Xiaomi Redmi Note 8 Pro kuoret

Xiaomi Redmi Note 8 Pro on ilmestynyt juuri sopivasti tulevaan jouluun, ja aivan varmasti tulee löytymään monen lahjapaketista. Tämä uusi Xiaomin huippu tehokas luuri sisältää SnapDragon 655 piirin ja suuren 6.3” tuumaisen LCD näytön. Jos olet tämä uutukaisen luurin itsellesi tai lahjaksi hankkinut, muista ostaa siihen sopivat lisävarusteet, eli suojakuoren tai –kotelon ja panssarilasin. Näillä tarvikkeilla Xiaomin Redmi Note 8 Pro on suojattu kauttaaltaan, eikä tarvitse murehtia sen särkymistä tai naarmuuntumista. Voit myös lisäksi asentaa suositun PopSocketin puhelimen taka-osaan, jolloin saat puhelimesta tukevan otteen ja saat sen vaaka-asentoon pöydälle. Löydät valikoimastamme paljon erilaisia suojaamiseen liittyviä tarvikkeita, kuin myös erilaisia lisävarusteita, joiden avulla saat puhelimesta enemmän irti! Tervetuloa suomalaiseen Mobiilitukkuun ostoksille!

Redmi Note 8 Pro

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.

     Xiaomi Redmi Note 8 Pro – Loistava joululahja idea

     Xiaomi Redmi Note 8 Pro loistava joululahjaidea, jos sellaista olet pohtinut. Kyseisessä luurissa suuri 6.3” tuuman näyttö ja tehoa löytyy pellin alta yllin kyllin. Todella matalan hinnan ansioista, tämä puhelin tulee olemaan suosittu monen kuusen alla lahjapaperiin käärittynä. Täällä Mobiilitukulla olemme sitä mieltä, että joululahja ei ole vielä valmis, jos paketista löytyy vain puhelin. Tarvitset siis lisäksi vielä suojaamiseen liittyvät tarvikkeet, eli suojakuoren ja panssarilasin. Näillä tarvikkeilla puhelin on suojattu kauttaaltaan, jolloin ei tarvitse murehtia naarmuista tai kolhuista.

     Lisätarvikkeita löytyy moneen makuun!

     Tähän päivään mennessä on kehitetty niin valtava skaala erilaisia lisätarvikkeita ja vempaimia puhelimille, että kukaan ei voi pysyä perässä. Löydät meidänkin valikoimasta erilaisia otteita parantavia tarvikkeita, esimerkiksi suositut PopSocketit, oterenkaat ja otenauhat. Mahtava puoli näissä on myös, että voit muokata puhelimesta persoonallisen näköisen. Rohkeasti vain tutustumaan Mobiilitukun lisätarvikkeiden valikoimaan.

     Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun! Täältä saat loistavaa asiakaspalvelua ja nopeat toimitukset suoraan kotiisi!

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä