Poco X3 NFC Kuoret

Jos etsit suojatuotteita upealle Xiaomi Poco X3 NXC puhelimelle, niin olet tullut juuri oikeaan paikkaan! Meidän valikoimastamme löydät kaikki tarvittavat suojakuoret, -kotelot ja näytönsuojat, joiden avulla pidennät Xiaomi Poco X3 NFC:n elinikää

Tuotteet

14 tuotetta

Xiaomi Poco X3 NFC on harvinainen kokonaisuus

Harvinaisen kyseisestä puhelimesta tekee sen ominaisuudet yhdistettynä hintaluokkaan. Alle 300 euron puhelimeksi Xiaomi Poco X3 NFC:stä löytyy mm. Qualcommin tuore Snapdragon 732G -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa optimoidun suorituskyvyn esimerkiksi pelaamiseen. Yksi mielenkiintoisimmista seikoista on puhelimen 120 hertsin näyttöpaneeli, jollaiseen törmätään usein vain arvokkaissa huippupuhelimissa. Xiaomi Poco X3 NFC on varusteltu myös suurella akulla ja tehokkaalla pikalatauksella, joita ei ole aikaisemmin nähty tämän hintaluokan puhelimissa. Kyseessä on siis todellakin kunnollisen suojauksen arvoinen puhelin, johon helpoiten tuotteet löydät meiltä. Varastostamme löytyy monenlaisia suojakuoria, -koteloita ja näytönsuojia tälle upealle laitteelle! Xiaomi Poco X3 NFC kuoria ja koteloita on saatavilla pirteissä väreissä ja näyttävissä designeissa, joten jokaiselle löytyy taatusti jotakin. 

Xiaomi Poco X3 NFC kuoriin voi yhdistellä vaikka mitä

Oletko jo tutustunut viimeisimpiin villityksiin nimeltä PopSockets? Ne ovat superkivoja pidikkeitä, joiden avulla saat paremman otteen puhelimesta pitäessäsi sitä yhdessä kädessä. PopSocketseja on kuorien tapaan saatavilla todella laajassa valikoimassa, joten voit yhdistellä värimaailmoja juuri niin kuin itse haluat! Pidike on helppo kiinnittää Xiaomi Poco X3 NFC kuoreen tehokkaan liimapinnan ansiosta ja kiinnityskohdan saat päättää itse, jotta se olisi sopiva juuri sinun käteesi. 

PopSocketsien lisäksi meiltä löytyy myös otenauhoja, korttitaskuja ja oterenkaita, joita voit kiinnittää Xiaomi Poco X3 NFC kuoriin kiinni. Näillä lisätarvikkeilla saat tehtyä puhelimestasi upean persoonallisen ja käytännöllisen. 

Täydellinen suojaus panssarilasilla ja kuorilla

Xiaomi Poco X3 NFC puhelimessa on upea näyttö, josta kannattaa pitää hyvää huolta. Parhaiten siinä onnistut hankkimalla panssarilasin, joka ottaa kaikki mahdolliset iskut ja kolhut vastaan näytön sijasta. Esimerkiksi valikoimamme Q&E-panssarilasi on toisin sanoen edullinen vakuutus mahtavalle Xiaomi Poco X3 NFC puhelimelle ja lisäksi se sopii täydellisesti suojakuorien kanssa yhteen. Panssarilasin asentaminen on myös yllättävän helppoa, sinun täytyy vain muistaa puhdistaa puhelimen näyttö riittävän tarkasti, jotta myöhemmin ilmakuplia ei pääse syntymään. Itse henkilökohtaisesti tykkään ottaa suojakuoret pois asennuksen ajaksi, mutta se onnistuu myös niiden kanssa.