Xiaomi Mi 11 Lite 5G Kuoret

Xiaomi Mi 11 Lite 5G kuoret ovat puhelimen hankkimisen jälkeen se tärkein hankinta. Saat näin pidennettyä puhelimesi käyttöikää huomattavan paljon pidemmäksi, kun pienimmät kolhut eivät riko näyttöä tai kolhi runkoa.

Tuotteet

89 tuotetta

Xiaomi Mi 11 Lite 5G - super ohut ja kevyt tehopakkaus

Xiaomi Mi 11 Lite 5G on vain 6,81 millimetrin paksuudellaan toistaiseksi tämän hetkisten markkinoiden ohuin 5G-älypuhelin. Puhelin on painossaan myös omassa luokassaan, sillä se painaa vain 159 grammaa. Xiaomi Mi 11 Lite 5G puhelimen tasainen AMOLED-näyttö on kooltaan 6,55 tuumaa ja tarkkuudeltaan 2400×1080 pikseliä 20:9-kuvasuhteella. Kolme takakameraa ovat 64 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 5 megapikselin telemakrokamera. Näytön vasemman yläkulman reiästä löytyvä etukamera on 20-megapikselinen. Keskihintaluokan puhelin on siis varusteltu kieltämättä todella mahtavilla teknisillä ominaisuuksilla ja spekseillä. Koska puhelin on niin ohut ja kevyt, niin suojakuorten hankkiminen korostuu entisestään. Valikoimamme kuorilla varmistut siitä, että kallisarvoinen laite ei pääse rikkoontumaan edes pudotessaan.

Xiaomi Mi 11 Lite 5G kuoret ovat elintärkeät

Xiaomi Mi 11 Lite 5G kuoret ovat hankintalistalla ensimmäisenä, kun olet käynyt hakemassa kaupasta uuden puhelimen. Mikäpä olisikaan sen ikävämpää kuin hajottaa uusi ja kallis puhelin heti ensimmäisillä käyttökerroilla, kun ote pääsee hieman lipeämään ja havahdut hirvittävään tilanteeseen, jossa puhelin putoaa kohti kivilattiaa. Mikset siis ehkäisisi tällaista kammottavaa tilannetta hankkimalla edullisesti Xiaomi Mi 11 Lite 5G kuoret suojaamaan laitteesi runkoa, sivuja ja ennen kaikkea näyttöä.

Erilaiset kuoret ovat tietenkin erilaisia, siinä missä jotkut ovat paksumpia, ovat toiset ohuempia. Parhaimmillaan Xiaomi Mi 11 Lite 5G kuoret ovat paksuudeltaan jopa alle millimetrin paksuisia, joten nämä eivät varmastikaan haittaa kenenkään puhelimen käyttöä. On myös luonnollista, että mitä suojaavammat kuoret ovat hankintalistalla, sen enemmän ne lisäävät paksuutta. Joskin Xiaomi Mi 11 Lite 5G kuorien paksuudesta puhuttaessa ei puhuta kuin parin millimetrin eroista.

Lisätarvikkeilla ilo irti Xiaomi Mi 11 Lite 5G puhelimesta

Löydettyäsi täydelliset kuoret Xiaomi Mi 11 Lite 5G puhelimeen kannattaa käydä myös tutustumassa meidän lisätarvike -osioomme. Siellä on toinen toistaan kätevämpiä ja hauskempia tarvikkeita, joita et vielä tiennyt tarvitsevasi. Näin kesän saapuessa esimerkiksi erilaiset juoksu- ja käsivarsikotelot ovat todella käteviä apureita juurikin juoksu tai pyöräily lenkkejä varten.