Xiaomi Redmi Note 9T Kuoret

Hankittuasi upean Xiaomi Redmi Note 9T puhelimen, on seuraavaksi tärkein tehtäväsi suojata se. Tiesitkö, että kunnollisen suojauksen ei tarvitse olla lainkaan vaikeaa tai kallista? Esimerkiksi suojakuori ja panssarilasi on täydellinen yhdistelmä Xiaomi Redmi Note 9T puhelimelle, joiden avulla pidennät laitteesi käyttöikää heti huomattavasti. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä jokaista kolhua ja iskua, joita meidän kaikkien puhelimet kohtaavat, vaan voit olla taas astetta rennommalla mielellä, kun puhelin on hyvin suojattu. Valikoimastamme löydät toinen toistaan upeampia ja näyttävämpiä kuoria ja koteloita Xiaomi Redmi Note 9T puhelimelle, joten jokaiselle löytyy taatusti jotakin! Suojakuoriin voit myös yhdistellä esimerkiksi erilaisia PopSocketseja, oterenkaita, otenauhoja tai erillisiä korttitaskuja. Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Redmi Note 9T

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Täydelliset kuoret Xiaomi Redmi Note 9T puhelimelle

     Xiaomi Redmi Note 9T on ensimmäinen MediaTek -järjestelmälläpiirillä varustettu 5G-älypuhelin Suomen markkinoilla. Erikoisen puhelimesta tekee se, että se on samalla toistaiseksi myös edullisin 5G-älypuhelin Suomen markkinoilla. Värivaihtoehtoja puhelimesta on saatavilla Nightfall Black (yönmusta) ja Daybreak Purple (aamunkoiton purppura). Vaikka nämä värivaihtoehdot eivät sopisi parhaiten juuri sinulle, niin hätä ei ole tämän näköinen. Meiltä löytyy sen verran monia suojakuoria ja -koteloita Xiaomi Redmi Note 9T puhelimelle, että sieltä löytyy varmasti sinunkin silmääsi sopiva väri vaihtoehto. Kuorilla saatkin tuunattua puhelimestasi juuri sellaisen kuin sinä haluat. Myös erilaisia kuvioituja ja materiaaliltaan erilaisia suojakoteloita löytyy monia.

     Millaiset Xiaomi Redmi Note 9T kuoret sopivat sinulle?

     Liikkeelle kannattaa lähteä siitä, että mietit millaiseen tarpeeseen ja kuinka kovaan käyttöön kuoret tulevat. Mikäli puhelimesi kohtaa arjessa astetta enemmän kolhuja ja putoamisia, niin suosittelen Xiaomi Redmi Note 9T puhelimellesi Lompakko Suojakoteloita. Ne suojaavat kattavasti puhelimen joka puolelta, kiitos näppärän kansiläpän, joka asettuu myös kallisarvoisen näytön suojaksi. Kansiläppään mahtuu myös muutama tärkein kortti, joten virallisen lompakon voit vihdoin unohtaa luvan kanssa kotiin!

     Jos mielestäsi puhelimesta tulee liian “tuhti” Lompakko Suojakoteloiden kanssa, niin perinteiset rungon peittävät suojakuoret voisivat sopia Xiaomi Redmi Note 9T puhelimellesi. Ne pitävät puhelimesi ihanan virtaviivaisena ja ohuena, mutta samaan aikaan tuovat täydellisen suojan nimenomaan puhelimen rungolle. Suojakuor

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä