Xiaomi 11T Pro 5G kuoret

Xiaomin huippu-uutuus 11T Pro 5G on puhelin, joka on tehokas ja näyttävä. Puhelin kannattaakin suojata ehdottomasti sopivilla Xiaomi 11T Pro 5G kuorilla, jotta puhelin säilyy uudenveroisena ja kauniina pitkään.

Tuotteet

134 tuotetta

Xiaomin lippulaivamalli ei jätä ketään kylmäksi

Xiaomi 11T Pro julkaistiin syksyllä 2021 samaan aikaan pikkuveljensä 11T mallin rinnalla. Puhelimet ovat ulkomitoiltaan ja ulkonäöltään identtiset, mutta erot tulevat puhelimeen asetetuista komponenteista. Xiaomi 11T Pro -puhelimesta löytyy kookas 6,67 tuuman ja 120 hertsin näyttö, 108 megapikselin kolmoiskamera ja pikalataus. Suurimmat erot 11T malliin tuleekin pikalatauksessa ja suorittimessa. Xiaomi 11T Pro -puhelimen mukana nimittäin tulee 120 W pikalaturi, joka lataa puhelimen tyhjästä täyteen reilussa 15 minuutissa. Suorittimen virkaa toimittaa Snapdragon 888 -suoritin, joka tekee puhelimen käytöstä sulavaa ja vaivatonta. Uusi hieno puhelimesi kannattaakin suojata heti hankinnan jälkeen siihen sopivilla Xiaomi 11T Pro kuorilla, että puhelimesi säilyy ehjänä vahingon sattuessa. Xiaomi 11T Pro suojakuorilla saat sekä suojattua puhelimesi iskuilta ja kolhuilta sekä tehtyä siitä juuri itsesi näköisen valikoimastamme löytyvillä useilla erilaisilla suojakuorilla.

Suojakuori juuri sinulle

Suojakuorta hankkiessa kannattaa miettiä, minkälaiseen käyttöön kuorta tarvitsee. Perinteiset puhelimen takaosan ja reunat suojaavat suojakuoret ovat helppokäyttöisiä siinä mielessä, että puhelin on heti käytössäsi kun otat sen taskusta tai pöydältä käteesi. Takakuorista löytyy useimmin myös eniten väri- ja kuviovaihtoehtoja, joilla voit saada puhelimestasi erittäin persoonallisen näköisen. Suosittujen lompakkokoteloiden etuna on näytön päälle taittuva kansiläppä, joka suojaa samalla näyttöä sekä kuljettaa tärkeimmät korttisi mukana. Xiaomi 11T Pro lompakkokoteloissa on nimittäin mallista riippuen korttipaikkoja 1-3. Suojakuorien lisäksi suosittelemme suojaamaan puhelimen näytön sille tarkoitetulla Xiaomi 11T Pro panssarilasilla, jotta näyttösi säilyy naarmuuntumattomana ja ehjänä.

Lisätarvikkeet oman maun mukaan

Suojatarvikkeiden lisäksi löydät valikoimastamme kattavan määrän erilaisia lisätarvikkeita, kuten kaapeleita, latureita ja autoilutarvikkeita puhelimille. Suosituilla Popsockets -puhelinpidikkeillä saat paremman otteen puhelimestasi ja saat puhelimelle kätevän katselutelineen esimerkiksi pöydälle. Tilaa meiltä Mobiilitukusta Xiaomi 11T Pro suojatarvikkeet ja saat ilmaisen toimituksen yli 15 euron tilauksiin!