Xiaomi Redmi Note 9T Kuoret

Hankittuasi upean Xiaomi Redmi Note 9T puhelimen, on seuraavaksi tärkein tehtäväsi suojata se. Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!.

Tuotteet

78 tuotetta

Täydelliset kuoret Xiaomi Redmi Note 9T puhelimelle

Xiaomi Redmi Note 9T on ensimmäinen MediaTek -järjestelmälläpiirillä varustettu 5G-älypuhelin Suomen markkinoilla. Erikoisen puhelimesta tekee se, että se on samalla toistaiseksi myös edullisin 5G-älypuhelin Suomen markkinoilla. Värivaihtoehtoja puhelimesta on saatavilla Nightfall Black (yönmusta) ja Daybreak Purple (aamunkoiton purppura). Vaikka nämä värivaihtoehdot eivät sopisi parhaiten juuri sinulle, niin hätä ei ole tämän näköinen. Meiltä löytyy sen verran monia suojakuoria ja -koteloita Xiaomi Redmi Note 9T puhelimelle, että sieltä löytyy varmasti sinunkin silmääsi sopiva väri vaihtoehto. Kuorilla saatkin tuunattua puhelimestasi juuri sellaisen kuin sinä haluat. Myös erilaisia kuvioituja ja materiaaliltaan erilaisia suojakoteloita löytyy monia.

Millaiset Xiaomi Redmi Note 9T kuoret sopivat sinulle?

Liikkeelle kannattaa lähteä siitä, että mietit millaiseen tarpeeseen ja kuinka kovaan käyttöön kuoret tulevat. Mikäli puhelimesi kohtaa arjessa astetta enemmän kolhuja ja putoamisia, niin suosittelen Xiaomi Redmi Note 9T puhelimellesi Lompakko Suojakoteloita. Ne suojaavat kattavasti puhelimen joka puolelta, kiitos näppärän kansiläpän, joka asettuu myös kallisarvoisen näytön suojaksi. Kansiläppään mahtuu myös muutama tärkein kortti, joten virallisen lompakon voit vihdoin unohtaa luvan kanssa kotiin!

Jos mielestäsi puhelimesta tulee liian “tuhti” Lompakko Suojakoteloiden kanssa, niin perinteiset rungon peittävät suojakuoret voisivat sopia Xiaomi Redmi Note 9T puhelimellesi. Ne pitävät puhelimesi ihanan virtaviivaisena ja ohuena, mutta samaan aikaan tuovat täydellisen suojan nimenomaan puhelimen rungolle. Suojakuoret jättävät puhelimen näytön alttiiksi kaikille kolhuille ja iskuille, joten suosittelemme niiden kanssa käytettäväksi panssarilasia. Suosittelemme sitä myös suojakoteloiden kaveriksi, mutta erityisen tärkeää sen käyttö on Xiaomi Redmi Note 9T kuorien kanssa.

PopSocketseilla parempaa kuvia ja pitoa

PopSocketsit ovat mitä mainioin lisäys täydentämään Xiaomi Redmi Note 9T käyttökokemuksesi. Ne kiinnitetään puhelimen tai kuorien takaosaan halutulle paikalle, jolloin puhelimesta saa huomattavasti paremman otteen erityisesti kun sitä käytetään yhdellä kädellä. Tämähän tarkoittaa siis heti mm. parempia selfieitä. PopSocketseja voit täysin vapaasti yhdistellä mihin tahansa Xiaomi Redmi Note 9T kuoriin, joten saat muokattua puhelimestasi entistä enemmän juuri sinun itsesi näköisen!