Xiaomi 12 Pro kuoret

Xiaomi 12 Pro kuoret on tehty turvaamaan puhelimen upeaa 120 hertsin 6,73 tuuman kokoista näyttöä kaikilta siihen kohdistuvilta iskuilta. Haluat varmasti, että puhelimesi näyttö ja runko pysyvät ehjinä ja naarmuuntumattomina? Kuoret, kotelot ja panssarilasit ovat aina valmiita suojaamaan sinun Xiaomi 12 Pro puhelintasi, kun sinulle sattuu vahinko laitetta käsitellessäsi. Sen lisäksi, että suojatarvikkeet parantavat laitteen kestävyyttä, tuovat ne siihen myös käyttöä helpottavia ominaisuuksia sekä persoonallista tyyliä. Voit esimerkiksi sujauttaa kaikki lompakon kortit näppärästi suojakotelon korttitaskuihin. Värikkäät Xiaomi 12 Pro suojakuoret taas tarjoavat puhelimesi ulkonäköön täysin uuden värimaailman. Miltä kuulostaisi esimerkiksi ruusukultainen tai mintunvihreä puhelin? Löydä parhaat puhelintarvikkeet suomalaisesta Mobiilitukusta!

12 Pro

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Kattava valikoima Xiaomi 12 Pro kuoria ja lisätarvikkeita

    Xiaomi 12 Pro puhelimen värivaihtoehdoissa on mukavasti valinnanvaraa, sillä laitteen saa omakseen joko harmaana, sinisenä, violettina tai vihreänä. Oli värivalintasi näistä mikä tahansa, Xiaomi 12 Pro kuorilla ja koteloilla saat näppärästi vaihdettua laitteesi ilmettä. Tämän loppuvuodesta 2021 julkaistun luurin 6,73 tuumainen näyttö ansaitsee parhaan mahdollisen suojan eli panssarilasin Mobiilitukusta. Panssarilasin ja kuorten yhdistelmällä varmistat, että Xiaomi 12 Pro puhelimesi kestää paremmin arjen menossa mukana.

    Lisätarvikkeilla varmistat puhelimen arjen käyttömukavuuden

    Xiaomi 12 Pro puhelimen akunkesto on peräti 4600 mAH, ja Mobiilitukun tyylikkäillä USB-C-kaapeleilla varmistat luurisi kestävän arjen hektisyyttä kanssasi. Valikoimastamme löydät eri värisiä ja mittaisia kaapeleita eri tarpeisiin. Entä jos valitsisitkin tällä kertaa vaikkapa keltaisen tai violetin kaapelin kaunistamaan kotisi nurkkia? Elämä helpottuu kummasti, kun valitset latauspisteelle sopivan mittaisen kaapelin. Jos Xiaomi 12 Pro puhelimesi pääsee nauttimaan kanssasi hieman kovemmasta menosta, nappaathan ostoskoriin kuorten lisäksi myös vaikkapa juoksukotelon ja polkupyörätelineen. Huippusuositut Popsocket-puhelinpidikkeet sopivat kuorten kaveriksi ja varmistavat, että puhelimesi pysyy tiukassa otteessa.

    Xiaomi 12 Pro kuorilla ja koteloilla iloa käyttäjälle ja suojaa puhelimelle

    Xiaomi 12 Pro kuorivalikoimastamme löydät ajatonta mustaa, takaosan paljastavaa läpinäkyvää sekä trendikästä pastellia! Suosittuja Xiaomi 12 Pro suojakoteloita puolestaan saa kultaisen eri sävyissä sekä kauniina yksivärisinä, joista varmasti löytyy jokin väri juuri sinulle. Muistathan napata kuoren tai kotelon kaveriksi myös panssarilasin, jolla varmistat p

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä