Xiaomi Mi 10T / Mi 10T Pro Kuoret

Xiaomi Mi 10T & 10T Pro kuoret ja panssarilasi ovat edullinen vakuutus upealle huippupuhelimelle. Voit valita lukuisista pirteistä ja näyttävistä väreistä tai kuvioista juuri sinulle sopivat suojakuoret -kotelot. Tai jos haluat säilyttää upean Xiaomi Mi 10T & 10T Pro oman designin näkyvillä, niin siihenkin löytyy vaihtoehtoja kattavasta valikoimastamme. Täydellisen suojauksen saat hankkimalla kuorien kaveriksi panssarilasin, joka pitää huipputarkan IPS LCD-näytön turvassa arjen kolhuja ja iskuja vastaan. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, niin ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Lisäksi tarjoamme supernopean & ilmaisen toimituksen yli 15€ tilauksiin. Tervetuloa tekemään mahtavia löytöjä Xiaomi Mi 10T & Mi 10T Pro puhelimellesi kotimaiseen verkkokauppaan!

Mi 10T / Mi 10T Pro

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Xiaomilta lupaavia uutukaisia markkinoille

    Mi 10T & Mi 10T Pro ovat tehokkaalla huippuluokan järjestelmäpiirillä varustettuja uutuuspuhelimia, mutta hintaluokka on onnistuttu pitämään keskikastissa. Xiaomi Mi 10T & Mi 10T Pro ovat keskenään lähes identtisiä, sillä ainoat erot löytyvät teknisissä ominaisuuksissa muistimäärästä ja pääkamerasta. Xiaomi on pikkuhiljaa kasvattanut suosiotaan myös suomalaisten keskuudessa, eikä suotta. Puhelimet ovat ehdottomasti huippuluokkaa viimeisimpien järjestelmäpiirien ja teknisten ominaisuuksien osalta, mutta hinnat eivät ole päätä huimaavia. Myös laatutuntuma ja ulkoinen rakenne on puhelimissa onnistuttu päivittämään viimeisen päälle. 

    Xiaomi Mi 10T & Mi 10T Pro kuoret sopivat molemmille

    Koska puhelimet ovat ulkoisesti identtisiä, niin suojakuoret ja -kotelot, sekä myös näytönsuojat sopivat molemmille malleille. Sinun ei siis turhaan tarvitse murehtia esimerkiksi suojakuoren tai panssarilasin istuvuudesta. 

    Tärkein asia uusia Xiaomi Mi 10T & Mi 10T Pro suojakuoria etsiessä on miettiä, että mitä haluaa ja millaista “rasitusta” puhelimesi ottaa vastaan. Mikäli pidät puhelintasi kuin kukkaa kämmenellä, niin ohuemmat ja takaosan peittävät kuoret ovat kuin tehty sinulle. Niiden avulla Xiaomin puhelimesi säilyy mukavan virtaviivaisena ja ohuena, mutta samaan aikaan kuoret tuovat lisää turvaa ja suojaa laitteellesi. Xiaomi Mi 10T Pro:n designissa on hyödynnetty todella näyttävää, lähes peilin tapaista kiiltävää lasipintaa puhelimen takaosassa. Jos haluat säilyttää tämän moitteettoman designin näkyvissä, niin ykkösvaihtoehto tähän on Ultraohut suojakuori.<

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä