Xiaomi Redmi 9C / 9C NFC Kuoret

Redmi 9C / 9C NFC kuorten ensisijainen tehtävä on tuoda turvaa puhelimen käyttöä varten. Turvan lisäksi suojakuoret kuitenkin tuovat myös puhelimeen lisää monipuolista käytettävyyttä, uusia värejä ja huomattavasti paremman tuntuman, joten sitä on mukavampi käyttää. Redmi 9C / 9C NFC puhelinta on saatavilla harmaana, oranssina ja sinisenä, mutta suojakuoret tuovat ulottuvillesi lähes rajattoman värimaailman! Sopivien tuotteiden löydyttyä muistathan huolehtia myös Redmi 9C / 9C NFC laitteen näytön moitteettomuudesta. Siinä onnistut ehdottomasti helpoiten hankkimalla Q&E-panssarilasin, joka takaa näytön säilymisen upouutena. Panssarilasi on kuitenkin riittävän ohut, joten puhelimessasi säilyy samanlainen tuntuma kuin alkuperäisessä näytössä. Kaupanpäälle tarjoamme supernopean toimituksen, joka on myös ilmainen yli 15€ tilauksiin. Tervetuloa tutustumaan Suomen kattavimpaan puhelintarvikkeiden valikoimaan!

Redmi 9C / 9C NFC

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Xiaomi Redmi 9C / 9C NFC kuoret pelastavat puhelimesi

     Xiaomi on tuonut markkinoille super edullisen älypuhelimen, joka kantaa nimeä Redmi 9C / 9C NFC. Puhelimen suositushinta Suomessa on 129 euroa, joten se on erinomainen valinta esimerkiksi lapselle ensimmäiseksi älylaitteeksi. Tässä tapauksessa suojaus on entistäkin tärkeämpää, sillä aika ajoin puhelin saattaa kokea kovaakin kohtelua lasten pienissä ja nopeissa kätösissä. Valikoimamme suojakuoret ja -kotelot ovat onneksi suunniteltu kestämään, joten niiden avulla hankit suoraan laitteelle lisää elinikää. Redmi 9C / 9C NFC:lle meiltä löytyy lompakko suojakoteloita monissa upeissa ja pirteissäkin väreissä, joten puhelin ei pääse katoamaankaan niin helposti. Kotelo on myös astetta suojaavampi kuin perinteinen suojakuori, kiitos kansiläpän, joka taittuu tarvittaessa myös katselutelineeksi vaikkapa YouTube -videoita varten. Suojakoteloissa on paikka kolmelle kortille, sekä erillinen setelitasku, joten kaikki tarvittava kulkee näppärästi aina mukana.

     Mikä tuote on ohut, mutta suojaava Redmi 9C / 9C NFC puhelimelle?

     Tähän kysymykseen ehdoton ykkösvastaus ja todella suosittu vaihtoehto valikoimastamme on Ultraohut suojakuori, jota on myös saatavilla Redmi 9C / 9C NFC puhelimelle. Se on todella ohut ja huomaamaton, sekä täysin läpinäkyvä, eli et edes huomaa kuoren paikallaan oloa. Sen avulla Redmi 9C / 9C NFC:n komeat alkuperäiset värit jäävät myös mukavasti näkyviin. Ultraohut suojakuori säilyttää puhelimesi ihanan virtaviivaisena, sillä se on vain 0,5 mm paksu. Kaikki näppäimet ja liittimet säilyvät edelleen käytössäsi normaalisti, joten kuoria ei edes tarvitse ottaa pois esimerkiksi latauksen aikana tai musiikkia kuunnellessasi. 

     Lisätarvikkeilla Redmi 9C / 9C

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä