Xiaomi Redmi Note 12 Kuoret

Jos kaipaat suojatuotteita uudelle Xiaomi Redmi Note 12 puhelimellesi, olet tullut oikeaan paikkaan! Valikoimastamme löytyy tällekin mallille kaikki tarvittava laitteen täydelliseen suojaamiseen

Tuotteet

12 tuotetta

Redmi Note sarjan uutuuspuhelin

Xiaomi julkaisi Redmi Note 12 -mallinsa keväällä 2023. Tämä sarjan edullisin Redmi Note 12 on ainoa 4G-puhelin.  Puhelimesta löytyy suuri 6,67 tuuman ja 120 hertsin AMOLED-näyttö, 50 megapikselin kamerajärjestelmä, sekä tehokas 33 watin pikalataus pitkäkestoiseen 5000mAh akkuun. Tämä tehokas ja tyylikäs puhelin kannattaa ehdottomasti suojata sopivilla Xiaomi Redmi Note 12 suojakuorilla, jotta puhelin säilyy uudenveroisena ja virheettömänä pidempään. Laajasta valikoimastamme löydätkin varmasti mieluisen suojakuoren! 

Sopivan suojakuoren valinta

Jos haluat pitää puhelimesi mahdollisimman kevyenä ja ohuena, saattaa oikea valinta kuoreksi olla vaikka läpinäkyvä ultraohut suojakuori. Mikäli kaipaat puhelimellesi hieman enemmän suojaa ja tykkäät pitää mukana vaikkapa pankkikorttia, on valintasi lompakkomallinen suojakotelo. Koteloissamme on 1-3 korttipaikkaa ja kätevä setelitasku. Saat taitettua kotelon kannen myös käteväksi katselutelineeksi, esimerkiksi elokuvaa tai sarjaa katsoessa. Xiaomi Redmi Note 12 suojakuoria ja -koteloita löytyy monessa eri värissä ja materiaalissa, joten sopivan suojan löytäminen on helppoa. Suojauksen täydentää aina sopiva panssarilasi joka takaa sen, että näyttö pysyy ehjänä, vaikka puhelin sattuisikin tipahtamaan!

Kurkkaa myös lisätarvikkeet

Xiaomi Redmi Note 12 puhelimen myyntipakkauksessa saat mukaan sopivan laturin ja kaapelin, mutta saatat joskus kaivata pidempää latauskaapelia tai muita lisätarvikkeita puhelimesi vaivattomampaan käyttöön. Laajasta lisätarvikevalikoimastamme löydät kaiken tarvittavat ulkoiluun, autoiluun ja puhelimen tuunaamiseen. Kätevät PopSocketsit ja muut puhelinpidikkeet löydät monissa eri väreissä ja kuoseissa tuomaan paremman otteen puhelimestasi.  Löydät meiltä siis kaiken tarvittavan kerralla, tervetuloa ostoksille!