Redmi 12C kuoret

Löydät valikoimastamme Xiaomi Redmi 12C kuoret, jotka istuvat saumattomasti puhelimeesi. Uutukaisen puhelimesi suojaus on tärkeää, sillä puhelimelle sopivilla Redmi 12C suojakuorilla ja muilla suojatarvikkeilla pidät puhelimesi ehjänä ja uudenveroisena.

Tuotteet

21 tuotetta

Edullinen älypuhelin

Xiaomi jatkaa edullisten ja perustason älypuhelimien sarjaa uudella Redmi 12C -puhelimella. Puhelin esiteltiin keväällä 2023 ja on taas yksi hyppy eteenpäin edellisvuoden Redmi 10C -puhelimesta. Upean näköinen puhelin julkaistiin kotimaassa kahdessa eri värissä, harmaana ja sinisenä. Puhelimesta löytyy päivitetty 50 megapikselin kamera ja suuri 6,71 tuuman näyttö, josta on mukava katsella esimerkiksi videoita ja elokuvia. Tämä uutukainen kannattaa ehdottomasti suojata sopivilla Redmi 12C kuorilla, että se säilyy käytössäsi mahdollisimman kauan ehjänä.

Suojakuoria jokaiseen makuun

Valikoimastamme löydät erilaisia suojakuoria ja -koteloita eri väreissä ja eri ominaisuuksilla. Valintasi voi kohdistua esimerkiksi läpinäkyvään, ultraohueen Redmi 12C suojakuoreen, jos haluat että puhelimen oma väri pääsee esille. Suojaavampi ja käytännöllisempi vaihtoehto on klassinen Redmi 12C lompakkokotelo, jonka kansiläpästä löydät korttipaikat tärkeimmille korteillesi ja niiden alta setelitaskun johon voit laittaa kauppareissulla käteen jääneet kuitit ja muut paperit.  Valinta kannattaakin tehdä ehdottomasti sen perusteella, mitä ominaisuuksia Xiaomi Redmi 12C suojakuorelta kaipaa. 

Kuten mainittua, puhelimesta löytyy suuri näyttö. Näyttö on puhelimen herkimmin rikkoutuva osa ja näytön korjaus maksaa helposti kolminumeroisen summan. Näytön saat suojattua Xiaomi Redmi 12C panssarilasilla, joka voi rikkoutua iskun sattuessa mutta jättää yleensä allaolevan näytön ehjäksi. Redmi 12C panssarilasi on helppo asentaa ja näytön tuntuma pysyy samanlaisena kuin ilman panssarilasia. Suojalasi on siis erittäin halpa vakuutus puhelimen näytölle!

Lisätarvikkeista apua käytettävyyteen

Runsaasta lisätarvikevalikoimastamme löydät laturit, latauskaapelit, auto- ja pyörätelineet sekä erilaiset puhelinpidikkeet. Näillä helpotat puhelimesi käyttöä erilaisissa tilanteissa ja puhelinpidikkeillä saat paremman otteen puhelimesta. Useimmat puhelinpidikkeet taipuvat myös kätevästi katselutelineeksi, jolloin saat asetettua puhelimesi pöydälle pystyasentoon esimerkiksi elokuvan katselua varten. Jos tuotteista tai muusta herää kysyttävää, osaava asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan! Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!