Xiaomi Mi 11 Ultra 5G Kuoret

Xiaomi Mi 11 Ultra 5G kuoret suojaavat puhelintasi iskuilta, kolhuilta ja naarmuilta joiden kohteena puhelimesi on päivittäin. Kaikista parhaan suojauksen saat, kun käytät samaan aikaan sekä suojakuoria että näytön päälle asennettavaa panssarilasia. Löydät suuresta valikoimastamme paljon eri väreissä, materiaaleissa ja kuvioissa olevia Xiaomi Mi 11 Ultra 5G suojakuoria, joiden avulla uusi upea puhelimesi säilyy virheettömänä pidempään. Meiltä löytyy perinteisen takakuorien lisäksi suojakoteloita, joissa on myös kansiläppä, jossa on 1-3 korttipaikkaa. Lisäksi löydät verkkokaupastamme myös erilaiset lisätarvikkeet mm. kaapelit ja laturit. Tilaa meiltä sopivat Xiaomi Mi 11 Ultra 5G suojat ja panssarilasit, niin saat samalla ilmaisen ja nopean toimituksen yli 15 euron tilauksiin!

Mi 11 Ultra 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Upea huippu-uutuus Xiaomilta

    Xiaomi Mi 11 Ultra 5G kiilaa suoraan kilpailemaan parhaan lippulaivapuhelimen palkinnosta muiden merkkien kalleimpien mallien kanssa. Laitetta koristaa suuri 6,81 tuuman näyttö, joka kattaa melkein puhelimen koko etupuolen. Takapuolelta löytyy kolme suurta kameraa ja pikkunäyttö, jotka hallitsevat takapuolen näkymää melko vahvasti. Kaiken tämän sulavan toiminnan varmistaa markkinoiden tehokkain Snapdragon -prosessori ja 12 gigatavun keskusmuisti. Runko on valmistettu materiaaleja säästelemättä keraamisesta materiaalista ja kokonaisuuden kruunaa erittäin nopea pikalataus. Kyseessä on siis todellinen premium-kategorian puhelin, joka kannattaa suojata asiaankuuluvilla Xiaomi Mi 11 Ultra 5G suojakuorilla.

    Xiaomi Mi 11 Ultra 5G kuoret pidentävät puhelimesi elinikää

    Et varmastikaan halua, että uusi puhelimesi menee rikki? Tämän vuoksi onkin tärkeää, että puhelin suojataan heti puhelimen hankinnan jälkeen. Valikoimastamme löydät varmasti mieleiset Xiaomi Mi 11 Ultra 5G suojakuoret. Kuoria löytyy monissa eri väreissä, materiaaleissa ja designeissa. Jos haluat mahdollisimman huomaamattoman kuoren, on läpinäkyvä ultraohut suojakuori valintasi. Tämän lisäksi meiltä löytyy myös paksumpia takakuoria, jotka suojaavat puhelimen takaosan ja reunat tehokkaasti. Kaikista suosituin mallimme on Xiaomi Mi 11 Ultra 5G lompakkokotelo, jossa on kätevä kansiläppä magneettisella sulkumekanismilla. Kansiläpästä löytyy korttipaikat 1-3 kortille ja setelitasku, joten voit parhaassa tapauksessa jättää lompakkosi kotiin. Osassa Xioami Mi 11 Ultra 5G lompakkokuorien kansiläppä myös taittuu mukavasti puhelimen taakse telineeksi ja saat sen sillä tapaa pystyyn esimeerkiksi pöydälle, ettei puhelinta tarvitse koko aikaa kannatella käsissään. Saat puhelimestasi siis persoonallisemman ja s

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä