Xiaomi Redmi 9A Kuoret

Xiaomi Redmi 9A kuoret suojaavat hienon puhelimesi rungon tehokkaasti. Valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia Redmi 9A suojakuoria eri väreissä, materiaaleissa ja erilaisilla ominaisuuksilla. Kuoren valinta riippuu paljolti siitä, mitä kuorelta haluat. Jos pidät enemmän huomaamattomasta kuoresta, suosittelemme katsomaan ohuita takakuoria jotka kuitenkin suojaavat puhelimen takaosan ja reunat iskuilta ja kolhuilta. Klassinen Xiaomi Redmi 9A lompakkokotelo on erittäin käytännöllinen, koska siinä on näyttöä suojaava kansiläppä 1-3 korttipaikalla varustettuna, joten voit jättää perinteisen lompakon kotiin. Parhaan suojan puhelimellesi saat hankkimalla sekä suojakuoren että näytön päälle asennettavan panssarilasin, joka suojaa näyttöä iskuilta. Meiltä tilaamalla saat ilmaisen ja nopean toimituksen yli 15 euron tilauksiin. Tervetuloa löytämään sopivat Xiaomi Redmi 9A kuoret kotimaisesta verkkokaupasta!

Redmi 9A

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Xiaomin edullinen älypuhelin jokapäiväiseen käyttöön

    Xiaomi julkaisi Redmi 9 malliston puhelimet kesällä 2020. Yksi näistä puhelimista on edullinen Redmi 9A, joka on noussut suureen suosioon ihmisten keskuudessa edullisella hinnallaan kuitenkaan ominaisuuksia liikaa karsimatta. Xiaomi Redmi 9A -puhelimessa on suuri 6,53 tuuman näyttö, hyvä prosessori ja suuri 5000 mAh akku. Puhelin kannattaakin ehdottomasti suojata asianmukaisilla Redmi 9A suojakuorilla, jottei se pääse särkymään.

    Redmi 9A kuorilla suojaa ja näyttävyyttä puhelimellesi

    Valikoimastamme löydät puhelimelle sekä takaosan suojaavia kuoria että lompakkomallisia läppäkoteloita. Lompakkokoteloiden etuna on kannen päälle taittuva kansiläppä, joka suojaa samalla puhelimen näyttöä tehokkaasti. Kotelossa on lisäksi korttipaikat 1-3 kortille, joten saat tärkeimmät kortit kuljetettua mukanasi. Molempia Redmi 9A kuoria löydät eri materiaaleissa ja väreissä, joten löydät varmasti mieleisen kuoren. Eri väreillä saat luotua puhelimesi ulkonäköä itsesi näköiseksi ja persoonallisemmaksi. Jos haluat että puhelimen omat värit pääsevät esille, voit valita myös läpinäkyvän Xiaomi Redmi 9A suojakuoren! Valitsitpa minkä kuoren tahansa, suosittelemme ehdottomasti suojaamaan puhelimen näytön vielä erikseen asianmukaisella Redmi 9A panssarilasilla. Panssarilasi voi hajota puhelimen tippuessa, mutta lasin alla oleva näyttö pysyy ehjänä ja voit näin säästyä useamman sadan euron näytön korjaukselta tai näytön vaihdolta.

    Verkkokaupastamme myös lisätarvikkeet puhelimellesi

    Meiltä löydät puhelimellesi sopivat kaapelit, puhelinpidikkeet, varavirtalähteet ja monia muita lisätarvikkeita. Viimeistele puhelimesi ulkonäkö esimerkiksi kätevällä Popsocket -puhelinpidikkeellä, jonka saat useas

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä