Poco X3 NFC Kuoret

Jos etsit suojatuotteita upealle Xiaomi Poco X3 NXC puhelimelle, niin olet tullut juuri oikeaan paikkaan! Meidän valikoimastamme löydät kaikki tarvittavat suojakuoret, -kotelot ja näytönsuojat, joiden avulla pidennät Xiaomi Poco X3 NFC:n elinikää. Suojaus ei kuitenkaan ole ainoa asia, jota kuoret puhelimeesi tuovat. Näyttävien värimaailmojen ja upeiden designien ansiosta saat muokattua puhelimestasi juuri sinun näköisesi. Xiaomi Poco X3 NFC suojakuorien ja muiden suojatuotteiden lisäksi meillä on monenlaisia erilaisia lisätarvikkeita, joilla helpotat jokapäiväistä arkea. Ehkä tarvitset pidempää latauskaapelia? Tai nopeampaa laturia? Eikun rohkeasti tutustumaan valikoimaamme. Kaupan päälle tarjoamme supernopean toimituksen ja ammattitaitoista asiakaspalvelua, joka on aina valmis auttamaan! Tervetuloa ostoksille kotimaiseen verkkokauppaan. 

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Xiaomi Poco X3 NFC on harvinainen kokonaisuus

    Harvinaisen kyseisestä puhelimesta tekee sen ominaisuudet yhdistettynä hintaluokkaan. Alle 300 euron puhelimeksi Xiaomi Poco X3 NFC:stä löytyy mm. Qualcommin tuore Snapdragon 732G -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa optimoidun suorituskyvyn esimerkiksi pelaamiseen. Yksi mielenkiintoisimmista seikoista on puhelimen 120 hertsin näyttöpaneeli, jollaiseen törmätään usein vain arvokkaissa huippupuhelimissa. Xiaomi Poco X3 NFC on varusteltu myös suurella akulla ja tehokkaalla pikalatauksella, joita ei ole aikaisemmin nähty tämän hintaluokan puhelimissa. Kyseessä on siis todellakin kunnollisen suojauksen arvoinen puhelin, johon helpoiten tuotteet löydät meiltä. Varastostamme löytyy monenlaisia suojakuoria, -koteloita ja näytönsuojia tälle upealle laitteelle! Xiaomi Poco X3 NFC kuoria ja koteloita on saatavilla pirteissä väreissä ja näyttävissä designeissa, joten jokaiselle löytyy taatusti jotakin. 

    Xiaomi Poco X3 NFC kuoriin voi yhdistellä vaikka mitä

    Oletko jo tutustunut viimeisimpiin villityksiin nimeltä PopSockets? Ne ovat superkivoja pidikkeitä, joiden avulla saat paremman otteen puhelimesta pitäessäsi sitä yhdessä kädessä. PopSocketseja on kuorien tapaan saatavilla todella laajassa valikoimassa, joten voit yhdistellä värimaailmoja juuri niin kuin itse haluat! Pidike on helppo kiinnittää Xiaomi Poco X3 NFC kuoreen tehokkaan liimapinnan ansiosta ja kiinnityskohdan saat päättää itse, jotta se olisi sopiva juuri sinun käteesi. 

    PopSocketsien lisäksi meiltä löytyy myös otenauhoja, korttitaskuja ja oterenkaita, joita voit kiinnittää Xiaomi Poco X3 NFC kuoriin kiinni. Näillä lisätarvikkeilla saat tehtyä puhelimestasi upean persoonallisen

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä