Xiaomi Redmi Note 12 5G Kuoret

Xiaomi Redmi Note 12 5G suojakuorilla voit muokata puhelimesi ulkonäköä juuri itsellesi mieluisaksi. Samalla pidät puhelimesi ehjänä ja turvassa.. Lisäksi kotelon kansiläppä taittuu käteväksi katselutelineeksi.

Tuotteet

18 tuotetta

Suojaa Redmi Note 12 5G puhelimellesi

Xiaomi Redmi Note 12 5G on sarjan keksihintainen malli. Värivaihtoehtoina tähän puhelimeen on harmaa, sininen ja vihreä. Puhelimessa on upea 6,67 tuuman AMOLED-näyttö, sekä tehokas 5000 mAh akku joka tukee jopa 33 watin pikalatausta. Muistia tästä mallista löytyy 128 gigatavua ja muistia voit laajentaa microSD- muistikortilla. Xiaomi Redmi Note 12 5G puhelimessa on USB-C- ja 3,5 mm -liitännät latauskaapelille ja kuulokkeille. Sormenjälkitunnistin on sijoitettu puhelimen sivuun. Tämä tyylikäs luuri onkin syytä suojata sopivalla suojakuorella tai -kotelolla! 

Monipuolinen valikoima Xiaomi Redmi Note 12 5G suojakuoria

Jos haluat kuljettaa puhelimen mukana esimerkiksi tärkeimpiä korttejasi, on kannellinen suojakotelo oikea valinta sinulle. Kotelon kannesta löytyy 1-3 korttipaikkaa ja se suojaa samalla näyttöä tehokkaasti iskuilta ja naarmuilta. Redmi Note 12 5G koteloita löytyy monissa eri väreissä, aina klassisesta mustasta kirkkaan pinkkiin ja vihreään. Jos taas haluat pitää puhelimesi näytön näkyvillä, mutta suojata kuitenkin puhelimen takaosan ja reunat, on suojakuori sinun valinta.  Kuoriakin löytyy monessa eri värissä ja materiaalissa. 

Muista suojata myös näyttö

Mieluisen suojakuoren lisäksi suosittelemme aina käyttämään myös Xiaomi Redmi Note 12 5G näytön panssarilasia. Puhelimen herkin ja tärkein osa on syytä suojata, jotta säästyt kalliilta näytön korjaamiselta. Panssarilasin asentaminen on helppoa ja nopeaa, näytön tuntuma pysyy täysin samanlaisena ja panssarilasin paikallaanoloa ei parhaimmillaan edes huomaa! Sivuiltamme löydät hyvät ohjeet panssarilasin asentamiseen ja niitä noudattamalla onnistut varmasti. Mikäli sinulla herää jotakin kysyttävää tuotteistamme, asiakaspalvelumme auttaa aina!