Mi 10 Lite 5G Kuoret

Xiaomi on viime vuosina tuonut markkinoille toinen toistaan upeampia puhelimia ja Mi 10 Lite 5G jatkaa tällä linjalla. Xiaomi Mi 10 Lite 5G kuorien avulla saat tehtyä puhelimestasi näyttävän ja persoonallisen, mutta samaan aikaan hyvin kestävän. Suojakuoria meiltä löytyy niin lompakko mallisia suojakoteloita, kuin myös rungon peittäviä versioita. Xiaomi Mi 10 Lite 5G kuorien paras kaveri on ehdottomasti panssarilasi, jonka avulla voit taas elää astetta huolettomammin. Kun puhelimesi suojaus on kunnossa, niin käyhän rohkeasti kurkkaamassa valikoimamme lisätarvikkeet osio, sieltä löydät toinen toistaan näppärämpiä laitteita. Tilatessasi meiltä saat aina supernopean & ilmaisen toimituksen, sekä kaupan päälle vielä mitä mainiointa asiakaspalvelua! Tervetuloa tekemään löytöjä kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Mi 10 Lite 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Xiaomi toi markkinoille todella mielenkiintoisen uutukaisen

     Mi 10 Lite 5G on hieman edullisemman hintaluokan 5G-älypuhelin, mutta teknisesti se on todella vakuuttava kokonaisuus. Xiaomi Mi 10 Lite 5G maksaa tällä hetkellä noin 399 euroa, joten jos olet etsinyt puhelinta joka toimii 5G-verkossa, mutta et halua maksaa puhelimesta ihan maltaita niin tässäpä olisi oiva vaihtoehto! Puhelimessa on näyttävä 6,57 tuuman näyttö, jonka päälle kannattaa ehdottomasti hankkia panssarilasi suojakuorien kaveriksi ottamaan iskuja sekä kolhuja vastaan. Toinen vaihtoehto on myös suojakalvo, mutta kalvot ovat sen verran ohuempia, että ne tuovat suojaa lähinnä naarmuja vastaan. Jos olet vähääkään huolissasi siitä, että Xiaomi Mi 10 Lite 5G saattaa joskus tipahtaa kädestäsi, niin panssarilasi ja kuoret ovat sinulle juuri oikea vaihtoehto! 

     Xiaomi Mi 10 Lite 5G kuoret ovat edullinen vakuutus

     Uuden puhelimen hankinnan jälkeen tärkein tehtävä on suojata se kauttaaltaan, jotta kallisarvoinen laitteesi säilyisi upouutena mahdollisimman pitkään. Valmiiksi kattavasta suojakuori valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle jotakin, mutta pyrimme päivittämään sitä aivan jatkuvasti. Xiaomi Mi 10 Lite 5G kuorilla et ainoastaan hanki lisää elinaikaa laitteellesi, vaan niiden avulla voit muokata puhelimesta juuri sinun itsesi näköisen. 

     Ehdottomasti yksi suosituimmista tuotteistamme ovat lompakko suojakotelot, joita on saatavilla useissa eri väreissä Xiaomi Mi 10 Lite 5G puhelimelle. Lompakko suojakoteloista on moneksi, niiden ansiosta sinun ei tarvitse kantaa virallista lompakkoa enää mukanasi vaan saat tarvittavat kortit ja käteistäkin aina kätevästi matkaan. Suojakotelot myös taittuvat kätevästi vaikka telineeksi, jos mie

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä