Xiaomi Mi 11i Kuoret

Täydellisen suojauksen Xiaomi Mi 11i puhelimelle saat suojakuoren ja panssarilasin avulla, jolloin puhelimesi on suojattu kauttaaltaan ja se on valmis kohtaamaan arjen kolhut ja naarmut. Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!.

Tuotteet

11 tuotetta

Xiaomi Mi 11i on mielenkiintoinen uutuus

Xiaomi Mi 11i:n ominaisuuksiin kuuluvat Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, 120 hertsin virkistystaajuudella toimiva 6,67-tuumainen AMOLED-näyttö sekä Dolby Atmos -kaiuttimet. Akun kapasiteetti on 4520 milliampeerituntia ja sitä voi pikaladata 33 watin teholla ja ainakin valmistajan mukaan akun saa ladattua tyhjästä täyteen 52 minuutissa. Kameroiden puolesta Xiaomi Mi 11i tarjoaa 108 megapikselin pääkameran, jota tukevat kahdeksan megapikselin ultralaajakulmakamera ja viiden megapikselin telemakrokamera. Euroopassa puhelimen väreinä ovat hopea Celestial Silver, valkoinen Frosty White sekä musta Cosmic Black. Mikäli joku näistä väreistä ei sinun silmällesi sovi, niin ei hätää! Valikoimamme suojakuorilla voit uudistaa upean puhelimen ulkonäön juuri sellaiseksi kuin haluat, sillä pääset valitsemaan sopivat kuoret useiden upeiden värien, kuvioiden ja materiaalien joukosta.

Xiaomi Mi 11i kuoret - pitkää ikää puhelimelle edullisesti

Xiaomi Mi 11i kuoret ovat oiva keino pitää puhelimesi ehjänä päivästä toiseen, eikä sinun tarvitse enää pelätä ikäviä naarmuja tai kolhuja kallisarvoisessa puhelimessasi. Suosituimmat Xiaomi Mi 11i kuoret ovat malliltaan lompakon ja suojakuoren yhdistelmiä, eli niin sanottuja lompakko suojakoteloita. Nämä ovatkin siinä mielessä käteviä, että saat säästettyä taskuistasi tilaa, kun kotelo ajaa myös lompakon virkaa. Mukanasi kulkee helposti pari korttia sekä seteleitä, joten voit viettää iltasi ilman varsinaista lompakkoa!                                     

Toinen suosittu Xiaomi Mi 11i kuorimalli on ohutprofiilinen ultraohut suojakuori. Tämä malli on suosittu, koska se on sekä läpinäkyvä, että ohut. Läpinäkyvyys on siinä mielessä hyvä ominaisuus, että Xiaomi Mi 11i:n oma värimaailma on edelleen näkyvillä, mutta puhelin pysyy silti loistavasti suojattuna. Kuoren ohuus on läpinäkyvyyden lisäksi erittäin haluttu ominaisuus, koska suurikokoinen Xiaomi Mi 11i vie taskuista myös entistä enemmän tilaa ja ohuilla kuorilla tilan säästäminen on onneksi mahdollista.

Lisätarvikkeita arjen avuksi

Haluamme tarjota sinulle kaiken tarvittavan yhdestä ja samasta paikasta, joten päivitämme erilaisia lisätarvikkeita jatkuvasti valikoimaamme. Sieltä löytyy mm. Xiaomi Mi 11i:lle nopeampaa laturia, kestävämpää kaapelia, kuulokkeita, voimapankkeja, erilaisia pidikkeitä ja kiinnikkeitä, sekä vaikka sun mitä muuta mukavaa, jota et välttämättä vielä tiennytkään tarvitsevasi.