Xiaomi Redmi 10 kuoret

Valikoimamme Xiaomi Redmi 10 kuoret on suunniteltu pitämään upea puhelimesi turvassa arjen kolhuja ja sattumia vastaan. Valintasi pääset tekemään lukuisten värien, kuvioiden ja materiaalien väliltä, joten jokaiselle löytyy taatusti jotakin. Xiaomi Redmi 10 kuorien avulla voit siis myös muokata puhelimesi ulkonäköä juuri sellaiseksi kuin haluat. Xiaomi Redmi 10 kuoriin voi myös yhdistellä erilaisia kiinnikkeitä ja pidikkeitä, jotka helpottavat puhelimen käyttöä entisestään. Tilatessasi tuotteet meiltä saat kaupan päälle supernopean toimituksen ja tilatessasi yli 15 eurolla on toimitus myös täysin ilmainen! Myös iloinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Oikein lämpimästi tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Redmi 10

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Xiaomi Redmi 10 kuoret ovat edullinen vakuutus

    Uuden puhelimen hankinnan jälkeen on erittäin tärkeää suojata se oikealla tavalla. Mikäli et aikaisemmin ole aiheeseen sen suuremmin perehtynyt, niin ei hätää, me Mobiilitukulla olemme tehneet sen sinun puolestasi! Xiaomi Redmi 10 kuoria löytyy monenlaisia ja ihan jokaiseen lähtöön. Liikkeelle kannattaa lähteä siitä, että mietit kuinka suurta suojaa puhelimesi tarvitsee. Mikäli luulet, että Xiaomi Redmi 10 tulee kokemaan aika ajoin enemmänkin kolhuja, niin voin lämpimästi suositella sinulle lompakko suojakoteloa, jonka kansiläppä suojaa myös kallisarvoisen laitteen näyttöä. Perinteinen rungon peittävä suojakuori puolestaan pitää Xiaomi Redmi 10 puhelimesi ihanan virtaviivaisena ja ohuena, jolloin sitä on todella helppo käyttää ihan yhdelläkin kädellä. 

    Kaiken kattava Xiaomi Redmi 10:n suojaus

    Suojakuori tuo sinänsä mukavasti turvaa puhelimellesi ja kuoren avulla saat heti huomattavasti paremman otteen puhelimestasi, joten esimerkiksi kuvien ottaminen tai vaikkapa Xiaomi Redmi 10 puhelimella pelaaminen on heti helpompaa. Suojakuori pelkästään ei kuitenkaan suojaa puhelimen tärkeintä osa-aluetta, eli näyttöä. Xiaomi Redmi 10 laitteen näyttöön ehdottomasti paras suoja on panssarilasi, joka ottaa kaikki mahdolliset iskut ja kolhut vastaan, jotta sinä voit jatkaa arkeasi astetta rennommalla meiningillä! Xiaomi Redmi 10 kuoret ja panssarilasi sopivat täydellisesti yhteen muodostaen vastustamattoman hyvän suojan arjessa sattuvia tapahtumia vastaan. Panssarilasi on myös todella helppo asentaa, sinun täytyy vain huolehtia, että näyttö on riittävän puhdas, jonka jälkeen mallailet sen paikalleen. Asennuksen voit myös tehdä helposti kuoren kanssa tai ilman. 

    Upea valikoima Xiaomi Redmi 10 kuoria<

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä