Xiaomi Pocophone F1 kuoret

Xiaomi Pocophone F1 kuoret ovat suunniteltu istumaan puhelimesi päälle kuin kenkä jalkaan. Kuoret jättävät kaikki tarvittavat liitinaukot ja näppäimet ulottuvillesi. Kuoret pidentävät laitteesi elinikää suojaten sitä iskuilta, pudotuksilta ja lialta, säilyttäen uudehkon hohdon puhelimessasi. Suojaamisen lisäksi Xiaomi Pocophone F1 kuoret tekevät laitteestasi persoonallisen ja juuri sen näköisen kuin itse haluat. Valitse käyttöösi sinulle sopivin kuorimalli, materiaalin ja värin suhteen, jotta Xiaomi Pocophone F1 kuorien sopivuus on sinulle taattu. Muistathan myös suojata laitteesi herkimmän osan, eli puhelimen näytön yhteensopivalla panssarilasilla. Panssarilasi suojaa laitteesi näyttöä pudotuksen tai iskun sattuessa. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä käyttöösi sopivimmat Xiaomi Pocophone F1 kuoret ja panssarilasi. Tarjoamme kaikkiin tilauksiin nopean ja ilmaisen toimituksen kotimaisesta varastostamme.

Pocophone F1

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Xiaomi Pocophone F1 – 2018 vuoden ihmepuhelin

    Xiaomi Pocophone F1 on virtaviivainen ja ainoastaan 7.5mm paksu ja viimeistelty näyttämään tyylikkäältä ja tulevaisuudelta. Sisällään se pitää uskomattoman paljon ja RAM-muistia on jopa 6 / 8 gigatavua edullisesta hinnastaan huolimatta. Tallennustilaa löytyy 64 / 218 / 256 gigatavua, jota voit halutessasi laajentaa muistikortilla. Snapdragon 845 piirisarja takaa mutkattoman ja vauhdikkaan käyttökokemuksen. Xiaomi Pocophone F1 älypuhelimen takaa löytyy kaksi 12 ja 5 megapikselin kameraa, jotka varmistavat kuvien onnistumisen. Akun koko on mahtavan suuri, 4000 mAh, joka riittää paremmin kuin hyvin koko päiväksi ja jonka lataat täyteen nopeasti pikalatausominaisuudella. Jos omistat jo tai aiot hankkia tämän upean laitteen, niin muistathan suojata sen Xiaomi Pocophone F1 kuorilla.

    Xiaomi Pocophone F1 – syy asentaa suojakuoret

    Valikoimamme Xiaomi Pocophone F1 kuoret menevät laitteesi päälle täydellisesti, jättäen tarvitsemasi liittimet ja näppäimet vapaiksi käyttöä varten. Kuoret suojaavat puhelintasi iskuja, pudotuksia ja likaa vastaan taaten, että saat pidettyä puhelimesi ehjänä ja kolhuttomana. Valikoimastamme löydät paljon erilaisia Xiaomi Pocophone F1 kuoria värin, materiaalin ja mallin suhteen, joten valitse käyttöösi sinulle paras vaihtoehto. Monille on tärkeintä kuorien suojaavuus, toisille niiden huomaamattomuus, joillekin käytännöllisyys ja joillekin ulkonäkö. Tärkeintä on, että Xiaomi Pocophone F1 kuoret ovat sinun näköisesi!

    Xiaomi Pocophone F1 – syvä suositus panssarilasin käyttöön

    Xiaomi Pocophone F1 kuoret hommattuasi suosittelemme vielä suojaamaan laitteesi herkin osa, eli näyttö. Näyttö saadaan helposti suojattua siihen kuuluvalla panssarilasilla, joka on todella helppo asentaa

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä