Poco X3 Pro Kuoret

Mikäli haluat Xiaomi Poco X3 Pro puhelimestasi mahdollisimman pitkäikäisen, niin siihen kannattaa ehdottomasti hankkia suojakuoret ja kaveriksi vielä panssarilasi. Näillä kahdella tuotteella varmistut siitä, että kallisarvoinen Xiaomi Poco X3 Pro puhelimesi säilyy upouutena vielä pitkään. Valikoimamme suojakuorilla voit myös muokata puhelimesi ulkonäköä juuri sellaiseksi kuin haluat, sillä meiltä löytyy useita upeita värejä, kuvioita sekä myös materiaaleja. Tilaamalla Xiaomi Poco X3 Pro suojakuoret ja muut tuotteet meiltä saat kaupan päälle supernopean toimituksen täysin ilmaiseksi yli 15 euron tilauksiin. Kotimainen verkkokauppamme palvelee teitä 24/7 ja mikäli sinulla heräsi kysymyksiä esimerkiksi Xiaomi Poco X3 Pro kuoriin liittyen, niin ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Tervetuloa Mobiilitukkuun!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Xiaomi Poco X3 Pro kuoret turvaavat puhelimesi

    Xiaomi Poco X3 Pro on jatkoa aiemmalle NFC:lle, jonka kanssa puhelimen muotoilu on täysin samanlainen. Xiaomi Poco X3 Pro tarjoaa kuitenkin enemmän suorituskykyä, minkä lisäksi esimerkiksi myös kameroissa on hieman teknisiä eroja. Kenties mielenkiintoisin puhelimen teknisistä ominaisuuksista on kuitenkin uusi Qualcomm Snapdragon 860 -järjestelmäpiiri, joka on jatkoa edeltäjänsä huippupiirille. Jotta upea puhelimesi säilyisi ennallaan mahdollisimman kauan, niin siitä kannattaa pitää hyvää huolta. Helpoin tapa onnistua tässä on hankkia suojakuoret ja kaveriksi panssarilasi. Suojakuorien avulla Xiaomi Poco X3 Pro kestää arjen kolhuja ja naarmuja säilyen samalla upouutena. Valitsitpa sitten suojakuoret tai -kotelon, niin voit olla varma siitä, että puhelimesi on hyvin suojattu!

    Tuunaa Xiaomi Poco X3 Pro kuorien avulla

    Valikoimamme suojakuorilla et ainoastaan hanki turvaa Xiaomi Poco X3 Pro puhelimellesi, vaan voit samalla muokata siitä juuri sen näköisen kuin haluat. Meiltä löytyy useita upeita värejä, kuvioita ja materiaaleja niin suojakuorista, kuin myös lompakko suojakoteloista Xiaomi Poco X3 Pro puhelimelle, joten jokaiselle löytyy taatusti jotakin. Halusitpa sitten aina varman ja toimivan mustan kotelon tai puolestaan vaikka pirteän pinkin värisen, niin meiltä niitä löytyy. Xiaomi Poco X3 Pro suojakuoria voit myös tuunata lisäksi esimerkiksi erilaisilla pidikkeillä, kiinnikkeillä, korttitaskuilla tai juuri valikoimaamme lisätyillä tarroilla! Niiden avulla varmistut, että vastaan ei taatusti ihan heti tule samanlaista puhelinta.

    Täydellinen suoja panssarilasilla ja kuorilla

    Suojakuorilla saat turvattua Xiaomi Poco X3 Pro puhelimen rungon, mutta näyttö jää edelleen alttiiksi esimerkiksi kolhuille ja naarmuille. Xiaomi Poco X3 Pro puhelimessa on kookas näyttö, joten se on en

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä