Xiaomi kuoret

Xiaomi on uusi tuttavuus suomalaisilla puhelinmarkkinoilla, sillä se rantautui Suomeen laajemmin vasta vähän aikaa sitten. Toimitamme kaikki tilaukset nopealla ja ilmaisella 1-3 arkipäivän toimituksella kotimaisesta varastostamme.

Tuotteet

1409 tuotetta

Xiaomi

Xiaomi on yksi tuoreimmista suomeen rantautuneista puhelinvalmistajista. Xiaomi on perustettu 2010 ja valmistaa hinta-laatusuhteeltaan loistavia puhelimia huikeilla ominaisuuksilla ja tehokkaalla suorituskyvyllä. Joitain näistä ominaisuuksista on totuttu näkemään ainoastaan kalliimmissa puhelimissa, joten nyt ne ovat saatavilla myös edullisimmissakin laitteissa. Puhelimille tyypillistä on ohut desing, jonka viimeistelee suuri, lähes koko puhelimen etuosan peittävä näyttö.

Xiaomi puhelinten ikää pidennät helposti yhteensopivilla kuorilla, jotka suojaavat laitettasi pudotuksia, kolhuja ja likaa vastaan. Xiaomi kuoret varmistavat myös, että uusi puhelimesi ei näytä viikon käytön jälkeen kolhuiselta ja nuhjuiselta. Xiaomi kuoria valitessasi kannattaa miettiä mitä ominaisuuksia suojalta haet. Haluatko, että kuoret suojaavat mahdollisimman hyvin? Vai, että ne ovat mahdollisimman huomaamattomat? Entä onko sinulle tärkeää Xiaomi kuorten ulkonäkö?  Valikoimastamme löydät Xiaomi kuoria useissa eri materiaaleissa, väreissä ja malleissa, jotta löydät itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Lompakko suojakotelot ovat viime aikoina nousseet suureen suosioon viime aikoina. Eikä ihme, sillä ne ovat erittäin käteviä, koska niihin saa mukaan tärkeimmät maksukortit ja kotelon läppä suojaa samalla näyttöä. Myös takaosan peittävät Xiaomi kuoret ovat suosittuja ja erittäin käytännöllisiä etenkin, jos haluat suoran pääsyn puhelimellesi. Mietittyäsi mitä ominaisuuksia Xiaomi kuorilta tarvitset ja haluat, on sinun helppo tutustua valikoimaamme ja löytää itsellesi se sopivin vaihtoehto.

Suojaamisen lisäksi Xiaomi kuoret tekevät laitteestasi viimeistellyn ja persoonallisen näköisen. Niiden avulla erotat puhelimesi muiden puhelimista ja teet siitä juuri sen näköisen kuin itse haluat. Valikoimastamme löydätkin Xiaomi kuoria useissa eri väreissä, kuten esimerkiksi pinkkinä, mustana ja sinisenä. Niiden avulla yhdistät puhelimesi osaksi asukokonaisuuttasi tai vaikkapa yhteensopivaksi laukkusi kanssa.

Xiaomi kuoret suojaavat laitettasi jo hyvin, mutta suojauksen viimeistelet näytön panssarilasilla. Näytön panssarilasi suojaa laitteesi herkimmän osan, eli näytön. Se on helppo asentaa ja tuntuma näytöllä säilyy samanlaisena, kuin ilman lasia, joten et edes huomaa sen paikallaoloa. Xiaomi kuorilla ja panssarilasilla suojattuna on suojattu kauttaaltaan, joten pienet pudotukset eivät enää säikäytä sinua.

Kaikki Xiaomi kuoret, panssarilasit ja lisävarusteet toimitamme nopealla 1-2 arkipäivän toimituksella kotimaisesta varastostamme. Ja mikä parasta, meillä maksat ainoastaan tilaamistasi tuotteista, joten posti-, toimitus-, vaihto- tai palautuskuluja ei ole! Mobiilitukun porukka toivottaa sinut tervetulleeksi ostoksille verkkokauppaamme!