Xiaomi Redmi Note 10 Pro Kuoret

Xiaomi Redmi Note 10 Pro on maaginen älylaite! Ethän halua sen menevän rikki yllättäen? Me emme ainakaan, joten suosittelemme hankkimaan laitteelle asianmukaiset suojakuoret. Kuorien avulla Xiaomi Redmi Note 10 Pro on suojattu, ja esimerkiksi rungosta ulkoneva kamerayksikkö ei pääse naarmuuntumaan. Lisäksi läpälliseen koteloon saat kätevästi mukaasi kortit ja setelit. Myöskään näytön suojaamista panssarilasilla tai hydrogel-kalvolla ei kannata unohtaa, koska suorastaan fantastinen 120 hertsin Amoled-näyttö on älypuhelinten parhaimmistoa! Näillä tuotteilla puhelimesi kestää enemmän iskuja ja saa suojaa myös lialta sekä pölyltä. Se myös tulee näyttämään hyvältä! Reipas ja ammattitaitoinen henkilökunta on tarvittaessa apunasi, tilaukset hoituvat häthätää ja ne saapuvat perille parhaimmillaan jopa vuorokaudessa, ja palautukset ovat ilmaisia!

 

Redmi Note 10 Pro

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Xiaomi Redmi Note 10 Pro, enemmän mitä osasit odottaa!

    Vau! Xiaomi Redmi Note 10 Pro 5G -puhelimessa on uskomattomia ominaisuuksia! Huomattavan suuri 5020 mAh akku oikeasti nopealla yli 30 watin pikalatauksella. Reilu 6,67” amoled -näyttö 120 hertsin virkistystaajudella on enemmän mitä monessa tietokoneessa! Ja vieläpä kehuttu 108 megapikselin neloiskamera!

    Miksi suojata Xiaomi Redmi Note 10 Pro?

    Amoled näytöissä on mitä miellyttävin värintoisto ja kokemus on takuulla sulava Redmi Note 10 Pro:n mainion suorituskyvyn ja 120 Hz virkistystaajuuden ansiosta. Kääntöpuolena taas uuden näytön vaihto on kallista, joten aloita suojaaminen valitsemalla riittävä näytönsuoja. Panssarilasit ovat tosi hyviä tähän tarkoitukseen ja myös helppoja asentaa, kunhan ensin muistaa tehdä näytön asianmukaisen puhdistuksen. Valikoimamme Hydrogel-kalvo myös suojaa iskuilta, joten sitäkin kannattaa harkita - varsinkin jos haluaa pitää laitteen mahdollisimman ohuena.

    Lataustekniikka on ottanut harppauksia viime vuosina. Pikalataustakin nopeampi 33 watin Mi Turbo Charge -tekniikka on moninkertaisesti nopeampi kuin vanhojen puhelimien 5 watin lataus. Näin suuri 5020 milliampeeritunnin akku täyttyy vauhdikkaasti, turbonopeudella! Meiltä saat Redmi Note 10 Pro:hon tarvittavat piuhat ja laturit, jotka voit esimerkiksi viedä kesämökin vakiovarusteeksi.

    Puhelimen 108+8+5+2 neloiskamera on kehuttu, ja sillä saat taltioitua parhaimmat hetket niin arjesta kuin erityistilaisuuk

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä