Poco X3 Pro Kuoret

Mikäli haluat Xiaomi Poco X3 Pro puhelimestasi mahdollisimman pitkäikäisen, niin siihen kannattaa ehdottomasti hankkia suojakuoret ja kaveriksi vielä panssarilasi. Tervetuloa Mobiilitukkuun!.

Tuotteet

14 tuotetta

Xiaomi Poco X3 Pro kuoret turvaavat puhelimesi

Xiaomi Poco X3 Pro on jatkoa aiemmalle NFC:lle, jonka kanssa puhelimen muotoilu on täysin samanlainen. Xiaomi Poco X3 Pro tarjoaa kuitenkin enemmän suorituskykyä, minkä lisäksi esimerkiksi myös kameroissa on hieman teknisiä eroja. Kenties mielenkiintoisin puhelimen teknisistä ominaisuuksista on kuitenkin uusi Qualcomm Snapdragon 860 -järjestelmäpiiri, joka on jatkoa edeltäjänsä huippupiirille. Jotta upea puhelimesi säilyisi ennallaan mahdollisimman kauan, niin siitä kannattaa pitää hyvää huolta. Helpoin tapa onnistua tässä on hankkia suojakuoret ja kaveriksi panssarilasi. Suojakuorien avulla Xiaomi Poco X3 Pro kestää arjen kolhuja ja naarmuja säilyen samalla upouutena. Valitsitpa sitten suojakuoret tai -kotelon, niin voit olla varma siitä, että puhelimesi on hyvin suojattu!

Tuunaa Xiaomi Poco X3 Pro kuorien avulla

Valikoimamme suojakuorilla et ainoastaan hanki turvaa Xiaomi Poco X3 Pro puhelimellesi, vaan voit samalla muokata siitä juuri sen näköisen kuin haluat. Meiltä löytyy useita upeita värejä, kuvioita ja materiaaleja niin suojakuorista, kuin myös lompakko suojakoteloista Xiaomi Poco X3 Pro puhelimelle, joten jokaiselle löytyy taatusti jotakin. Halusitpa sitten aina varman ja toimivan mustan kotelon tai puolestaan vaikka pirteän pinkin värisen, niin meiltä niitä löytyy. Xiaomi Poco X3 Pro suojakuoria voit myös tuunata lisäksi esimerkiksi erilaisilla pidikkeillä, kiinnikkeillä, korttitaskuilla tai juuri valikoimaamme lisätyillä tarroilla! Niiden avulla varmistut, että vastaan ei taatusti ihan heti tule samanlaista puhelinta.

Täydellinen suoja panssarilasilla ja kuorilla

Suojakuorilla saat turvattua Xiaomi Poco X3 Pro puhelimen rungon, mutta näyttö jää edelleen alttiiksi esimerkiksi kolhuille ja naarmuille. Xiaomi Poco X3 Pro puhelimessa on kookas näyttö, joten se on entistä alttiimpi arjessa vastaan tuleville osumille. Täydellinen suoja tällaisia tilanteita vastaan on asentaa panssarilasi Xiaomi Poco X3 Pro puhelimeen. Panssarilasin asentaminen on todella helppoa, sillä sinun täytyy vain olla huolellinen näytön puhdistamisessa, jotta väliin ei jää roskia tai pölyä, jotka aiheuttavat ikävän näköisiä ilmakuplia. Panssarilasit myös sopivat täydellisesti yhteen suojakuorien kanssa muodostaen uskomattoman hyvän suojan mahdollisia tapaturmia vastaan.