Xiaomi Redmi 9 kuoret

Xiaomi Redmi 9 kuoret on tehty suojaamaan puhelintasi siihen kohdistuvilta kolhuilta. On nimittäin sanomattakin selvää, että jossain vaiheessa puhelimen pintaan tulee isku, jos toinenkin. Tällöin suojakuoret toimivat laitteen turvana ja takaavat rungon sekä näytön pysymisen ehjänä. Voitkin huokaista helpotuksesta ja käyttää sinun ehjää Redmi 9 puhelinta samalla tavalla kuin aikaisemmin. Xiaomi Redmi 9 suojakuoria on valikoimassamme kymmeniä erilaisia aina kannellisista suojakoteloista läpinäkyviin ja ohuisiin kuorimalleihin. Löydätkin sinun käyttöösi varmasti parhaan suojaustavan. Suuren valikoiman etuna on, että saat suojaavuuden lisäksi myös tyylin puhelimeesi. Voitkin koristella laitteen ulkopinnat suosikkivärilläsi! Tervetuloa tekemään helpot ostokset kotimaiseen Mobiilitukkuun, toimitamme tilauksesi sinulle super nopeasti!

Redmi 9

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Xiaomi Redmi 9 puhelimen suuri näyttö kannattaa suojata

    Vuonna 2020 julkaistu Xiaomi Redmi 9 puhelin on täydellinen modernin ajan älypuhelin sekä upealta ulkonäöltään että tehokkailta sisuskaluiltaan. Kannattaa kuitenkin hankkia puhelimen suojakuoret laitteen turvaksi, ettei sen suurikokoinen 6,53” kokoinen näyttö pääse rikkoontumaan. Sulavasta Android käyttöjärjestelmästä nauttiminen ei onnistu, mikäli näyttö on sirpaleina. Kannattaakin olla kaukaa viisas ja hankkia kestävät kuoret suomalaisesta Mobiilitukku verkkokaupastamme.

    Jokaisen Redmi 9 kuoren tärkeimpänä tehtävänä on antaa huippu hyvää suojaa erilaisten kolhujen ja naarmujen varalle. Tämän ne tekevätkin hyvin ja puhelin pysyy uuden veroisena koko yhteisen taipaleenne ajan. Suojakuoret ja -kotelot on suunniteltu istumaan täydellisesti puhelimen päälle. Näin näppäinten klikkailu on vaivatonta ja puhelimen lataaminen onnistuu kätevästi. Kuorten reunukset nousevat hieman näytön reunojen yläpuolelle, jolloin lasinen Full HD näyttö ei ole ensimmäinen maahan osuva asia.

    Xiaomi Redmi 9 kuoret ja panssarilasi ovat paras mahdollinen suoja

    Suojakuori on tärkein yksittäinen suojaustuote, mitä Redmi 9 puhelimeen voi hankkia. Haluat varmasti olla kuitenkin varma, että mikään ei pääse halkaisemaan näyttöäsi ja pilaamaan sen tarjoamaa upeaa väriloistoa. Valikoimassamme on useita juuri Redmi 9:lle räätälöityjä panssarilaseja, jotka kiinnitetään näytön päälle ylimääräiseksi suojakerrokseksi. Huomaamaton panssarilasi yhdessä kuoren kanssa antaa parhaan mahdollisen suojan ikävien tapahtumien varalle. Nämä yhdessä suojaavat puhelimesi kaikilta normaaleilta arkipäivän kolhuilta ja osumilta.

    Redmi

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä