Xiaomi Redmi Note 10 5G Kuoret

Olet ehkä hintalaatutietoinen käyttäjä, koska olet valinnut puhelimeksi Xiaomi Redmi Note 10 5G:n. Löydät valikoimasta Xiaomi Redmi Note 10 -puhelimeen lukuisia erilaisia tuotetyyppejä, materiaaleja ja värejä.. Kuoreksi voit valita tarpeesi mukaan esim.

Tuotteet

143 tuotetta

Miksi Xiaomi Redmi Note 10 5G kannattaa suojata?

Upea Xiaomi Redmi Note 10 5G on varsin edullinen luuri ominaisuuksiin nähden. Mutta kun kyse on joka päivä mukana kulkevasta laitteesta, joka altistuu hankautumiselle, naarmuuntumiselle ja kolhiintumiselle, on tärkeää suojata luuri asianmukaisella tavalla - oli se edullisempi tai kalliimpi. Käyttöarvoa ei mitata rahassa! Eli on paljon edullisempaa suojata puhelin kuin ostaa uusi rikkoutumisen sattuessa. Eikä tarvitse kuluttaa hermoja ja kohtuutonta määrää omaa aikaa. Ja meidän toimitus hoituu aivan mielettömän ripeästi!

Tarkemmin suojauksesta Redmi Note 10 5G -puhelimelle

Xiaomi Redmi Note 10 5G reilun kokoisen, 6,5 tuuman, ja jopa 90 hertsin virkistystaajuuden omaavan, näytön voit suojata panssarilasilla tai suojakalvolla. Lompakkokoteloon yleensä varsin sopiva lasi on edullinen ja helposti asennettava Quick and Easy -panssarilasi. Hiukan parempaa suojaa saat kaarevista koko näytön laseista, jotka ovat paras valinta varsinkin silloin, jos aiot käyttää vain tavallista suojakuorta. Jos mielit hankkia jotain ohuempaa suojaa näytölle, niin Hydrogel-suojakalvo on naarmuuntumissuojan lisäksi iskunkestävä, ja on 6 kertaa tavallista lasia kestävämpää materiaalia!

Suomen markkinoille ei tulle Aqua Green väriä Redmi Note 10 5G-mallille, joten mikäli olet Suomen kesän vallitsevan värin kannattaja, kannattaa vilkaista Candy-suojakuorta vihreänä. Mikäli taas pidät Redmi Note 10 -puhelimesi nykyisestä väristä, mutta kaipaat parempaa mutta huomaamatonta pitoa, voisi kirkas ja täysin läpinäkyvä Ultraohut-kuori olla sopiva. Mutta jos pidät vähemmästä huomiosta menettämättä tyylikkyyttä, kuitenkin keskittyen hyvään pitoon, niin voisivat täysin mustat Brushed tai Nillkin Frosted -suojakuoret olla sinulle sopivia!

Lompakkokuorissa on useita väri- tai kuviovaihtoehtoja, ja saa niihin myös pari seteliä, korttia ja muistilappua mukaan. Esimerkiksi klassisen muodikas ja kulutusta kestävä PLN stripe on aitoa nahkaa ja kestänee koko Xiaomi Redmi Note 10 -puhelimen elinkaaren ajan!

Pidikkeillä otetta ja turvaa

Suojauksen lisäksi kannattaa harkita myös Popsocket-puhelinpidikkeitä. Popsocketin avulla saat vankan otteen laitteestasi ja saat asetettua puhelimesi katselukulmaan pöydälle. Pidikkeet ovat käteviä, koska ne ovat kokoontaitettavia ja eivät estä sujauttamasta puhelintasi taskuun. Popsocket valikoimassa on huima määrä erilaisia kuvia, joista voit valita mieluisan!