Xiaomi Mi 11i Kuoret

Täydellisen suojauksen Xiaomi Mi 11i puhelimelle saat suojakuoren ja panssarilasin avulla, jolloin puhelimesi on suojattu kauttaaltaan ja se on valmis kohtaamaan arjen kolhut ja naarmut. Valikoimastamme löytyy taatusti jokaiselle jotakin, sillä pääset tekemään valintasi lukuisien värien, kuvioiden ja materiaalien joukosta. Xiaomi Mi 11i puhelimen kuoriin voit myös yhdistellä erilaisia pidikkeitä, kiinnikkeitä ja korttitaskuja halutessasi. Tilatessasi Xiaomi Mi 11i kuoria tai mitä tahansa muita tuotteita yli 15 eurolla tarjoamme sinulle toimituksen täysin ilmaiseksi suoraan kotiovellesi. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, niin ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Verkkokauppammehan palvelee tutusti 24/7, joten voit kaikessa rauhassa valita juuri sinulle sopivat tuotteet. Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Mi 11i

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Xiaomi Mi 11i on mielenkiintoinen uutuus

    Xiaomi Mi 11i:n ominaisuuksiin kuuluvat Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, 120 hertsin virkistystaajuudella toimiva 6,67-tuumainen AMOLED-näyttö sekä Dolby Atmos -kaiuttimet. Akun kapasiteetti on 4520 milliampeerituntia ja sitä voi pikaladata 33 watin teholla ja ainakin valmistajan mukaan akun saa ladattua tyhjästä täyteen 52 minuutissa. Kameroiden puolesta Xiaomi Mi 11i tarjoaa 108 megapikselin pääkameran, jota tukevat kahdeksan megapikselin ultralaajakulmakamera ja viiden megapikselin telemakrokamera. Euroopassa puhelimen väreinä ovat hopea Celestial Silver, valkoinen Frosty White sekä musta Cosmic Black. Mikäli joku näistä väreistä ei sinun silmällesi sovi, niin ei hätää! Valikoimamme suojakuorilla voit uudistaa upean puhelimen ulkonäön juuri sellaiseksi kuin haluat, sillä pääset valitsemaan sopivat kuoret useiden upeiden värien, kuvioiden ja materiaalien joukosta.

    Xiaomi Mi 11i kuoret - pitkää ikää puhelimelle edullisesti

    Xiaomi Mi 11i kuoret ovat oiva keino pitää puhelimesi ehjänä päivästä toiseen, eikä sinun tarvitse enää pelätä ikäviä naarmuja tai kolhuja kallisarvoisessa puhelimessasi. Suosituimmat Xiaomi Mi 11i kuoret ovat malliltaan lompakon ja suojakuoren yhdistelmiä, eli niin sanottuja lompakko suojakoteloita. Nämä ovatkin siinä mielessä käteviä, että saat säästettyä taskuistasi tilaa, kun kotelo ajaa myös lompakon virkaa. Mukanasi kulkee helposti pari korttia sekä seteleitä, joten voit viettää iltasi ilman varsinaista lompakkoa!                                     

    Toinen suosittu Xiaomi Mi 11i kuorimalli o

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä