Xiaomi Mi Note 10 / Mi Note 10 Pro kuoret

Xiaomi Mi Note 10 & Note 10 Pro eroavat toisistaan ainoastaan kameran linssirakenteen ja muistimäärän osalta, joten samanlaiset suojatuotteet sopivat molempiin laitteisiin! Hankkimalla suojakuoret säilytät upean uutukaisesi moitteettomassa kunnossa

Tuotteet

1 tuote

Xiaomi toi markkinoille mielenkiintoisia uutuuksia

Xiaomi on tuonut myyntiin uutukaiset Mi Note 10 & Mi Note 10 Pro puhelimet. Laitteet eroavat toisistaan ainoastaan pääkameran linssirakenteen ja muistimäärien osalta, joten samat suojatuotteet sopivat erinomaisesti kumpaankin puhelimeen. Ylivoimaisesti mielenkiintoisin uudistus puhelimissa on sen kamera, se on nimittäin tämän hetkisten markkinoiden heittämällä monipuolisin. Takaa löytyy peräti viisi takakameraa ja pääkamera on hurjat 108 megapikseliä.

Säilytä upean laitteesi moitteeton laatutuntuma

Hankkimalla suojakuoret pidät puhelimesi kunnossa huomattavasti pidempään ja säästyt samaan aikaan kaikilta mahdollisilta naarmuilta, kolhuilta ja halkeamilta. Jokaiselle niitä kuitenkin tulee arjessa vastaan, vaikka kuinka koittaisi suojella puhelintaan. Muistathan, että suojakuorien paras kaveri on panssarilasi, joka pitää laitteesi näytön aina kunnossa, säilyttäen kuitenkin samanlaisen tuntuman kuin itse puhelimen näytössä.