Xiaomi 11T 5G kuoret

Xiaomi 11T 5G on supersuositun merkin uutuuspuhelin, joka kannattaa ehdottomasti suojata asiaankuuluvalla tavalla. Xiaomi 11T 5G kuorilla pidennät puhelimesi käyttöikää ja suojaat puhelimesi iskuja ja kolhuja vastaan.

Tuotteet

136 tuotetta

Syksyn odotettu uutuuspuhelin

Xiaomi julkaisi 11T -mallinsa syksyllä 2021. Tästä tulikin supersuositun merkin syksyn hittipuhelin. Xiaomi on onnistunut pakkaamaan puhelimeen lippulaivapuhelimen ominaisuudet hinnan kuitenkaan nousematta pilviin. Puhelimesta löytyy esimerkiksi suuri 6,67 tuuman ja 120 hertsin AMOLED-näyttö, 108 megapikselin kolmoiskamera, tehokas 67 watin pikalataus sekä nopeaan suorituskykyyn pystyvä Dimensity 1200-Ultra -järjestelmäpiiri. Nämä ominaisuudet tulee ehdottomasti suojata sopivilla Xiaomi 11T 5G suojakuorilla, jotta puhelin säilyy uudenveroisena ja virheettömänä pidempään. Suuresta valikoimastamme löydätkin varmasti mieleiset Xiaomi 11T 5G suojatarvikkeet, jotka suojaavat puhelintasi iskuilta ja kolhuilta vauhdikkaan arjen keskellä!

Suojakuoren valinta

Verkkokaupastamme löydät kuoria eri ominaisuuksilla, eri materiaaleissa ja eri väreissä. Jos haluat pitää puhelimesi mahdollisimman ohuena, mutta suojata kuitenkin puhelimen reunat ja takaosan, voi ultraohut suojakuori olla valintasi. Ultraohut suojakuori on läpinäkyvä, joten puhelimen oma väri pääsee oikeuksiinsa. Suosituimpia ovat lompakkomalliset Xiaomi 11T 5G suojakotelot, joiden kansiläppä suojaa sekä näyttöä että antaa tärkeimmille korteillesi korttipaikat, joten voit kantaa kortit puhelimen mukana. Korttipaikkoja Xiaomi 11T lompakkokoteloissa on mallista riippuen 1-3 kappaletta. Valikoimastamme löytyy myös pelkän takaosan ja reunat suojaavia takakuoria, joita löytyy useissa eri väreissä ja materiaaleissa. Valitsitpa minkä tahansa suojakuoren, suosittelemme ehdottomasti suojaamaan puhelimen näytön panssarilasilla. Xiaomi 11T 5G panssarilasi on halpa vakuutus puhelimesi arvokkaimmalle ja herkimmälle osalle. Panssarilasi voi hajota puhelimen tippuessa maahan, mutta useimmiten lasin alla oleva näyttö jää ehjäksi ja säästyt näin kalliilta korjauslaskulta.

Suojien lisäksi lisätarvikkeet

Mikäli sinulla on tarvetta suojatarvikkeiden lisäksi myös lisätarvikkeille, kuten kaapeleille, autoilutarvikkeille, puhelinpidikkeille tai latureille löydät ne verkkokaupastamme muutaman klikkauksen takaa. Kun tilaat Xiaomi 11T suojat ja lisätarvikkeet meiltä Mobiilitukusta, saat samalla maksuttoman ja nopean toimituksen yli 15 euron tilauksiin!