Xiaomi kuoret

Xiaomi on uusi tuttavuus suomalaisilla puhelinmarkkinoilla, sillä se rantautui Suomeen laajemmin vasta vähän aikaa sitten. Xiaomi älypuhelimet ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia ja sisältävätkin ominaisuuksia, joita on totuttu näkemään ainoastaan kalliimman hintakategorian laitteissa. Android käyttöjärjestelmällä toimiville Xiaomi älypuhelimille tyypillistä on ohut ja virtaviivainen muotoilu sekä suuri ja näyttävä näyttö. Toimitamme kaikki tilaukset nopealla ja ilmaisella 1-3 arkipäivän toimituksella kotimaisesta varastost3me. Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!

Xiaomi

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Xiaomi

    Xiaomi on yksi tuoreimmista suomeen rantautuneista puhelinvalmistajista. Xiaomi on perustettu 2010 ja valmistaa hinta-laatusuhteeltaan loistavia puhelimia huikeilla ominaisuuksilla ja tehokkaalla suorituskyvyllä. Joitain näistä ominaisuuksista on totuttu näkemään ainoastaan kalliimmissa puhelimissa, joten nyt ne ovat saatavilla myös edullisimmissakin laitteissa. Puhelimille tyypillistä on ohut desing, jonka viimeistelee suuri, lähes koko puhelimen etuosan peittävä näyttö.

    Xiaomi puhelinten ikää pidennät helposti yhteensopivilla kuorilla, jotka suojaavat laitettasi pudotuksia, kolhuja ja likaa vastaan. Xiaomi kuoret varmistavat myös, että uusi puhelimesi ei näytä viikon käytön jälkeen kolhuiselta ja nuhjuiselta. Xiaomi kuoria valitessasi kannattaa miettiä mitä ominaisuuksia suojalta haet. Haluatko, että kuoret suojaavat mahdollisimman hyvin? Vai, että ne ovat mahdollisimman huomaamattomat? Entä onko sinulle tärkeää Xiaomi kuorten ulkonäkö?  Valikoimastamme löydät Xiaomi kuoria useissa eri materiaaleissa, väreissä ja malleissa, jotta löydät itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Lompakko suojakotelot ovat viime aikoina nousseet suureen suosioon viime aikoina. Eikä ihme, sillä ne ovat erittäin käteviä, koska niihin saa mukaan tärkeimmät maksukortit ja kotelon läppä suojaa samalla näyttöä. Myös takaosan peittävät Xiaomi kuoret ovat suosittuja ja erittäin käytännöllisiä etenkin, jos haluat suoran pääsyn puhelimellesi. Mietittyäsi mitä ominaisuuksia Xiaomi kuorilta tarvitset ja haluat, on sinun helppo tutustua valikoimaamme ja löytää itsellesi se sopivin vaihtoehto.

    Suojaamisen lisäksi Xiaomi kuoret tekevät laitteestasi viimeistellyn ja persoonallisen näköisen. Niiden avulla erotat puhelimesi muiden puhelimista ja teet siitä juuri sen näköisen kuin itse haluat. Valikoimastamme löydätkin Xiaomi kuoria useissa eri väreis

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä