolla on monipuolisesti eri värejä, kuten musta, valkoinen, punainen, pinkki, ruskea ja sininen. Mustat OnePlus puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat kaikista suosituimmat, värin tyylikkyyden vuoksi. Mikäli haluat, että OnePlus kuoret ja suojakuoret erottuvat massasta suosittelemme esimerkiksi kultaisia, mustia, pinkkejä tai hopeisia suojakuoria, jolloin puhelimesi muuttuu hetkessä suorastaan juhlavaksi. Ohuet OnePlus kuoret ja suojakuoret ovat aikaisempaa suositumpia, jonka vuoksi tarjoamme myös ultraohutta kännykän suojakuorta. Kun OnePlus puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat ohuet, voidaan laite laittaa helposti vyökoteloon tai autotelineeseen. OnePlus puhelimen kuoret ja suojakuoret kannattaa jokaisen hankkia, sillä ne lisäävät kännykän elinikää ja näyttävät tyylikkäältä. OnePlus puhelimien lisätarvikkeet ovat oiva tapa ottaa kaikki irti älypuhelimesta, joka on käytössä enemmän tai vähemmän koko ajan.

OnePlus puhelimen kuoret, suojakuoret ja muut lisätarvikkeet toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, joten maksat vain tuotteiden hinnan.