Xiaomi Mi 9T Pro kuoret

Xiaomi Mi 9T Pro on ehdottomasti oikeanlaisen suojauksen arvoinen puhelin. Valikoimamme suojakuorilla ja -koteloilla hankit tarvittavaa turvaa arjen kolhuja ja naarmuja vastaan. Löydettyäsi sopivat suojakuoret, kannattaa siirtyä valitsemaan näytönsuojaa. Panssarilasit kestävät kovempiakin iskuja, kalvot puolestaan antavat suojaa naarmuja vastaan. Me Mobiilitukun poppoo halutaan tarjota teille kaikki tarvittava kätevästi yhdestä ja samasta paikasta, joten mikäli latureille, kuulokkeille, kaapeleille yms. on tarvetta niin käyppä kurkkaamassa lisätarvike osiomme. Kaupan päälle lupaamme mitä mainiointa asiakaspalvelua, sekä tottakai aina ilmaisen ja supernopean toimituksen! Tervetuloa tekemään löytöjä kotimaiseen verkkokauppaan!

Mi 9T Pro

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

    Xiaomi Mi 9T Pro tarjoaa vahvoja ominaisuuksia kohtuullisilla hinnoilla

    Xiaomi Mi 9T Pro on jatkoa jo aikaisemmin julkaistulle Mi 9T:lle. Laitteen Pro versio pitää sisällään monia päivitettyjä ominaisuuksia verrattuna edeltäjäänsä, mutta suurimpana erona on ehdottomasti nouseva etukamera. Etukamera nousee peräsi 0,8 sekunnissa ja se on tarkkuudeltaan 20 megapikseliä. Tätä Xiaomin upeaa uutukaista sai ennakkotilattua hintaan 499€, mutta nyt puhelinta on saatavilla jo alle 400 eurolla. Mikäli harkitset uuden puhelimen hankkimista, etkä kuitenkaan halua maksaa siitä maltaita, niin tässä on todella vahva ja optimaalinen vaihtoehto.

    Kookas 6,39¨ tuuman AMOLED-näyttö kattaa 91,9 % puhelimen etuosasta, joten se on todella upea ja näyttävä. Samaan aikaan näyttö on kuitenkin yleensä juuri se osa joka puhelimesta särkyy ensin. Kuinkas tämän ikävän ongelman voisi sitten välttää? No ehdottomasti helpoin ja edullisin tapa on hankkia Mobiilitukun Q&E panssarilasi! Panssarilasin lisäksi älä unohda suojakuorien hankkimista, sillä niiden avulla säilytät kallisarvoisen laitteesi upouutena vielä pitkään.

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä