Xiaomi Mi Note 10 / Mi Note 10 Pro kuoret

Xiaomi Mi Note 10 & Note 10 Pro eroavat toisistaan ainoastaan kameran linssirakenteen ja muistimäärän osalta, joten samanlaiset suojatuotteet sopivat molempiin laitteisiin! Hankkimalla suojakuoret säilytät upean uutukaisesi moitteettomassa kunnossa. Kattavasta valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle jotakin värin, materiaalin, tai ominaisuuksien perusteella. Super nopea & ilmainen toimitus, sekä mahtavan mukava asiakaspalvelu ovat asioita joista meidät tunnetaan, joten eikun tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Mi Note 10 / Mi Note 10 Pro

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

    Xiaomi toi markkinoille mielenkiintoisia uutuuksia

    Xiaomi on tuonut myyntiin uutukaiset Mi Note 10 & Mi Note 10 Pro puhelimet. Laitteet eroavat toisistaan ainoastaan pääkameran linssirakenteen ja muistimäärien osalta, joten samat suojatuotteet sopivat erinomaisesti kumpaankin puhelimeen. Ylivoimaisesti mielenkiintoisin uudistus puhelimissa on sen kamera, se on nimittäin tämän hetkisten markkinoiden heittämällä monipuolisin. Takaa löytyy peräti viisi takakameraa ja pääkamera on hurjat 108 megapikseliä.

    Säilytä upean laitteesi moitteeton laatutuntuma

    Hankkimalla suojakuoret pidät puhelimesi kunnossa huomattavasti pidempään ja säästyt samaan aikaan kaikilta mahdollisilta naarmuilta, kolhuilta ja halkeamilta. Jokaiselle niitä kuitenkin tulee arjessa vastaan, vaikka kuinka koittaisi suojella puhelintaan. Muistathan, että suojakuorien paras kaveri on panssarilasi, joka pitää laitteesi näytön aina kunnossa, säilyttäen kuitenkin samanlaisen tuntuman kuin itse puhelimen näytössä.

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä