Xiaomi Mi 10T Lite 5G kuoret

Xiaomi Mi 10T Lite 5G kuoret suojaavat tämän keskihintaisen älypuhelimen tehokkaasti, jotta voit käyttää puhelimen super nopeita yhteyksiä ja kirkasta näyttöä ilman pelkoa niiden rikkoontumisesta. Ehjä laite on myös pitkäikäinen laite.

Tuotteet

7 tuotetta

Xiaomi Mi 10T Lite kuoret kruunaavat puhelimen

Jos olet juuri hankkinut Xiaomi Mi 10T Lite puhelimen, olet varmasti innoissasi uudesta 5G tekniikkaa hyödyntävästä puhelimestasi. Se on sinulle kenties ensimmäinen 5G puhelin, mutta kannattaa muistaa kuitenkin pari asiaa: Mi 10T Lite 5G ei valitettavasti ole pölyn- tai vedenkestävä, iskunkestävyydestä puhumattakaan. Onneksi voimme auttaa sinua ja tarjota suuren valikoiman erilaisia kuoria, koteloita ja panssarilaseja. Niiden avulla ehkäiset laitteen USB-C portin ja 3,5mm aux liitännän pölyttymistä, mutta ennen kaikkea suojaat rungon ja näytön ikäviltä halkeamilta, lommoilta ja naarmuilta. Suosittelemmekin kuoria kaikille käyttäjille, iästä ja käyttötottumuksista riippumatta.

Xiaomi Mi 10T Lite 5G suojakuoret eivät pelkästään tee puhelimesta huomattavasti aikaisempaa kestävämpää, vaan ne muuttavat sen ulkonäön täysin erilaiseksi. Miltä kuulostaa esimerkiksi vaalealla nahalla päällystetty puhelin tai pirteä kultareunainen puhelin? Tällaiset yksilölliset muutokset on mahdollista tehdä kuorten avulla. Löydätkin valikoimastamme suuren määrän erilaisia materiaaleja ja värejä, joiden avulla teet puhelimestasi upean, juuri sinun näköisesi, kokonaisuuden.

Suojaa Mi 10T Lite 5G:n näyttö panssarilasilla

Vaikka Mi 10T Lite kuoret ovatkin kaikista suurin yksittäinen toimenpide iskunkestävään puhelimeen, kannattaa näyttö suojata varmuuden vuoksi vielä erikseen. Suurikokoinen 6.67” kokoinen IPS LCD näyttö on valitettavan altis rikkoontumiselle, joten sen suojaaminen panssarilasilla on enemmän kuin suositeltavaa. Panssarilasin hyvänä puolena on, että se istuu näytön päälle käytännössä huomaamattomasti. Kuvanlaatu tai kosketusherkkyys ei heikkene, mutta iskunkestävyys paranee merkittävästi.

Panssarilasit on suunniteltu käytettävän yhdessä Xiaomi Mi 10T Lite kuorten kanssa. Itseasiassa se on jopa suositeltavaa maksimaalisen kestävyyden varmistamiseksi. Parasta on, että puhelimen suojaaminen on hyvin edullista. Sijoittamalla hyviin suojakuoriin ja panssarilasiin noin 20-30€, saat vastineeksi lähes kaiken kestävän puhelimen. Tämä on edullista verrattuna näytön vaihtoon, joka maksaa helposti sadasta kahteensataan. Mi 10T Lite kuoret ovat järkevä ostos!

Suomalainen Mobiilitukku

Tarjoamme Xiaomi Mi 10T Lite 5G puhelimelle suuren määrän kuoria ja muita lisätarvikkeita. Verkkokauppamme on ollut toiminnassa jo vuodesta 2013, joten voit luottaa osaamiseemme. Toimitamme tilaamasi puhelintarvikkeet sinulle nopeasti suoraan kotiin ja asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan. Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!