Xiaomi Redmi 9 kuoret

Xiaomi Redmi 9 kuoret on tehty suojaamaan puhelintasi siihen kohdistuvilta kolhuilta. On nimittäin sanomattakin selvää, että jossain vaiheessa puhelimen pintaan tulee isku, jos toinenkin.. Löydätkin sinun käyttöösi varmasti parhaan suojaustavan.

Tuotteet

21 tuotetta

Xiaomi Redmi 9 puhelimen suuri näyttö kannattaa suojata

Vuonna 2020 julkaistu Xiaomi Redmi 9 puhelin on täydellinen modernin ajan älypuhelin sekä upealta ulkonäöltään että tehokkailta sisuskaluiltaan. Kannattaa kuitenkin hankkia puhelimen suojakuoret laitteen turvaksi, ettei sen suurikokoinen 6,53” kokoinen näyttö pääse rikkoontumaan. Sulavasta Android käyttöjärjestelmästä nauttiminen ei onnistu, mikäli näyttö on sirpaleina. Kannattaakin olla kaukaa viisas ja hankkia kestävät kuoret suomalaisesta Mobiilitukku verkkokaupastamme.

Jokaisen Redmi 9 kuoren tärkeimpänä tehtävänä on antaa huippu hyvää suojaa erilaisten kolhujen ja naarmujen varalle. Tämän ne tekevätkin hyvin ja puhelin pysyy uuden veroisena koko yhteisen taipaleenne ajan. Suojakuoret ja -kotelot on suunniteltu istumaan täydellisesti puhelimen päälle. Näin näppäinten klikkailu on vaivatonta ja puhelimen lataaminen onnistuu kätevästi. Kuorten reunukset nousevat hieman näytön reunojen yläpuolelle, jolloin lasinen Full HD näyttö ei ole ensimmäinen maahan osuva asia.

Xiaomi Redmi 9 kuoret ja panssarilasi ovat paras mahdollinen suoja

Suojakuori on tärkein yksittäinen suojaustuote, mitä Redmi 9 puhelimeen voi hankkia. Haluat varmasti olla kuitenkin varma, että mikään ei pääse halkaisemaan näyttöäsi ja pilaamaan sen tarjoamaa upeaa väriloistoa. Valikoimassamme on useita juuri Redmi 9:lle räätälöityjä panssarilaseja, jotka kiinnitetään näytön päälle ylimääräiseksi suojakerrokseksi. Huomaamaton panssarilasi yhdessä kuoren kanssa antaa parhaan mahdollisen suojan ikävien tapahtumien varalle. Nämä yhdessä suojaavat puhelimesi kaikilta normaaleilta arkipäivän kolhuilta ja osumilta.

Redmi 9 puhelimesi pysyy ohuena

Jokainen suojakuori on pyritty tekemään mahdollisimman ohueksi, jotta puhelimen käyttäminen olisi edelleenkin helppoa ja vaivatonta. Tottahan toki ylimääräisen suojan lisääminen kasvattaa ulkomittoja hieman, mutta muutaman millin lisäkokoa ei kädessä huomaa. Xiaomi Redmi 9 puhelimesi pysyy edelleen sirona ja mukavana käyttää. 

Moni asiakkaamme kokee, että puhelimen käyttö kuoren ja panssarilasin kanssa on jopa tavallista mukavampaa. Ehkä suurin syy tähän on, että puhelinten (Myös Redmi 9:n) rungot ovat harmittavan liukkaita. Liukkaasta laitteesta on vaikea saada kunnon otetta ja siksi se pääsee helposti putoamaan. Puhelimen suojat tuovatkin sekä turvallista kestävyyttä että helppokäyttöisyyttä. Tervetuloa suojaamaan Xiaomi puhelimesi, me teemme sen tyylillä!