Xiaomi Poco F2 Pro Kuoret

Xiaomi Poco F2 Pro suojakuorilla voit muokata puhelimesi ulkonäköä juuri itsellesi mieluisaksi. Samalla pidät puhelimesi ehjänä ja turvassa.  Haluatko ohuen ja huomaamattoman suojan? Silloin läpinäkyvä ultraohut tai esim.

Tuotteet

1 tuote

Xiaomi Poco F2 Pro suojakuoret ovat tärkeät

Uusilla Xiaomi Poco F2 Pro suojakuorilla suojaat puhelimesi turhilta kolhuilta ja naarmuilta, joita jatkuva käyttö valitettavasti tuo mukanaan. Koska puhelin on monesti käden jatke haluat varmasti pitää puhelimesi myös ehjänä. Poco F2 Pro:lla pidät yhteyttä ystäviisi, kuuntelet musiikkia, pelaat pelejä ja seuraat mm. uutisia. Oikeanlaisella suojauksella pidennät puhelimesi käyttöikää sekä käyttömukavuutta. Kun suojaat puhelimesi kerralla kunnolla, vältyt ylimääräisiltä kustannuksilta ja harmeilta. 

Tärkein asia uusia suojakuoria valitessa on se, mitä itse haluat ja millaisella “rasituksella” puhelimesi on. Haluatko ohuen ja pehmeämmän huomaamattoman suojan esimerkiksi täysin läpinäkyvän ultraohuen suojakuoren? Vai kenties näyttävämmän ja enemmän suojaavan Xiaomi Poco F2 Pro lompakon? 

Usein näyttöön syntyy helposti naarmuja esimerkiksi avaimista taskussa tai käsilaukussa. Lompakkokotelolla voit suojata puhelimesi sekä edestä, että takaa. Läppä näytön päällä voit kuljettaa puhelinta turvallisin mielin vaikka käsilaukun tai repun pohjalla ilman ikäviä naarmuja. Voit valita lukuisista värivaihtoehdoista mieluisimman. Haluatko pirteän pinkin, rauhoittavan sinisen vai klassisen mustan lompakon? Plussana lompakkokotelossa saat sanan mukaisesti kuljetettua mukana lompakkoa, eli pankkikorttia ja esim. henkilöllisyystodistusta. 

Poco F2 Pro suojakuorilla muokkaat helposti puhelimesi ulkonäköä juuri oikenlaiseen tilanteeseen sopivaksi. Kiinnittämällä puhelimen takaosaan vielä popsocketin pidikkeeksi, saat lisää pitoa ja mahdollisuuden käyttää puhelinta entistä turvallisemmin. Popsocketeilla voit leikitellä ja muokata puhelimen ulkonäköä täysin mielesi mukaan. Yhdistä mustaan Xiaomi Poco F2 Pro kuoreen värikäs popsocket tai värikkääseen kuoreen vielä värikkäämpi pidike.  

Panssarilasi tuomaan lisää turvaa!

Lisää puhelimeesi suojaksi vielä panssarilasi ja olet tehnyt puhelimestasi lähes iskunkestävän. Panssarilasi on helppo ja nopea asentaa ja se on on halpa vakuutus arvokkaalle näytöllesi. Suojakuoria ei tarvitse irroittaa lasin asennuksen ajaksi. Lasin mukana saat kirjalliset ohjeet, eikä lasia tarvitse liimata paikoilleen vaan se kiinnittyy staattisesti, kun vain asetat sen näytön päälle. Quick and easy-panssarilasi sopii käytettäväksi minkä tahansa suojakuoren kanssa, sillä se jää reunoista hieman vajaaksi. 

Tilaa Xiaomi Poco F2 Pro:lle sopivat tuotteet verkkokaupastamme. Saat ne nopeasti ilmaisena kirjetoimituksena suoraan kotiisi 1-4 arkipäivän kuluessa.