Xiaomi 12 Lite kuoret

Xiaomi 12 Lite kuorilla saat pidennettyä upean puhelimesi käyttöikää merkittävästi. Valikoimastamme löydät runsaasti erilaisia Xiaomi 12 Lite kuoria, joten mieluisa suoja löytyy varmasti.. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!.

Tuotteet

15 tuotetta

Xiaomi 12 Lite kuoret pelastavat puhelimesi

Jokainen on varmasti jossain vaiheessa elämäänsä pudottanut Xiaomi 12 Lite puhelimensa. Joillakin on ollut hyvä tuuri, eikä puhelin ole päässyt rikkoontumaan. Toisilla on ollut huonompi tuuri ja tyypillisimmin laitteen lasiseen takaosaan on tullut halkeamia, muoviseen kehykseen kolhuja tai pahimmassa tapauksessa 6,55 tuuman kokoinen AMOLED näyttö on päässyt rikkoontumaan. Jos sinulla on ollut käytössäsi Xiaomi 12 Lite kuoret ja panssarilasi, olet melko varmasti selvinnyt putoamisesta säikähdyksellä.

Puhelimen suojaaminen kannattaa, sillä lasiset pinnat eivät kestä kovinkaan hyvin siihen tulevia kolhuja. Kannattaakin olla kaukaa viisas ja tilata Xiaomi 12 Lite suojakuoren verkkokaupastamme. Toimitamme ne sinulle vain parissa päivässä, minkä jälkeen voit käyttää puhelintasi aikaisempaa huolettomammin.

Xiaomi 12 Lite kuorten valttina on helppokäyttöisyys

Kun olet asettanut suojakuoret Xiaomi 12 Lite puhelimesi rungon päälle, tuntuu puhelimesi välittömästi erilaiselta: Saat siitä nyt erinomaisen otteen, eikä laite pääse liukumaan esimerkiksi pöydän päältä läheskään niin helposti kuin aikaisemmin. Jos olet valinnut kannellisen suojakotelon, voit asettaa Xiaomi 12 Liten helposti tasaiselle pinnalle. Tällöin esimerkiksi videoiden katselu onnistuu ergonomisesti.

Tyypillisesti kannelliset suojakuoret on varustettu 1-3 korttipaikalla. Onkin vapauttava tunne, kun voit laittaa pankkikortin puhelimen kansiläppään ja jättää varsinaisen lompakon pois taskuistasi. Kaikki tärkeä kulkee nyt kätevästi samassa paikassa ja bonuksena on tietenkin erinomaisesti suojattu puhelin.

Suojakuorten kiinnittäminen on helppoa

Kun saat uudet Xiaomi 12 Lite kuoret, ota ensin vanhat pois. Helpoiten ne lähtevät, kun väännät suojusta kulmasta poispäin puhelimen rungosta. Tämän jälkeen paina puhelimen kulma kuoren sisään ja paina sivu kerrallaan puhelinta reunusten sisään. Pienellä sorminäppäryydellä tämä onnistuu vain muutamassa sekunnissa.

Joidenkin Xiaomi 12 Lite suojakuorten asettaminen vaatii käyttäjältä hieman voimaa, jotta ne asettuvat täydellisesti paikoilleen. Vaikeaa tämä ei kuitenkaan ole, joten takaamme, että tulet onnistumaan. Mikäli kuitenkin kohtaat ongelmia, ota pikaisesti yhteyttä asiakaspalveluumme ja autamme sinua saamaan suojatuotteen puhelimesi päälle. Me olemme sinua ja puhelintasi varten ja olemme ammattilaisia puhelimen suojaamisessa, sen takaamme.