Xiaomi Mi 9T kuoret

Xiaomi Mi 9T kuorien avulla sinun ei tarvitse säikähtää jokaista pientäkin pudotusta tai vastaavaa tapaturmaa, joita hyvin todennäköisesti puhelimellesi sattuu jossain vaiheessa. Tervetuloa ostoksille!.

Tuotteet

1 tuote

Löydä täydelliset kuoret Xiaomi Mi 9T puhelimelle

Suomen markkinoilla hieman vielä tuntematon Xiaomi on julkaissut uuden älypuhelin mallinsa 9T:n. Hintalaatu -suhde vaikuttaa oikein lupaavalta kyseisessä mallissa. 64 gigatavun tallennusmuistilla varustettu puhelin on saatavilla 399 euron hintaan. Xiaomi Mi 9T:ssä on mm. kehittynyt kolme osainen takakamera, loveton näyttö ja esiin nouseva etukamera, joiden avulla se erottuu saman hintaluokan puhelinten joukosta. Myös sormenjälkilukija löytyy nyt näytöstä, joka sopii ainakin allekirjoittaneelle. Xiaomi Mi 9T on ulkoisesti varsin näyttävä, sen runko on lasia ja alumiinia, jonka takia puhelin kannattaa suojata valikoimamme suojakuorilla. 4000 maH akulla varustettu Xiaomi Mi 9T kestää helposti aamusta iltaan ja paketissa mukana tulevalla latauskaapelilla akun saa ladattua 20 minuutissa nollasta 45 prosenttiin. 

Xiaomi Mi 9T kuoret ja nouseva etukamera

Aiheuttaako nouseva etukamera vaikeuksia suojakuoria käytettäessä? Ainakaan meidän valikoimamme kuorten kanssa ei! Mobiilitukun kuoret istuvat Xiaomi Mi 9T puhelimellesi kuin kenkä jalkaan. Kaikki näppäimet ja liitinpaikat toimivat täydellisesti myös suojakuorien kanssa, joten siitä ei tarvitse murehtia. Valikoimamme on erittäin laaja, ensinnäkin voit valita haluatko lompakko- vai takakuori mallisen suojakuoren. Myös värivaihtoehtoja kuorissa on monenlaisia, yksivärisistä mustista - värikkäisiin kukkasiin. Erilaisia materiaaleja löytyy valikoimastamme myös, aina pehmeästä TPU muovista aitoon nahkaan saakka.

Suojauksen viimeistely Xiaomi Mi 9T puhelimelle

Jotta Xiaomi Mi 9T laitteesi säilyisi ehjänä mahdollisimman kauan, heti oikeiden suojakuorien löytymisen jälkeen suosittelemme hankkimaan panssarilasin. Esimerkiksi Q&E panssarilaseillamme hintaa on vain 14,95€, ja se on hyvin pieni hinta verrattuna uuden näytön hankintaan ja sen vaihtamiseen. Panssarilasi on myös helppo asentaa, kunhan vain muistaa poistaa tarpeeksi tarkasti kaikki pölyt ja liat. Kun suojaus on viimeistelty suojakuorien ja panssarilasin avulla niin käyppä kurkkaamassa mitä kaikkea muuta mukavaa Xiaomi Mi 9T puhelimelle saattaisi löytyä! Valikoimastamme löytyy kaapeleita, latureita, kuulokkeita, autotelineitä ja oikeastaan mitä tahansa voitkaan keksiä tarvitsevasi uudelle ja upealle Xiaomi Mi 9T puhelimellesi. Joten eikun ostohousut jalkaan ja tervetuloa tekemään löytöjä kotimaiseen Mobiilitukkuun!