Xiaomi Pocophone F1 kuoret

Xiaomi Pocophone F1 kuoret ovat suunniteltu istumaan puhelimesi päälle kuin kenkä jalkaan. Kuoret jättävät kaikki tarvittavat liitinaukot ja näppäimet ulottuvillesi.. Panssarilasi suojaa laitteesi näyttöä pudotuksen tai iskun sattuessa.

Tuotteet

1 tuote

Xiaomi Pocophone F1 – 2018 vuoden ihmepuhelin

Xiaomi Pocophone F1 on virtaviivainen ja ainoastaan 7.5mm paksu ja viimeistelty näyttämään tyylikkäältä ja tulevaisuudelta. Sisällään se pitää uskomattoman paljon ja RAM-muistia on jopa 6 / 8 gigatavua edullisesta hinnastaan huolimatta. Tallennustilaa löytyy 64 / 218 / 256 gigatavua, jota voit halutessasi laajentaa muistikortilla. Snapdragon 845 piirisarja takaa mutkattoman ja vauhdikkaan käyttökokemuksen. Xiaomi Pocophone F1 älypuhelimen takaa löytyy kaksi 12 ja 5 megapikselin kameraa, jotka varmistavat kuvien onnistumisen. Akun koko on mahtavan suuri, 4000 mAh, joka riittää paremmin kuin hyvin koko päiväksi ja jonka lataat täyteen nopeasti pikalatausominaisuudella. Jos omistat jo tai aiot hankkia tämän upean laitteen, niin muistathan suojata sen Xiaomi Pocophone F1 kuorilla.

Xiaomi Pocophone F1 – syy asentaa suojakuoret

Valikoimamme Xiaomi Pocophone F1 kuoret menevät laitteesi päälle täydellisesti, jättäen tarvitsemasi liittimet ja näppäimet vapaiksi käyttöä varten. Kuoret suojaavat puhelintasi iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan taaten, että saat pidettyä puhelimesi ehjänä ja kolhuttomana. Valikoimastamme löydät paljon erilaisia Xiaomi Pocophone F1 kuoria värin, materiaalin ja mallin suhteen, joten valitse käyttöösi sinulle paras vaihtoehto. Monille on tärkeintä kuorien suojaavuus, toisille niiden huomaamattomuus, joillekin käytännöllisyys ja joillekin ulkonäkö. Tärkeintä on, että Xiaomi Pocophone F1 kuoret ovat sinun näköisesi!

Xiaomi Pocophone F1 – syvä suositus panssarilasin käyttöön

Xiaomi Pocophone F1 kuoret hommattuasi suosittelemme vielä suojaamaan laitteesi herkin osa, eli näyttö. Näyttö saadaan helposti suojattua siihen kuuluvalla panssarilasilla, joka on todella helppo asentaa ja lähes huomaamaton näytöllä. Puhelimeesi kohdistuvan voiman sattuessa panssarilasi ottaa iskun vastaan näytön sijasta ja usein pelastaa näytön sirpaloitumisen. Suosittelemme panssarilasin käyttöä kaikkien Xiaomi Pocophone F1 kuorien ja suojakoteloiden kanssa. Useat ajattelevat, että lompakko suojakotelon läppä suojaa näyttöä, joten panssarilasia ei tarvita, mutta useimmiten puhelin tippuu sen ollessa käytössä ja tällöin läppä on auki. 

Tarjoamme kaikkiin Xiaomi Pocophone F1 kuori ja panssarilasi tilauksiin supernopean 1-2 arkipäivän toimituksen kotimaisesta varastostamme. Ja muistathan, että meillä maksat ainoastaan tuotteista, joten toimituskulut ovat aina ilmaiset! Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!