Poco M4 Pro 5G Kuoret

Parhaan mahdollisen suojan Xiaomi Poco M4 Pro 5G puhelimelle saat hankkimalla suojakuoret ja panssarilasin. Yhdessä nämä kaksi tuotetta muodostavat täydellisen suojauksen upealle puhelimellesi ja voit jatkaa taas arkeasi astetta rennommalla mielellä. Valikoimastamme löytyy taatusti jokaiselle Xiaomi Poco M4 Pro 5G:n onnelliselle omistajalle kuoret, joten eikun rohkeasti tutustumaan. Xiaomi Poco M4 Pro 5G kuoret toimitamme supernopeasti ja mikäli tilauksesi summa ylittää 15 euroa, niin toimitus on myös täysin ilmainen. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, niin iloinen ja osaava asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Oikein lämpimästi tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Poco M4 Pro 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Xiaomi Poco M4 Pro 5G kuoret huolehtivat puhelimestasi

    Xiaomi Poco M4 Pro 5G tarjoaa ominaisuuksiensa osalta erittäin hyvää vastinetta rahalle, sillä kyseessä on kohtalaisen edullinen älypuhelin. Xiaomi Poco M4 Pro 5G:n keskeisiä parannuksia ovat uusi järjestelmäpiiri, tehokkaampi akun pikalataus, eri pääkamera sekä ultralaajakulmakameran ja toisen kaiuttimen mukaantulo ominaisuuksiin. Akun kapasiteetti on 5 000 milliampeerituntia ja sen osalta tuettuna on 33 watin pikalataus, jolla akku latautuu tyhjästä täyteen alle tunnissa. USB-C-liitännän lisäksi tarjolla on myös 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Xiaomi Poco M4 Pro 5G kuoret on suunniteltu istumaan täydellisesti puhelimeen jättäen kaikki tarvittavat näppäimet ja liittimet vapaasti käytettäväksi, joten sinun ei koskaan tarvitse erikseen irrotella kuoria.

    Kuoret pidentävät Xiaomi Poco M4 Pro 5G:n elinikää

    Kuoret on nimenomaan suunniteltu kestämään kaikkia mahdollisia iskuja, kolhuja ja sattumia, joita meillä jokaisella tulee arjessa väkisinkin aika ajoin vastaan. Vaikka Xiaomi Poco M4 Pro 5G puhelimesta yrittäisi kuinka pitää huolta, niin valitettavasti joku kaunis päivä se pääsee lipeämään kädestäsi täysin vahingossa ja silloin on elintärkeää, että sinulla on kunnolliset kuoret Xiaomi Poco M4 Pro 5G puhelimessa kiinni. Kuorilla voi kuitenkin tehdä paljon muutakin puhelimellesi, kuten esimerkiksi tuunata Xiaomi Poco M4 Pro 5G:n ulkonäköä. Valikoimamme kuorissa on toinen toistaan komeampia värejä, tyylikkäitä kuviota ja mukavia materiaaleja, joten jokaiselle löytyy taatusti jotakin.

    Xiaomi Poco M4 Pro 5G kuoriin voi yhdistellä vaikka mitä

    Oletko jo ehtinyt

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä