Xiaomi Mi 10T Lite 5G kuoret

Xiaomi Mi 10T Lite 5G kuoret suojaavat tämän keskihintaisen älypuhelimen tehokkaasti, jotta voit käyttää puhelimen super nopeita yhteyksiä ja kirkasta näyttöä ilman pelkoa niiden rikkoontumisesta. Napsauta kuori puhelimen päälle ja se istuu paikoilleen saumattomasti suojaten puhelimen suurta 6.67” näyttöä ja takapuolen lasista pintaa. Näin vältyt harmittavilta naarmuilta ja halkeamilta Mi 10T Liten molemmilla puolilla. Ehjä laite on myös pitkäikäinen laite. Xiaomi toimittaa Mi 10T Lite 5G puhelimen mukana tehokkaan pikalaturin, jonka latausliitintä voi käyttää näppärästi irrottamatta suojakuorta paikoillaan. Tällä tavalla puhelin on turvassa rikkoontumiselta myös latauksen aikana. Tervetuloa ostoksiille suomalaiseen Mobiilitukkuun, tarjoamme ilmaisen toimituksen, palautuksen ja vaihdon!

Mi 10T Lite 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Xiaomi Mi 10T Lite kuoret kruunaavat puhelimen

    Jos olet juuri hankkinut Xiaomi Mi 10T Lite puhelimen, olet varmasti innoissasi uudesta 5G tekniikkaa hyödyntävästä puhelimestasi. Se on sinulle kenties ensimmäinen 5G puhelin, mutta kannattaa muistaa kuitenkin pari asiaa: Mi 10T Lite 5G ei valitettavasti ole pölyn- tai vedenkestävä, iskunkestävyydestä puhumattakaan. Onneksi voimme auttaa sinua ja tarjota suuren valikoiman erilaisia kuoria, koteloita ja panssarilaseja. Niiden avulla ehkäiset laitteen USB-C portin ja 3,5mm aux liitännän pölyttymistä, mutta ennen kaikkea suojaat rungon ja näytön ikäviltä halkeamilta, lommoilta ja naarmuilta. Suosittelemmekin kuoria kaikille käyttäjille, iästä ja käyttötottumuksista riippumatta.

    Xiaomi Mi 10T Lite 5G suojakuoret eivät pelkästään tee puhelimesta huomattavasti aikaisempaa kestävämpää, vaan ne muuttavat sen ulkonäön täysin erilaiseksi. Miltä kuulostaa esimerkiksi vaalealla nahalla päällystetty puhelin tai pirteä kultareunainen puhelin? Tällaiset yksilölliset muutokset on mahdollista tehdä kuorten avulla. Löydätkin valikoimastamme suuren määrän erilaisia materiaaleja ja värejä, joiden avulla teet puhelimestasi upean, juuri sinun näköisesi, kokonaisuuden.

    Suojaa Mi 10T Lite 5G:n näyttö panssarilasilla

    Vaikka Mi 10T Lite kuoret ovatkin kaikista suurin yksittäinen toimenpide iskunkestävään puhelimeen, kannattaa näyttö suojata varmuuden vuoksi vielä erikseen. Suurikokoinen 6.67” kokoinen IPS LCD näyttö on valitettavan altis rikkoontumiselle, joten sen suojaaminen panssarilasilla on enemmän kuin suositeltavaa. Panssarilasin hyvänä puolena on, että se istuu näytön päälle käytännössä huomaamattomasti. Kuvanlaatu tai kosketusherkkyys ei heikkene, mutta iskunkestävyys paranee merkittävästi.

    Panssarilasit on suunniteltu käytettävän yhdessä Xiaomi Mi 10T Lite kuorten kanssa. It

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä