Xiaomi 12 Pro kuoret

Xiaomi 12 Pro kuoret on tehty turvaamaan puhelimen upeaa 120 hertsin 6,73 tuuman kokoista näyttöä kaikilta siihen kohdistuvilta iskuilta. Voit esimerkiksi sujauttaa kaikki lompakon kortit näppärästi suojakotelon korttitaskuihin.

Tuotteet

22 tuotetta

Kattava valikoima Xiaomi 12 Pro kuoria ja lisätarvikkeita

Xiaomi 12 Pro puhelimen värivaihtoehdoissa on mukavasti valinnanvaraa, sillä laitteen saa omakseen joko harmaana, sinisenä, violettina tai vihreänä. Oli värivalintasi näistä mikä tahansa, Xiaomi 12 Pro kuorilla ja koteloilla saat näppärästi vaihdettua laitteesi ilmettä. Tämän loppuvuodesta 2021 julkaistun luurin 6,73 tuumainen näyttö ansaitsee parhaan mahdollisen suojan eli panssarilasin Mobiilitukusta. Panssarilasin ja kuorten yhdistelmällä varmistat, että Xiaomi 12 Pro puhelimesi kestää paremmin arjen menossa mukana.

Lisätarvikkeilla varmistat puhelimen arjen käyttömukavuuden

Xiaomi 12 Pro puhelimen akunkesto on peräti 4600 mAH, ja Mobiilitukun tyylikkäillä USB-C-kaapeleilla varmistat luurisi kestävän arjen hektisyyttä kanssasi. Valikoimastamme löydät eri värisiä ja mittaisia kaapeleita eri tarpeisiin. Entä jos valitsisitkin tällä kertaa vaikkapa keltaisen tai violetin kaapelin kaunistamaan kotisi nurkkia? Elämä helpottuu kummasti, kun valitset latauspisteelle sopivan mittaisen kaapelin. Jos Xiaomi 12 Pro puhelimesi pääsee nauttimaan kanssasi hieman kovemmasta menosta, nappaathan ostoskoriin kuorten lisäksi myös vaikkapa juoksukotelon ja polkupyörätelineen. Huippusuositut Popsocket-puhelinpidikkeet sopivat kuorten kaveriksi ja varmistavat, että puhelimesi pysyy tiukassa otteessa.

Xiaomi 12 Pro kuorilla ja koteloilla iloa käyttäjälle ja suojaa puhelimelle

Xiaomi 12 Pro kuorivalikoimastamme löydät ajatonta mustaa, takaosan paljastavaa läpinäkyvää sekä trendikästä pastellia! Suosittuja Xiaomi 12 Pro suojakoteloita puolestaan saa kultaisen eri sävyissä sekä kauniina yksivärisinä, joista varmasti löytyy jokin väri juuri sinulle. Muistathan napata kuoren tai kotelon kaveriksi myös panssarilasin, jolla varmistat parhaan mahdollisen suojan Xiaomi 12 Pro luurillesi.

Edulliset hinnat ja monipuoliset tuotteet

Valikoimamme päivittyy alati, joten löydät varmasti juuri sinulle mieluisat Xiaomi 12 Pro kuoret ja muut tarvikkeet. 30 päivän ilmainen palautusoikeus mahdollistaa myös eri kuorivaihtoehtojen tilaamisen ja valinnan kotona tekemisen. Muistathan myös, että me mobiilitukkulaiset autamme sinua kaikissa Xiaomi 12 Pro laitettasi koskevissa kysymyksissä chatissä, sähköpostitse tai puhelimitse. Toimitamme kaikki tuotteemme suomalaiselta varastoltamme, mikä mahdollistaa nopean, jopa 1–3 arkipäivän toimitusajan.