Xiaomi Redmi Note 9 Pro Kuoret

Mikäli kaipailet tuotteita upealle Xiaomi Redmi Note 9 Pro puhelimellesi, niin olet tullut juuri oikeaan paikkaan! Meiltä löytyy tälle Xiaomin kaunokaiselle suojakuoria, -koteloita, panssarilaseja vaikka sun mitä muuta lisätarvikkeita. Jos pidät käytännöllisyydestä, niin suojakotelot saattaisivat olla kuin tehty sinulle. Niissä on muutama korttipaikka ja erikseen setelitasku, joten kaikki tärkeimmät kortit kulkevat aina mukanasi! Xiaomi Redmi Note 9 Pro kuoria ja koteloita meiltä löytyy useissa eri väreissä ja materiaaleissa, joten kaikille on taatusti jotakin. Eikun rohkeasti tutustumaan Redmi Note 9 Pro kuoriin ja muihin tuotteisiin. Meiltä tilatessasi saat aina ilmaisen supernopean toimituksen, sekä tietenkin mitä mainiointa asiakaspalvelua. Lämpimästi tervetuloa ostoksille ja tekemään löytöjä kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Redmi Note 9 Pro

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Xiaomi Redmi Note 9 Pro kuoret ovat saapuneet!

     Mikäli aikaisemmin et ole löytänyt sopivia kuoria upealle ja uudelle Xiaomi Redmi Note 9 Pro puhelimelle, niin hätä ei ole tämän näköinen! Meidän valikoimastamme löydät taatusti sinulle sopivat suojatuotteet, sekä lisäksi valikoimamme kasvaa päivä päivältä suuremmaksi. Xiaomi on vielä toistaiseksi hieman tuntemattomampi puhelinvalmistaja, erityisesti Suomessa, mutta Redmi Note 9 Pro puhelin on taattua huippuluokkaa. Se sisältää useita upeita ominaisuuksia, mutta ei silti aiheuta mahdottoman suurta lovea lompakkoon hinnallaan. 

     Parempaa pitoa ja kuvia!

     Nykypäiväiset puhelimet ovat rungoltaan todella näyttäviä ja kiiltäviä, mutta valitettavan liukkaita pitää kädessä. Vaikka Xiaomi Redmi Note 9 Pro näyttäisi todella hyvältä ilman suojakuoria, niin onko se sen arvoista, että puhelin saattaa vahingossa tipahtaa kädestäsi ja pahimmillaan hajota ihan palasiksi?

     Xiaomi Redmi Note 9 Pro:lle meiltä löytyy mm. ultraohutta suojakuorta, jonka kanssa puhelimen näyttävä värimaailma säilyy ennallaan, sillä kuori on täysin läpinäkyvä. Se on myös niin ohut, ettet edes huomaa sen paikallaanoloa. Kaikki meidän valikoimamme Xiaomi Redmi Note 9 Pro suojakuoret ja -kotelot ovat materiaaliensa puolesta sellaisia, että niistä saa huomattavasti paremman otteen puhelimesta. Kuvienkin ottaminen helpottuu heti, sillä luuri pysyy helpommin kädessä, otitpa sitten kesäisen mökin rannasta maisemakuvia tai sitten ihan selfieitä. 

     Entistäkin paremman otteen saat hankkimalla Xiaomi Redmi Note 9 Pro kuorien kaveriksi PopSocketsin, oterenkaan tai otenauhan. Näiden tuotteiden av

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä