Xiaomi Mi 10T / Mi 10T Pro Kuoret

Xiaomi Mi 10T & 10T Pro kuoret ja panssarilasi ovat edullinen vakuutus upealle huippupuhelimelle. Voit valita lukuisista pirteistä ja näyttävistä väreistä tai kuvioista juuri sinulle sopivat suojakuoret -kotelot.

Tuotteet

9 tuotetta

Xiaomilta lupaavia uutukaisia markkinoille

Mi 10T & Mi 10T Pro ovat tehokkaalla huippuluokan järjestelmäpiirillä varustettuja uutuuspuhelimia, mutta hintaluokka on onnistuttu pitämään keskikastissa. Xiaomi Mi 10T & Mi 10T Pro ovat keskenään lähes identtisiä, sillä ainoat erot löytyvät teknisissä ominaisuuksissa muistimäärästä ja pääkamerasta. Xiaomi on pikkuhiljaa kasvattanut suosiotaan myös suomalaisten keskuudessa, eikä suotta. Puhelimet ovat ehdottomasti huippuluokkaa viimeisimpien järjestelmäpiirien ja teknisten ominaisuuksien osalta, mutta hinnat eivät ole päätä huimaavia. Myös laatutuntuma ja ulkoinen rakenne on puhelimissa onnistuttu päivittämään viimeisen päälle. 

Xiaomi Mi 10T & Mi 10T Pro kuoret sopivat molemmille

Koska puhelimet ovat ulkoisesti identtisiä, niin suojakuoret ja -kotelot, sekä myös näytönsuojat sopivat molemmille malleille. Sinun ei siis turhaan tarvitse murehtia esimerkiksi suojakuoren tai panssarilasin istuvuudesta. 

Tärkein asia uusia Xiaomi Mi 10T & Mi 10T Pro suojakuoria etsiessä on miettiä, että mitä haluaa ja millaista “rasitusta” puhelimesi ottaa vastaan. Mikäli pidät puhelintasi kuin kukkaa kämmenellä, niin ohuemmat ja takaosan peittävät kuoret ovat kuin tehty sinulle. Niiden avulla Xiaomin puhelimesi säilyy mukavan virtaviivaisena ja ohuena, mutta samaan aikaan kuoret tuovat lisää turvaa ja suojaa laitteellesi. Xiaomi Mi 10T Pro:n designissa on hyödynnetty todella näyttävää, lähes peilin tapaista kiiltävää lasipintaa puhelimen takaosassa. Jos haluat säilyttää tämän moitteettoman designin näkyvissä, niin ykkösvaihtoehto tähän on Ultraohut suojakuori.

Astetta suojaavampi vaihtoehto suojakuorien sijasta on lompakkokotelo. Usein näyttöön tulee naarmuja kun puhelin on taskussa tai laukussa muiden tavaroiden seassa. Lompakkokotelon kansiläpän ansiosta Xiaomi Mi 10T & 10T Pro laitteesi näyttö säilyy moitteettomassa kunnossa. Lompakkokoteloista voit valita juuri sinulle sopivan lukuisista eri värivaihtoehdoista, halusitpa sitten pirteän pinkin tai perinteisen mustan lompakon. Myös materiaaleja löytyy muutamia erilaisia, esimerkiksi kestosuosikki nahka on aina toimiva ja kestävä ratkaisu. 

Panssarilasilla viimeistelet suojauksen

Panssarilasi on ehdoton ykkönen juurikin näytönsuojaksi. Xiaomi Mi 10T & Mi 10T Prohon käyvät vielä lisäksi samat lasit, joten väärää valintaa on mahdoton tehdä! Panssarilasit käyvät myös täydellisesti yhteen suojakuorien kanssa.