Xiaomi Mi 9T kuoret

Xiaomi Mi 9T kuorien avulla sinun ei tarvitse säikähtää jokaista pientäkin pudotusta tai vastaavaa tapaturmaa, joita hyvin todennäköisesti puhelimellesi sattuu jossain vaiheessa. Valikoimamme on laaja ja olemmekin sitä mieltä, että Xiaomi Mi 9T puhelimesi voi olla samalla hyvin suojattu, sekä näyttävän näköinen. Xiaomi Mi 9T suojakuorien valinnassa kannattaa lähteä liikkeelle siitä, että haluatko mahdollisesti läpällisen lompakko kotelon, vai tykkäätkö enemmän pelkästä takakuoresta. Lompakko koteloihin saa mukavasti muutaman tarvittavan kortin matkaan, joten varsinaista lompakkoa ei enää tarvita! Sinulle sopivien kuorien löytymisen jälkeen suosittelemme viimeistelemään suojauksen panssarilasilla, jotta myös Xiaomi Mi 9T laitteen näyttö säilyy upouutena. Tilatessasi kotimaisesta Mobiilitukusta takaamme sinulle mahtavaa asiakaspalvelua, sekä tottakai ilmaisen toimituksen tuotteillesi. Tervetuloa ostoksille!

Mi 9T

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Löydä täydelliset kuoret Xiaomi Mi 9T puhelimelle

    Suomen markkinoilla hieman vielä tuntematon Xiaomi on julkaissut uuden älypuhelin mallinsa 9T:n. Hintalaatu -suhde vaikuttaa oikein lupaavalta kyseisessä mallissa. 64 gigatavun tallennusmuistilla varustettu puhelin on saatavilla 399 euron hintaan. Xiaomi Mi 9T:ssä on mm. kehittynyt kolme osainen takakamera, loveton näyttö ja esiin nouseva etukamera, joiden avulla se erottuu saman hintaluokan puhelinten joukosta. Myös sormenjälkilukija löytyy nyt näytöstä, joka sopii ainakin allekirjoittaneelle. Xiaomi Mi 9T on ulkoisesti varsin näyttävä, sen runko on lasia ja alumiinia, jonka takia puhelin kannattaa suojata valikoimamme suojakuorilla. 4000 maH akulla varustettu Xiaomi Mi 9T kestää helposti aamusta iltaan ja paketissa mukana tulevalla latauskaapelilla akun saa ladattua 20 minuutissa nollasta 45 prosenttiin. 

    Xiaomi Mi 9T kuoret ja nouseva etukamera

    Aiheuttaako nouseva etukamera vaikeuksia suojakuoria käytettäessä? Ainakaan meidän valikoimamme kuorten kanssa ei! Mobiilitukun kuoret istuvat Xiaomi Mi 9T puhelimellesi kuin kenkä jalkaan. Kaikki näppäimet ja liitinpaikat toimivat täydellisesti myös suojakuorien kanssa, joten siitä ei tarvitse murehtia. Valikoimamme on erittäin laaja, ensinnäkin voit valita haluatko lompakko- vai takakuori mallisen suojakuoren. Myös värivaihtoehtoja kuorissa on monenlaisia, yksivärisistä mustista - värikkäisiin kukkasiin. Erilaisia materiaaleja löytyy valikoimastamme myös, aina pehmeästä TPU muovista aitoon nahkaan saakka.

    Suojauksen viimeistely Xiaomi Mi 9T puhelimelle

    Jotta Xiaomi Mi 9T laitteesi säilyisi ehjänä mahdollisimman kauan, heti oikeiden suojakuorien löytymisen jälkeen suosittelemme hankkimaan panssarilasin. Esimerkiksi Q&E panssarilaseillamme hintaa on vain 14,95€,

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä