Mi 10 Lite 5G Kuoret

Xiaomi on viime vuosina tuonut markkinoille toinen toistaan upeampia puhelimia ja Mi 10 Lite 5G jatkaa tällä linjalla. Xiaomi Mi 10 Lite 5G kuorien avulla saat tehtyä puhelimestasi näyttävän ja persoonallisen, mutta samaan aikaan hyvin kestävän.

Tuotteet

12 tuotetta

Xiaomi toi markkinoille todella mielenkiintoisen uutukaisen

Mi 10 Lite 5G on hieman edullisemman hintaluokan 5G-älypuhelin, mutta teknisesti se on todella vakuuttava kokonaisuus. Xiaomi Mi 10 Lite 5G maksaa tällä hetkellä noin 399 euroa, joten jos olet etsinyt puhelinta joka toimii 5G-verkossa, mutta et halua maksaa puhelimesta ihan maltaita niin tässäpä olisi oiva vaihtoehto! Puhelimessa on näyttävä 6,57 tuuman näyttö, jonka päälle kannattaa ehdottomasti hankkia panssarilasi suojakuorien kaveriksi ottamaan iskuja sekä kolhuja vastaan. Toinen vaihtoehto on myös suojakalvo, mutta kalvot ovat sen verran ohuempia, että ne tuovat suojaa lähinnä naarmuja vastaan. Jos olet vähääkään huolissasi siitä, että Xiaomi Mi 10 Lite 5G saattaa joskus tipahtaa kädestäsi, niin panssarilasi ja kuoret ovat sinulle juuri oikea vaihtoehto! 

Xiaomi Mi 10 Lite 5G kuoret ovat edullinen vakuutus

Uuden puhelimen hankinnan jälkeen tärkein tehtävä on suojata se kauttaaltaan, jotta kallisarvoinen laitteesi säilyisi upouutena mahdollisimman pitkään. Valmiiksi kattavasta suojakuori valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle jotakin, mutta pyrimme päivittämään sitä aivan jatkuvasti. Xiaomi Mi 10 Lite 5G kuorilla et ainoastaan hanki lisää elinaikaa laitteellesi, vaan niiden avulla voit muokata puhelimesta juuri sinun itsesi näköisen. 

Ehdottomasti yksi suosituimmista tuotteistamme ovat lompakko suojakotelot, joita on saatavilla useissa eri väreissä Xiaomi Mi 10 Lite 5G puhelimelle. Lompakko suojakoteloista on moneksi, niiden ansiosta sinun ei tarvitse kantaa virallista lompakkoa enää mukanasi vaan saat tarvittavat kortit ja käteistäkin aina kätevästi matkaan. Suojakotelot myös taittuvat kätevästi vaikka telineeksi, jos mieli tekee katsoa vaikka YouTube videoita. 

Lisätarvikkeilla helpotusta arkeen

Näin kesän saapuessa kannattaa kannattaa käydä kurkkaamassa meidän lisätarvikkeet osio, jossa on toinen toistaan näppärämpiä tarvikkeita ja välineitä. Veneily on tunnetusti kova juttu Suomen kesässä, mutta siinä on aina olemassa se vaara, että Xiaomi Mi 10 Lite 5G puhelin pääsee kastumaan. Jotta välttäisit puhelimen hajoamisen niin meiltä löytyy mm. vedenkestäviä suojapusseja, jotka on tehty nimenomaan kestämään. Xiaomi Mi 10 Lite 5G mahtuu pussiin suojakuorineen, joten nekään eivät pääse unohtumaan minnekään!