Xiaomi Mi 11 Kuoret

Hankittuasi huippuvarustellun Xiaomi Mi 11 älypuhelimen on erityisen tärkeää suojata se kunnolla. Tuotteille tarjoamme supernopean toimituksen ja voit aina olla meihin yhteydessä asiakaspalvelun kautta.

Tuotteet

11 tuotetta

Xiaomi Mi 11 kuoret suojaavat uuden sukupolven huippupuhelimen

Xiaomi Mi 11 on ensimmäinen älypuhelin, joka sisältää uuden sukupolven viimeisen päälle tehokkaan Qualcommin Snapdragon 888 -järjestelmäpiirin. Järjestelmäpiiri on huomattavasti tehokkaampi kaikilla mittareilla kuin edeltäjänsä. Suorituskyvyltään Xiaomi Mi 11 edustaakin siis toistaiseksi Android laitteiden ehdotonta kärkeä. Onkin siis erityisen tärkeää suojata upea laite kunnon suojakuorien avulla. Valikoimamme kuoret suojaavat puhelintasi pudotuksia, kolhuja, likaa, naarmuja ja pölyä vastaan, joten Xiaomi Mi 11 pysyy uudenveroisena vielä pitkään. Kuoret suojaavat nimenomaan puhelimen rungon, joten muistathan myös hankkia turvaa näyttöä varten esimerkiksi panssarilasilla. Panssarilasi pitää näyttösi suojassa kaikkia mahdollisia iskuja ja kolhuja vastaan ja niissä on samanlainen tuntuma kuin itse näytössä, joten et edes huomaa sen paikallaanoloa.

Suojakuori vai suojakotelo Xiaomi Mi 11 puhelimelle?

Mikäli kaipaat enemmän suojaa Xiaomi Mi 11 puhelimellesi niin lompakko suojakotelo on kuin tehty sinulle. Niissä yhdistyvät tehokas suojaus, monipuolinen käytettävyys ja näyttävä ulkonäkö! Xiaomi Mi 11 kuoret suojaavat puhelimen rungon, mutta suojakoteloissa on kansiläppä, joka pitää puhelimesi näytön myös mukavasti turvassa. Kansiläpässä on myös muutama paikka korteille ja seteleille, joten virallisen lompakon voit vihdoin unohtaa luvan kanssa kotiin. Kansiläppä myös taittuu tarvittaessa telineeksi, joten pääset vapaasti nauttimaan lempisarjoistasi missä ja milloin haluat! Vaikka suojakotelon kansiläppä tuo lisää suojaa näytölle, jää se silti alttiiksi erityisesti kun puhelinta käytetään, joten koteloidenkin kanssa suosittelemme käytettäväksi panssarilasia, samalla tavalla kuin kuorienkin.

Lisää virtaa laskettelureissuille

Näin talvella on mahtavaa käydä rinteessä ja nauttia talvisista maisemista, sekä pikku pakkaskeleistä. Pakkanen saattaa kuitenkin yllättää, sillä se kuluttaa puhelimen akkua huomattavasti enemmän kuin esimerkiksi huoneenlämmössä. Jotta Xiaomi Mi 11 puhelimen akku ei pääsisi yllättäen loppumaan, niin sitä varten kannattaa hankkia varavirtalähde. Nämä näppärät kaverit kulkevat vaikka takin taskussa ja niiden avulla saat ladattua Xiaomi Mi 11 puhelimesi taas täyteen virtaa! Voit valita sinulle sopivimman koon, tehokkuuden tai ihan värin perusteella. Varavirtalähteitä voit käyttää kuorien kanssa, sillä kaikki tarvittavat näppäimet ja liittimet jäävät vapaasti käytettäväksi.