Poco X5 Pro 5G Kuoret

Xiaomin alabrändi Poco julkaisi uusimman X -sarjan puhelimensa Xiaomi Poco X5 Pro 5G keväällä 2023. Kyseessä on erittäin suorituskykyinen keskihintaluokan puhelin, josta löytyy paljon upeita ominaisuuksia.. Tervetuloa suomalaiseen Mobiilitukkuun!.

Tuotteet

11 tuotetta

Laaja valikoima Poco X5 Pro 5G kuoria

Kun olet saanut uutukaisen Xiaomi Poco X5 Pro 5G puhelimen käsiisi, kannattaa ensimmäisenä miettiä kuinka suojaat sen iskuilta ja kolhuilta. Valikoimastamme löydät useita erilaisia kuorimalleja, joista löydät varmasti mieluisan suojaustavan puhelimellesi. Jos pidät ohuesta ja huomaamattomasta suojasta, voi läpinäkyvä ultraohut suojakuori tai värikäs silikonikuori olla valintasi. Mikäli pidät enemmän käytännöllisyydestä, valikoimastamme löytyy Poco X5 Pro lompakkokoteloita, joista löytyy 1-3 korttipaikkaa tärkeimpiä korttejasi varten. Näin voit jättää tarvittaessa lompakon kotiin ja tärkeimmät korttisi kulkevat puhelimen mukana. Poco X5 Pro 5G kuorilla saat suojaavuuden lisäksi ripauksen persoonallisuutta, koska kuoria löytyy monissa eri väreissä ja kuvioissa. Poco X5 Pro kuoret istuvat saumattomasti puhelimesi päälle ja kaikki liitännät ovat käytettävissä, joten niitä ei tarvitse irrottaa esimerkiksi latauksen ajaksi pois.

Xiaomi Poco X5 Pro 5G panssarilasilla suojaat näytön kolhuilta

Panssarilasi on nykyään ehdoton tuote puhelimen suojauksessa. Nykypuhelimissa on isot näytöt, jotka ovat erittäin alttiita iskuille ja ne menevät rikki melko helposti. Näytölle saat suojaa Poco X5 Pro 5G panssarilasilla, joka istuu näytölle niin hyvin ettet välttämättä huomaa sen paikallaanoloa. Panssarilasit ovat helppoja asentaa, kun näytön vain muistaa puhdistaa hyvin epäpuhtauksista ennen asennusta. Lasi onkin edullinen vakuutus puhelimellesi, sillä puhelimen näytön vaihto saattaa maksaa pahimmillaan useita satoja euroja ja panssarilasin saa useimmiten jo alta 20 eurolla.

Lisätarvikkeista apua puhelimen käyttöön

Laajasta lisätarvikevalikoimastamme löydät sopivat kaapelit, laturit, puhelinpidikkeet ja autotarvikkeet puhelimellesi. Esimerkiksi puhelinpidikkeitä valikoimastamme löytyy kymmeniä erilaisia, jotka voit yhdistää kuoren kanssa samaan värimaailmaan. Puhelinpidikkeillä saat puhelimestasi paremman otteen ja ne taittuvat tarvittaessa katselutelineeksi vaikka pöydälle. Meiltä saat maksuttoman kirjetoimituksen yli 25 euron tilauksiin ja toimitamme tilaukset meiltä nopeasti matkaan. Tervetuloa Mobiilitukkuun!