Xiaomi Mi 11 Kuoret

Hankittuasi huippuvarustellun Xiaomi Mi 11 älypuhelimen on erityisen tärkeää suojata se kunnolla. Valikoimamme suojakuorilla ja -koteloilla saat paljon kaivattua turvallisuuden tunnetta ja voit taas jatkaa arkea astetta rennommalla mielellä, kun jokaista kolhua ja iskua ei tarvitse pelätä. Suojakuorilla voit myös mukavasti muokata Xiaomi Mi 11 puhelimesta sellaisen kuin haluat, sillä valikoima on todella laaja! Löydettyäsi juuri sinulle sopivat Xiaomi Mi 11 suojakuoret tai -kotelon kannattaa etsiä sopiva panssarilasi, joka pitää kallisarvoisen ja upean näytön myös suojassa. Tuotteille tarjoamme supernopean toimituksen ja voit aina olla meihin yhteydessä asiakaspalvelun kautta. Oikein lämpimästi tervetuloa tekemään löytöjä kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Mi 11

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Xiaomi Mi 11 kuoret suojaavat uuden sukupolven huippupuhelimen

    Xiaomi Mi 11 on ensimmäinen älypuhelin, joka sisältää uuden sukupolven viimeisen päälle tehokkaan Qualcommin Snapdragon 888 -järjestelmäpiirin. Järjestelmäpiiri on huomattavasti tehokkaampi kaikilla mittareilla kuin edeltäjänsä. Suorituskyvyltään Xiaomi Mi 11 edustaakin siis toistaiseksi Android laitteiden ehdotonta kärkeä. Onkin siis erityisen tärkeää suojata upea laite kunnon suojakuorien avulla. Valikoimamme kuoret suojaavat puhelintasi pudotuksia, kolhuja, likaa, naarmuja ja pölyä vastaan, joten Xiaomi Mi 11 pysyy uudenveroisena vielä pitkään. Kuoret suojaavat nimenomaan puhelimen rungon, joten muistathan myös hankkia turvaa näyttöä varten esimerkiksi panssarilasilla. Panssarilasi pitää näyttösi suojassa kaikkia mahdollisia iskuja ja kolhuja vastaan ja niissä on samanlainen tuntuma kuin itse näytössä, joten et edes huomaa sen paikallaanoloa.

    Suojakuori vai suojakotelo Xiaomi Mi 11 puhelimelle?

    Mikäli kaipaat enemmän suojaa Xiaomi Mi 11 puhelimellesi niin lompakko suojakotelo on kuin tehty sinulle. Niissä yhdistyvät tehokas suojaus, monipuolinen käytettävyys ja näyttävä ulkonäkö! Xiaomi Mi 11 kuoret suojaavat puhelimen rungon, mutta suojakoteloissa on kansiläppä, joka pitää puhelimesi näytön myös mukavasti turvassa. Kansiläpässä on myös muutama paikka korteille ja seteleille, joten virallisen lompakon voit vihdoin unohtaa luvan kanssa kotiin. Kansiläppä myös taittuu tarvittaessa telineeksi, joten pääset vapaasti nauttimaan lempisarjoistasi missä ja milloin haluat! Vaikka suojakotelon kansiläppä tuo lisää suojaa näytölle, jää se silti alttiiksi erityisesti kun puhelinta käytetään, joten kote

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä