Xiaomi Redmi Note 10 5G Kuoret

Olet ehkä hintalaatutietoinen käyttäjä, koska olet valinnut puhelimeksi Xiaomi Redmi Note 10 5G:n. Jokatapauksessa luuri täytyy suojata arjen vastoinkäymisten varalta, ja tärkeintä on tehdä se ennen kuin vahinko on tapahtunut! Eikä sitä tyypillistä vahinkoa edes tarvitse tapahtua, koska pöly, lika ja kosteus osaavat myös haitata puhelimen käyttöä, joten suosittelemme hankkimaan suojat samantien. Löydät valikoimasta Xiaomi Redmi Note 10 -puhelimeen lukuisia erilaisia tuotetyyppejä, materiaaleja ja värejä. Suurelle 6,5 tuuman näytölle on tarjolla panssarilaseja tai erilaisia kalvoja. Kuoreksi voit valita tarpeesi mukaan esim. ihoystävällistä silikonia tai klassisen tyylikästä nahkaa. Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa!

Redmi Note 10 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Miksi Xiaomi Redmi Note 10 5G kannattaa suojata?

     Upea Xiaomi Redmi Note 10 5G on varsin edullinen luuri ominaisuuksiin nähden. Mutta kun kyse on joka päivä mukana kulkevasta laitteesta, joka altistuu hankautumiselle, naarmuuntumiselle ja kolhiintumiselle, on tärkeää suojata luuri asianmukaisella tavalla - oli se edullisempi tai kalliimpi. Käyttöarvoa ei mitata rahassa! Eli on paljon edullisempaa suojata puhelin kuin ostaa uusi rikkoutumisen sattuessa. Eikä tarvitse kuluttaa hermoja ja kohtuutonta määrää omaa aikaa. Ja meidän toimitus hoituu aivan mielettömän ripeästi!

     Tarkemmin suojauksesta Redmi Note 10 5G -puhelimelle

     Xiaomi Redmi Note 10 5G reilun kokoisen, 6,5 tuuman, ja jopa 90 hertsin virkistystaajuuden omaavan, näytön voit suojata panssarilasilla tai suojakalvolla. Lompakkokoteloon yleensä varsin sopiva lasi on edullinen ja helposti asennettava Quick and Easy -panssarilasi. Hiukan parempaa suojaa saat kaarevista koko näytön laseista, jotka ovat paras valinta varsinkin silloin, jos aiot käyttää vain tavallista suojakuorta. Jos mielit hankkia jotain ohuempaa suojaa näytölle, niin Hydrogel-suojakalvo on naarmuuntumissuojan lisäksi iskunkestävä, ja on 6 kertaa tavallista lasia kestävämpää materiaalia!

     Suomen markkinoille ei tulle Aqua Green väriä Redmi Note 10 5G-mallille, joten mikäli olet Suomen kesän vallitsevan värin kannattaja, kannattaa vilkaista Candy-suojakuorta vihreänä. Mikäli taas pidä

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä