Xiaomi Poco F2 Pro Kuoret

Xiaomi Poco F2 Pro suojakuorilla voit muokata puhelimesi ulkonäköä juuri itsellesi mieluisaksi. Samalla pidät puhelimesi ehjänä ja turvassa.  Haluatko ohuen ja huomaamattoman suojan? Silloin läpinäkyvä ultraohut tai esim. yksivärinen musta suojakuori on valintasi. Jos taas haluat suojata puhelimesi tuplana, on lompakkokotelo juttusi. Tällöin saat peitettyä sekä puhelimen näytön sekä takaosan. Kun suojaat Xiaomi Poco F2 Pron lompakkokotelolla,  voit samalla kuljettaa kätevästi mukanasi myös maksukortteja. Koteloon mahtuu parhaimmillaan mukaan jopa kolme korttia ja värivaihtoehtoja on useita, aina pinkistä violettiin ja klassiseen mustaan. Tervetuoa tilaamaan juuri sinulle itsellesi sopivat Xiaomi Poco F2 Pro suojakuoret. Toimitamme ne sinulle nopeasti suoraan kotiisi ilmaisena kirjetoimituksena 1-4 arkipäivän kuluessa tilauksesta!

Poco F2 Pro

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Xiaomi Poco F2 Pro suojakuoret ovat tärkeät

    Uusilla Xiaomi Poco F2 Pro suojakuorilla suojaat puhelimesi turhilta kolhuilta ja naarmuilta, joita jatkuva käyttö valitettavasti tuo mukanaan. Koska puhelin on monesti käden jatke haluat varmasti pitää puhelimesi myös ehjänä. Poco F2 Pro:lla pidät yhteyttä ystäviisi, kuuntelet musiikkia, pelaat pelejä ja seuraat mm. uutisia. Oikeanlaisella suojauksella pidennät puhelimesi käyttöikää sekä käyttömukavuutta. Kun suojaat puhelimesi kerralla kunnolla, vältyt ylimääräisiltä kustannuksilta ja harmeilta. 

    Tärkein asia uusia suojakuoria valitessa on se, mitä itse haluat ja millaisella “rasituksella” puhelimesi on. Haluatko ohuen ja pehmeämmän huomaamattoman suojan esimerkiksi täysin läpinäkyvän ultraohuen suojakuoren? Vai kenties näyttävämmän ja enemmän suojaavan Xiaomi Poco F2 Pro lompakon? 

    Usein näyttöön syntyy helposti naarmuja esimerkiksi avaimista taskussa tai käsilaukussa. Lompakkokotelolla voit suojata puhelimesi sekä edestä, että takaa. Läppä näytön päällä voit kuljettaa puhelinta turvallisin mielin vaikka käsilaukun tai repun pohjalla ilman ikäviä naarmuja. Voit valita lukuisista värivaihtoehdoista mieluisimman. Haluatko pirteän pinkin, rauhoittavan sinisen vai klassisen mustan lompakon? Plussana lompakkokotelossa saat sanan mukaisesti kuljetettua mukana lompakkoa, eli pankkikorttia ja esim. henkilöllisyystodistusta. 

    Poco F2 Pro suojakuorilla muokkaat helposti puhelimesi ulkonäköä juuri oikenlaiseen tilanteeseen sopivaksi. Kiinnittämällä puhelimen takaosaan vielä popsocketin pidikkeeksi, saat lisää pitoa ja mahdollisuuden käyttää puhelinta entistä turvallisemmin. Popsocketeilla voit leikitellä ja muokata puhelimen ulkonäköä täysin mielesi mukaan. Yhdistä mustaan Xiaomi P

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä