Xiaomi Redmi Note 9 Pro Kuoret

Mikäli kaipailet tuotteita upealle Xiaomi Redmi Note 9 Pro puhelimellesi, niin olet tullut juuri oikeaan paikkaan! Meiltä löytyy tälle Xiaomin kaunokaiselle suojakuoria, -koteloita, panssarilaseja vaikka sun mitä muuta lisätarvikkeita

Tuotteet

13 tuotetta

Xiaomi Redmi Note 9 Pro kuoret ovat saapuneet!

Mikäli aikaisemmin et ole löytänyt sopivia kuoria upealle ja uudelle Xiaomi Redmi Note 9 Pro puhelimelle, niin hätä ei ole tämän näköinen! Meidän valikoimastamme löydät taatusti sinulle sopivat suojatuotteet, sekä lisäksi valikoimamme kasvaa päivä päivältä suuremmaksi. Xiaomi on vielä toistaiseksi hieman tuntemattomampi puhelinvalmistaja, erityisesti Suomessa, mutta Redmi Note 9 Pro puhelin on taattua huippuluokkaa. Se sisältää useita upeita ominaisuuksia, mutta ei silti aiheuta mahdottoman suurta lovea lompakkoon hinnallaan. 

Parempaa pitoa ja kuvia!

Nykypäiväiset puhelimet ovat rungoltaan todella näyttäviä ja kiiltäviä, mutta valitettavan liukkaita pitää kädessä. Vaikka Xiaomi Redmi Note 9 Pro näyttäisi todella hyvältä ilman suojakuoria, niin onko se sen arvoista, että puhelin saattaa vahingossa tipahtaa kädestäsi ja pahimmillaan hajota ihan palasiksi?

Xiaomi Redmi Note 9 Pro:lle meiltä löytyy mm. ultraohutta suojakuorta, jonka kanssa puhelimen näyttävä värimaailma säilyy ennallaan, sillä kuori on täysin läpinäkyvä. Se on myös niin ohut, ettet edes huomaa sen paikallaanoloa. Kaikki meidän valikoimamme Xiaomi Redmi Note 9 Pro suojakuoret ja -kotelot ovat materiaaliensa puolesta sellaisia, että niistä saa huomattavasti paremman otteen puhelimesta. Kuvienkin ottaminen helpottuu heti, sillä luuri pysyy helpommin kädessä, otitpa sitten kesäisen mökin rannasta maisemakuvia tai sitten ihan selfieitä. 

Entistäkin paremman otteen saat hankkimalla Xiaomi Redmi Note 9 Pro kuorien kaveriksi PopSocketsin, oterenkaan tai otenauhan. Näiden tuotteiden avulla puhelimen käyttö yhdellä kädellä on jopa luvattoman helppoa ja mukavaa! 

Täydellinen suoja panssarilasin avulla

Panssarilasi on kaikkein optimaalisin vaihtoehto Xiaomi Redmi Note 9 Pro puhelimesi näyttöä varten. Se ei ainoastaan ole edullinen vakuutus, vaan se on täysin läpinäkyvä, todella ohut, sekä helppo ja yksinkertainen asentaa paikalleen. Q&E -panssarilasit sopivat Xiaomi Redmi Note 9 Pro kuorten kanssa täydellisesti paikalleen, jättäen pienen osan reunasta vapaaksi, jottei kuori pääse työntämään panssarilasia irti. Jos puolestaan luotat siihen, ettei näyttöösi kohdistu isompia kolhuja, niin meiltä löytyy myös suojakalvoja, jotka suojaavat nimenomaan naarmuja vastaan.